Nasil değişiyorKızlar adımı değiştirdim haberiniz olsun
Hayır neden bizi kıskandın dedim di..niye güzel olmuş bence az ve öz
Değiştireceksen anlatalım. .Nasil değişiyor
Ahaha ilerde belki degistiririmDeğiştireceksen anlatalım. .
Güzel seninki.. kısa ve öz..Ahaha ilerde belki degistiririm
Evet ailemin bas harfleri ama bi e eksik onu da ekliyiverem sonuna silye olsun diye dusunuyorumGüzel seninki.. kısa ve öz..
ÖYLE Mİ HİP0OOOOOOOInan sırf senin hatırına ekmek yemeden üstüste 4 gün geçiriyorum. . Hala yaranamadım ama..
Bende kahvaltımı yaptim hava 42 derece ve ben 4 kupa cay içtim
çok daha iyi olmuş canımcım böyle kalsınKızlar adımı değiştirdim haberiniz olsun
o beni tınlamıyor ki benle hiç ilgilenmiyor artık..@MiuLego bak kimler gelmiş??
ay evet kızın menüsünde laf söylicek hiçbir şey yok ama hippo işte beni başından atacak ya her yolu deniyorKız @Gulbe seker hiç cis cos yemiyor ki niye miu yu durtup duruyon. Ekmek yemez pilav yemez kızartma yemez çikolata yemez
Başkalarıyla uğraşsam da sana enerjim kalırHep benle uğraşıyor başkaları ile de uğraşsın ki bana enerjisi kalmasın kaptan
umut la uğraşıyorum ama floyla uğraşmıyorum çünkü o hiiiç dinlemiyor hiç hiç hiç
konuş kız umut hep şikayetçi heeeeep napsam ne etsem beni istemiyoruğraşıyor zaten ..ama ben senin kadar cırlamadım kızzz
anka sen de yaniortalığı karıştırıyon
Miu nun e si mi
Aaaa eveeeeetMiu nun e si mi
kiskancliktaki son noktasin miu cum
Ne zaman cırladığımı gördün Umut aşk olsun. Altta bu mesajı beğenenler niye beğendi arkadaşlaruğraşıyor zaten ..ama ben senin kadar cırlamadım kızzz
anka sen de yaniortalığı karıştırıyon
Evet kuzum evet, ha benim ufaklik ha sen
ama amaa...
Gerçek adımın baş harfi e.
biliyorum o e benim için olan e
Yemiyorum şükür kurbana kadar yık hiç cıss
Kız sana demiyor onu hippo ya diyor hahahahaNe zaman cırladığımı gördün Umut aşk olsun. Altta bu mesajı beğenenler niye beğendi arkadaşlar
Çok küçük miktarda yenmesine bile takıyorsun ama. Nefsimizi köreltmek için de mi azıcık yemeyelim. Sonra benim 3 dilim kek meselesine dönüyor. Ben Karatayci değilim mesela. Bu sabah da ekmek yedim. Ama cislik cosluk miktarda yemedim. Küçük oğlan çikolata yerken ağzımın suyu akıyor. Elime bulaşani yalayıp idare ediyorum. Onu yapmasam paketin içinde bulucam kendimi. Çok katı diyet yapıyorsun, aç kalıyorsun sen de. İkisinin de orta yolu olmalı.ÖYLE Mİ HİP0OOOOOOO
Asıl ben sana yaranamadım
çok daha iyi olmuş canımcım böyle kalsın
o beni tınlamıyor ki benle hiç ilgilenmiyor artık..
ay evet kızın menüsünde laf söylicek hiçbir şey yok ama hippo işte beni başından atacak ya her yolu deniyor
Başkalarıyla uğraşsam da sana enerjim kalır
Zaten uğraşıyorum da
umut la uğraşıyorum ama floyla uğraşmıyorum çünkü o hiiiç dinlemiyor hiç hiç hiçsöz verip bozuyor
beni mi özledin seeeen
konuş kız umut hep şikayetçi heeeeep napsam ne etsem beni istemiyor
Evet kuzum evet, ha benim ufaklik ha sen
evet ideal kiloya kadar küçük miktara da karşıyım ben. İdeal kilonda zaten hepsini yavaş yavaş hayatına katcaksın. Hedefe kadar sıfır tolerans benim diyet kafası..Çok küçük miktarda yenmesine bile takıyorsun ama. Nefsimizi köreltmek için de mi azıcık yemeyelim. Sonra benim 3 dilim kek meselesine dönüyor. Ben Karatayci değilim mesela. Bu sabah da ekmek yedim. Ama cislik cosluk miktarda yemedim. Küçük oğlan çikolata yerken ağzımın suyu akıyor. Elime bulaşani yalayıp idare ediyorum. Onu yapmasam paketin içinde bulucam kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?