Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Inan sırf senin hatırına ekmek yemeden üstüste 4 gün geçiriyorum. . Hala yaranamadım ama..
ÖYLE Mİ HİP0OOOOOOO
Asıl ben sana yaranamadım
Bende kahvaltımı yaptim hava 42 derece ve ben 4 kupa cay içtim

Kızlar adımı değiştirdim haberiniz olsun
çok daha iyi olmuş canımcım böyle kalsın
@MiuLego bak kimler gelmiş??
o beni tınlamıyor ki benle hiç ilgilenmiyor artık..
Kız @Gulbe seker hiç cis cos yemiyor ki niye miu yu durtup duruyon. Ekmek yemez pilav yemez kızartma yemez çikolata yemez
ay evet kızın menüsünde laf söylicek hiçbir şey yok ama hippo işte beni başından atacak ya her yolu deniyor
Hep benle uğraşıyor başkaları ile de uğraşsın ki bana enerjisi kalmasın kaptan
Başkalarıyla uğraşsam da sana enerjim kalır
Zaten uğraşıyorum da
Umut-16 yla uğraşsın florence_N le uğraşsın onlar çok cıs cos yiyor
umut la uğraşıyorum ama floyla uğraşmıyorum çünkü o hiiiç dinlemiyor hiç hiç hiçsöz verip bozuyor
beni mi özledin seeeen
uğraşıyor zaten ..ama ben senin kadar cırlamadım kızzz
anka sen de yaniortalığı karıştırıyon
konuş kız umut hep şikayetçi heeeeep napsam ne etsem beni istemiyor

Çok küçük miktarda yenmesine bile takıyorsun ama. Nefsimizi köreltmek için de mi azıcık yemeyelim. Sonra benim 3 dilim kek meselesine dönüyor. Ben Karatayci değilim mesela. Bu sabah da ekmek yedim. Ama cislik cosluk miktarda yemedim. Küçük oğlan çikolata yerken ağzımın suyu akıyor. Elime bulaşani yalayıp idare ediyorum. Onu yapmasam paketin içinde bulucam kendimi. Çok katı diyet yapıyorsun, aç kalıyorsun sen de. İkisinin de orta yolu olmalı.

Evet kuzum evet, ha benim ufaklik ha sen

evet ideal kiloya kadar küçük miktara da karşıyım ben. İdeal kilonda zaten hepsini yavaş yavaş hayatına katcaksın. Hedefe kadar sıfır tolerans benim diyet kafası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…