Konunun hippoyla bağlantısını nasıl kurdun ay :düşünen smiley:Kız sana demiyor onu hippo ya diyor hahahaha
Alınganlığa bak hahahaha
Sonra altındaki cümle sana söylenmiş. Hippo bana cırlayıp duruyor ya onu diyor
Kız hippo dedi ya hep benle uğraşıyor başkalarıyla da uğraşsın Miu diye. mesela umut la flo ile uğraşsın dedi..Konunun hippoyla bağlantısını nasıl kurdun ay :düşünen smiley:
Anka söz verdin bana bayrama kadar sende cıs yemeyeceksinYemezsin sen eminim ben
Sonda da nokta yerine gulme efekti koymuş
İpini koparmış gibi saldiriyorum ben ama sonra. Sıkıntı orada. Bayramda gorduk.. Dayanamadıgım bir kaç şey var onları da sokmuyorum eve.
evet ideal kiloya kadar küçük miktara da karşıyım ben. İdeal kilonda zaten hepsini yavaş yavaş hayatına katcaksın. Hedefe kadar sıfır tolerans benim diyet kafası..
İpini koparmış gibi saldiriyorum ben ama sonra. Sıkıntı orada. Dayanamadıgım bir kaç şey var onları da sokmuyorum eve.
Oylemiiiiii söz verdi demekkkkAnka söz verdin bana bayrama kadar sende cıs yemeyeceksin
Sen de yaparsın canım o kadar kiloyu kim verdi 5 kilo mı veremeyeceksinBende yemem anka55 e de düşerim
Zaten Miu kim ki.....Sen de yaparsın canım o kadar kiloyu kim verdi 5 kilo mı veremeyeceksinSen de çak
Ben dedim onu miu. Yanlış okuyon alıcılarımla oynuyonKız hippo dedi ya hep benle uğraşıyor başkalarıyla da uğraşsın Miu diye. mesela umut la flo ile uğraşsın dedi..
Umut da benle de uğraşıyor ama senin kadar cırlamıyorum ben dedi hippo ya cevaben..
İnşallah anladın anka
Değiştireceksen anlatalım. .
Yemem canım cıss da neymiş bilmem ben öyle şeylerAnka söz verdin bana bayrama kadar sende cıs yemeyeceksin
Sen benim silyE msin bebemmmmmZaten Miu kim ki.....
Ben bir köşede ağlayayım
ben de değiştirmek istiyorum hippotalamuskopi şeklinde :))))niye güzel olmuş bence az ve öz
Zaten Miu kim ki.....
Ben bir köşede ağlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?