- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Onu ben demedim işte anka dedi.. benKız hippo dedi ya hep benle uğraşıyor başkalarıyla da uğraşsın Miu diye. mesela umut la flo ile uğraşsın dedi..
Umut da benle de uğraşıyor ama senin kadar cırlamıyorum ben dedi hippo ya cevaben..
İnşallah anladın anka
kız hayır doğru okudum ya bidaha dönüp okuycam şimdiBen dedim onu miu. Yanlış okuyon alıcılarımla oynuyon
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSen benim silyE msin bebemmmmm @Jalapeno kim ki nerdesin kiz
daha uzun olsun bu çok kısaben de değiştirmek istiyorum hippotalamuskopi şeklinde :))))
Hayır o kim ki bana da çak yap kıskançlığıydıYa sen zaten pikinili fotolarınla ispatladın kendini daha söyleyecek söz yok
Anlaşmamız ne şimdi hippocum. Şuan çok ılımlı bir moddayım ben.. Hadi yapalımOnu ben demedim işte anka dedi.. benAk kelebek ile uğraş dedimdi..
hippo şikayet için doğmuş zaten miu cancağızımÖYLE Mİ HİP0OOOOOOO
Asıl ben sana yaranamadım
çok daha iyi olmuş canımcım böyle kalsın
o beni tınlamıyor ki benle hiç ilgilenmiyor artık..
ay evet kızın menüsünde laf söylicek hiçbir şey yok ama hippo işte beni başından atacak ya her yolu deniyor
Başkalarıyla uğraşsam da sana enerjim kalır
Zaten uğraşıyorum da
umut la uğraşıyorum ama floyla uğraşmıyorum çünkü o hiiiç dinlemiyor hiç hiç hiçsöz verip bozuyor
beni mi özledin seeeen
konuş kız umut hep şikayetçi heeeeep napsam ne etsem beni istemiyor
sana cırladın demiyorum ki ben ankaaaa !! hızlı okurkan kelimelri karıştırdın zaaarNe zaman cırladığımı gördün Umut aşk olsun. Altta bu mesajı beğenenler niye beğendi arkadaşlar
Ne dedin ne demek istedin açıkla da rahatlayalım umutsana cırladın demiyorum ki ben ankaaaa !! hızlı okurkan kelimelri karıştırdın zaaar
aynen ve vaynenAnka hippotalamus
Tamam onu anka demiş.
Ama umut o ben senin kadar cırlamıyorum diye hippo ya yazmış kalıbımı basarım
anlatsam anlarmısın mısralarımdaNe dedin ne demek istedin açıkla da rahatlayalım umut
aynen ve vaynen
Arkadaşlar herkese ödev veriyorum umut burda ne demek istemiş kim ne anlıyor açıklasınuğraşıyor zaten ..ama ben senin kadar cırlamadım kızzz
anka sen de yaniortalığı karıştırıyon
hippo şikayet için doğmuş zaten miu cancağızım
Sana hitaben yazdığı cümlenin başına zaten "anka" diyerek başlamış. O kısmı sana ait diye.. Sadece ilk cümlenin sonuna hippo nun adını yazmayı unutmuşArkadaşlar herkese ödev veriyorum umut burda ne demek istemiş kim ne anlıyor açıklasın
Yok canım ne anlıcam nerde bende o akıl kapasiteanlatsam anlarmısın mısralarımda
NeyseSana hitaben yazdığı cümlenin başına zaten "anka" diyerek başlamış. O kısmı sana ait diye.. Sadece ilk cümlenin sonuna hippo nun adını yazmayı unutmuş
Hı hıOylemiiiiii söz verdi demekkkkhmmmm
Anka sana gülmüyorum bebeğim biz yapacağız bayrama kadar
Kız alınmaYok canım ne anlıcam nerde bende o akıl kapasite
alınganmıyız anka cığımYok canım ne anlıcam nerde bende o akıl kapasite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?