- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Hayır normalde 12 haftayı 3 ay sayıyoruz ya.. benim doktorum 14 haftalık hamileyken 3ü dolduruyorsun dedi..Nasıl yani 8 haftalık diyorsa aslında 10 haftalık mı oluyo
Yemeği yedigimde saat 5 ti.3 saat ceza verdim kendime oturmadim hiç. Yigenim geldi zumba yaptırdı güç bela.eşime çok kızdım söylendim.bazen çok yoruluyorumCanim bazen oyle olur ya sabretmek lazım diyet telafi edilir sıkma canını bir yürüyüşe çık eşinle belki iyi gelir
Afiyet olsun canım sporların da her zaman ki gibi super
Asyacım takma kafana çok çünkü taktıkça kendine ediyor olacaksın. Allah bir yol açar illaki.. yediysen de yedin tamam geçti gitti bi de üstüne onu takıp kendini daraltma çok.. hepimizin kötü zamanları oluyor.. ama her gecenin bir sabahı var, heepimizin sesini duyan bir Rabbimiz var.. dua et bolca inşallah düzelir kuzum yakknda..Hersey üstüme üstüme geldi bugün resmen.şuanki hayatsartimiz ağır geliyor eşime bakıyorum hırs yok catlatacak beni bir gün. Beslenmemi de batirdim yine.ekmek yedim yaaa
Öğlen yemeği saati ne kadar geç olmuş elinin :) Misafirlikte olunca mecbur. Ben erken yiyim denmez ki. Pilavın pirinç değilse menunu beğendim ben.Selam kızlar evimde değilim samsundayim yarın akşam dönüş inşallah
Sabah 8.00: 2 yum .omlet kk peynir
5 zeytin
Ara küçük paket çubuk kraker
Ögle 16.00: 1 tabak taze fasulye ve salata
Ara nescafe
Akşam 21.00: 1 kase çorba
4 kaşık taze fas 2 kaşık pilav
2 kaşık et döner salata
Su 2.5 litre bitki çayı
Eltimin yemek saatlerine uymak durumunda kaldım
Afiyet olsun canım. Çekirdek tuzsuzsa menün güzel. Derdime çare önerin var mı?Kaçamaksız 5.gün
Sabah 10.30
2 yumurtalı salata
Peynir zeytin
Çay
Kuruyemiş
3 kayısı 1 erik
Ara maden suyu
Akşam 18:00
1.5 tabak taze fasülye
Salata
Sütlü kahve
1 avuç çekirdek
Su 2.5 lt yi geçti
Spor gündüze ek 40 dk yürüyüş
Takma canım ya olan bize oluyor önceden bende takıyordum herşeyi baktım ben yıpranıyorum boşver dedimHersey üstüme üstüme geldi bugün resmen.şuanki hayatsartimiz ağır geliyor eşime bakıyorum hırs yok catlatacak beni bir gün. Beslenmemi de batirdim yine.ekmek yedim yaaa
Terbiyesizler. Senin çocuk suçlu olsa bile böyle yapılmaz ki değilmiş de. Dayan kapısına valla. Olay çıkarma ama he. Karakolluk olmak da var ucunda.İyi akşamlar kızlar.
Bu gün oğlum dışardan ağlayarak geldi. Çocuklar bunların oyunlarını bozmuş kavga etmişler. Sonra o çocukların annesi bizim çocuklara vurmuş. Nasıl sinirlendim. Gittim bulamadım. Akşam eşim geldi o bulmuş kapıyı açmamışlar. Yarın tekrar gideceğim açıp ozur dilemezlerse polis çağıracağım. Ne demek başkasının çocuğuna tokat atmak. Çocuk bunlar kavga da eder barışır. Ki onlar bizim çocukların oyununu bozmuş ben de o zaman Osmanlı dayağı çekeyim. Gerizekalılar ya. Kaç saat oldu hala sinirliyim. Yarın kesinlikle ya çocuklardan ozur dileyecekler ya polis çağıracağım. Benim oğlana tokat atmış. Diğer arkadaşına su dolu şişeyle vurmuş kafasına. Evini başına geçirmek var da biz haksız olacağız nasılsa çıkacaklar yarına.
Pide neyli olacak. Bu sıcakta yenmez o bence yaHerkes nereye gitti birden. Birşey sormak istiyorum kızlar. Yarın denize gideceğiz. Günübirlik, 1.5 saat mesafeli bir yere. Çadır kiralayacagiz. Sabaha karşı gidip öğlen döneceğiz. Kahvaltıyi orada yapacağız ve pide içi hazırladım, orada fırına verip yaptıracağız. Araba buzdolabimiz yok. İçecekleri de oradan alacağız. Bana bir fikir verseniz. Ben orada ne yiyeceğim? Evde sadece domates ve armut var. Keşke meyveli musli alsaydım, araba kalabalık, oradaki dükkanlarda olmaz da şimdi. Ne yapsam bilemedim.
Lor, süt kesiği ve keçi peyniri karıştırdım, sabah soğan ve zeytinyaği koyacağım içine. Kullandigim programdan baktım 200 Gr pide 564 kalori diyor. 50 cm pide mı oluyor bu anlamadım. 15 cmlik olur bizimkiler. Domates de cılkarır yolda. Yumurta haslayip görürsem diyorum, 3 tane, saçma olur mu kumsalda :) Sabah çok erken serinkikte gidince yiyecegiz.Pide neyli olacak. Bu sıcakta yenmez o bence ya
Sabahsa abartmadan ye canım pideden. Sonra yuzersen ya da yürürsen eritirsin. Perşembe de çok hafif geçirirsin.Lor, süt kesiği ve keçi peyniri karıştırdım, sabah soğan ve zeytinyaği koyacağım içine. Kullandigim programdan baktım 200 Gr pide 564 kalori diyor. 50 cm pide mı oluyor bu anlamadım. 15 cmlik olur bizimkiler. Domates de cılkarır yolda. Yumurta haslayip görürsem diyorum, 3 tane, saçma olur mu kumsalda :) Sabah çok erken serinkikte gidince yiyecegiz.
Eşimle hastayiz buna. Şu gözlüklü tüp mide ameliyatı yapan doktorun olduğu program mı?TLC açın kızlar.
Ben ilk defa denk geldim bilmiyorum ki.Eşimle hastayiz buna. Şu gözlüklü tüp mide ameliyatı yapan doktorun olduğu program mı?
İyi akşamlar kızlar.
Bu gün oğlum dışardan ağlayarak geldi. Çocuklar bunların oyunlarını bozmuş kavga etmişler. Sonra o çocukların annesi bizim çocuklara vurmuş. Nasıl sinirlendim. Gittim bulamadım. Akşam eşim geldi o bulmuş kapıyı açmamışlar. Yarın tekrar gideceğim açıp ozur dilemezlerse polis çağıracağım. Ne demek başkasının çocuğuna tokat atmak. Çocuk bunlar kavga da eder barışır. Ki onlar bizim çocukların oyununu bozmuş ben de o zaman Osmanlı dayağı çekeyim. Gerizekalılar ya. Kaç saat oldu hala sinirliyim. Yarın kesinlikle ya çocuklardan ozur dileyecekler ya polis çağıracağım. Benim oğlana tokat atmış. Diğer arkadaşına su dolu şişeyle vurmuş kafasına. Evini başına geçirmek var da biz haksız olacağız nasılsa çıkacaklar yarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?