Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aynen canım ya. Çok terbiyesiz çocuklar var aslında çok da yanlışlarını gördüm güzel güzel uyardım hep. Başkasının çocuğuna vurulur mu ya. Terbiyesiz.
Insan kendi çocuğuna bile vurduğunda canı acıyor baskasininkine hiç yapılmaz. Şahsen benim çocuğuma biri bırak vurmayı kızsa bile uyaririm.. ama sen yine de sakın davran canım toplumda böyle salaklar var

Ben sırf bu yüzden çalışamıyorum çocuğumu başkasına emanet edip gidemem diye insanlar garip vicdanı duygular kalmamış senden küçük biçocuğa savunmasız nasıl vurur ya anlayamıyorum

Valla ne yaparsa yapsın o pideyi çekecek bence canı
Bu sabah tartıda bir şey gördüm ama söylemem, o yüzden canımın çekeceğini düşünmüyorum. Tekrar spora başlamak çok iyi geldi. Olmazsa bir iki dilim kepekli ekmek götüreyim yanımda. Yağlı pideden daha iyidir. Salatalık yok evde maalesef. Pazara gidemedi eşim nöbetciydi o gün. Bol bol bahçemizin domatesi var. Olmazsa sert olanlardan alayım yanima. Armut alayım. Yumurta alayım. Süt alıp poşete buz katayim. Planladigimiz gibi öğleden sonra erken dönersek sorun yok. Ama daha da kalırsak pideye mecbur kalırım.

Bu sabah tartıda bir şey gördüm ama söylemem, o yüzden canımın çekeceğini düşünmüyorum.

Yaaa superrrr

Tekrar spora başlamak çok iyi geldi.
Yanii iteleye iteleye yaptırıyoruz bi de spor çok önemli gerçekten. Ben yapamıyorum şu anda kendimi yorgun mutsuz hissediyorum.

Ama daha da kalırsak pideye mecbur kalırım.

Baktın acıkmaya başladın toparlan hemen. Yeter de haydin gidiyoz diye topla herkesi dönün hemen

yaa nerden goruyosunuz fotograflarıı ben goremıyorum

Afiyet olsun canım . Sütlü kahve yerine sade kahve olaydı ya..

Hastalıklardan dolayı mutsuzsundur canım. Önce allerji yordu seni sonra da taş düşürdün. Bir de plan yapıyorsun araya böyle hastalık süpriz olunca moral çöküyor

Yazık kuzum ağla ağla mahvoldu. Korkmuş baya
Hadi ya yarın el mecbur özür dileyecekler hadsiz tokat atmak nedir benim eşim çok hafif kızımın yanağına dokununca bile ben yüzüne karışma vuracaksan kaba etine hafif dokun diyorum.

Dönmeye de mecburuz aslında. Ben Adana için çok beyazım. Gölgede dursam bile yanıyorum, esmerlesme falan yok, kıpkırmızı oluyorum ve 1 hafta biber gibi yanıyorum. Kremi almayı unutmasa eşim bari. Krem de işe yaramıyor gerçi ama onsuz daha kötü oluyor.

Ben sırf bu yüzden çalışamıyorum çocuğumu başkasına emanet edip gidemem diye insanlar garip vicdanı duygular kalmamış senden küçük biçocuğa savunmasız nasıl vurur ya anlayamıyorum
Ne mezunusun canım.
Bizim bir arkadaş gecem yıl bakıcı evdeyken evine dinleme cihazı koymuş akşam dinlediginde şok.olmus. 8 aylık çocuğun ne o..lugu kalmis annesine küfürler seni öldürürüm demeler.. arkadaşın psikolojisi bozuldu kadın birde b3n onu o..pu diye diye seviyordum siz yanlış anladiniz falan demiş.

Ayyy bundan dolayı sinirlisin sen .
Tamamen haklısın canım. Üzerine düşün bu olayın . Gerekirse şikayet edin .

menune dıyecek yok canım. lor peynır hangısını alıyosun bır lezzetlı lor bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…