Valla ne yaparsa yapsın o pideyi çekecek bence canıflorence_N canım b3n olsam yumurta haslardim birde bolca domates salatalık dogrardim ki sofrada boş durup da canım pideyi çekmesin diye :)))
Insan kendi çocuğuna bile vurduğunda canı acıyor baskasininkine hiç yapılmaz. Şahsen benim çocuğuma biri bırak vurmayı kızsa bile uyaririm.. ama sen yine de sakın davran canım toplumda böyle salaklar varAynen canım ya. Çok terbiyesiz çocuklar var aslında çok da yanlışlarını gördüm güzel güzel uyardım hep. Başkasının çocuğuna vurulur mu ya. Terbiyesiz.
Tlc ne canımBu arada TLC de adam mide ameliyatı oldu 190 kilo verdi kızlar. 190 kilo ne demek ya. Daha verecekti de program bitti.
Ben sırf bu yüzden çalışamıyorum çocuğumu başkasına emanet edip gidemem diye insanlar garip vicdanı duygular kalmamış senden küçük biçocuğa savunmasız nasıl vurur ya anlayamıyorumInsan kendi çocuğuna bile vurduğunda canı acıyor baskasininkine hiç yapılmaz. Şahsen benim çocuğuma biri bırak vurmayı kızsa bile uyaririm.. ama sen yine de sakın davran canım toplumda böyle salaklar var
Yazık kuzum ağla ağla mahvoldu. Korkmuş bayaInsan kendi çocuğuna bile vurduğunda canı acıyor baskasininkine hiç yapılmaz. Şahsen benim çocuğuma biri bırak vurmayı kızsa bile uyaririm.. ama sen yine de sakın davran canım toplumda böyle salaklar var
Kanal canım TV deTlc ne canım
Bu sabah tartıda bir şey gördüm ama söylemem, o yüzden canımın çekeceğini düşünmüyorum. Tekrar spora başlamak çok iyi geldi. Olmazsa bir iki dilim kepekli ekmek götüreyim yanımda. Yağlı pideden daha iyidir. Salatalık yok evde maalesef. Pazara gidemedi eşim nöbetciydi o gün. Bol bol bahçemizin domatesi var. Olmazsa sert olanlardan alayım yanima. Armut alayım. Yumurta alayım. Süt alıp poşete buz katayim. Planladigimiz gibi öğleden sonra erken dönersek sorun yok. Ama daha da kalırsak pideye mecbur kalırım.Valla ne yaparsa yapsın o pideyi çekecek bence canı
Bu sabah tartıda bir şey gördüm ama söylemem, o yüzden canımın çekeceğini düşünmüyorum.
Yanii iteleye iteleye yaptırıyoruz bi deTekrar spora başlamak çok iyi geldi.
Ama daha da kalırsak pideye mecbur kalırım.
yaa nerden goruyosunuz fotograflarıı ben goremıyorumCnm kırmızı önceki halin yeşil şimdiki halin dimi?? Tebrik ederim çok iyi zayıflamışsın.. şimdi 70 kilo musun? Adının altına bizim gibi yazsan yaa.. boy kilo hedef falan. .
Bu arada bende resim attım sana. . Parayı veren düdüğü çalar
Afiyet olsun canım . Sütlü kahve yerine sade kahve olaydı ya..Kaçamaksız 5.gün
Sabah 10.30
2 yumurtalı salata
Peynir zeytin
Çay
Kuruyemiş
3 kayısı 1 erik
Ara maden suyu
Akşam 18:00
1.5 tabak taze fasülye
Salata
Sütlü kahve
1 avuç çekirdek
Su 2.5 lt yi geçti
Spor gündüze ek 40 dk yürüyüş
hayyy maşallahhhTakıma başladığımdan beri 7.6 sanırım. Ama kendim diyete başlayalı 12 kilo tam
Hastalıklardan dolayı mutsuzsundur canım. Önce allerji yordu seni sonra da taş düşürdün. Bir de plan yapıyorsun araya böyle hastalık süpriz olunca moral çöküyorYaaa superrrr
Yanii iteleye iteleye yaptırıyoruz bi despor çok önemli gerçekten. Ben yapamıyorum şu anda kendimi yorgun mutsuz hissediyorum.
Baktın acıkmaya başladın toparlan hemen. Yeter de haydin gidiyoz diye topla herkesi dönün hemen
Hadi ya yarın el mecbur özür dileyecekler hadsiz tokat atmak nedir benim eşim çok hafif kızımın yanağına dokununca bile ben yüzüne karışma vuracaksan kaba etine hafif dokun diyorum.Yazık kuzum ağla ağla mahvoldu. Korkmuş baya
Dönmeye de mecburuz aslında. Ben Adana için çok beyazım. Gölgede dursam bile yanıyorum, esmerlesme falan yok, kıpkırmızı oluyorum ve 1 hafta biber gibi yanıyorum. Kremi almayı unutmasa eşim bari. Krem de işe yaramıyor gerçi ama onsuz daha kötü oluyor.Yaaa superrrr
Yanii iteleye iteleye yaptırıyoruz bi despor çok önemli gerçekten. Ben yapamıyorum şu anda kendimi yorgun mutsuz hissediyorum.
Baktın acıkmaya başladın toparlan hemen. Yeter de haydin gidiyoz diye topla herkesi dönün hemen
Ne mezunusun canım.Ben sırf bu yüzden çalışamıyorum çocuğumu başkasına emanet edip gidemem diye insanlar garip vicdanı duygular kalmamış senden küçük biçocuğa savunmasız nasıl vurur ya anlayamıyorum
Ayyy bundan dolayı sinirlisin sen .İyi akşamlar kızlar.
Bu gün oğlum dışardan ağlayarak geldi. Çocuklar bunların oyunlarını bozmuş kavga etmişler. Sonra o çocukların annesi bizim çocuklara vurmuş. Nasıl sinirlendim. Gittim bulamadım. Akşam eşim geldi o bulmuş kapıyı açmamışlar. Yarın tekrar gideceğim açıp ozur dilemezlerse polis çağıracağım. Ne demek başkasının çocuğuna tokat atmak. Çocuk bunlar kavga da eder barışır. Ki onlar bizim çocukların oyununu bozmuş ben de o zaman Osmanlı dayağı çekeyim. Gerizekalılar ya. Kaç saat oldu hala sinirliyim. Yarın kesinlikle ya çocuklardan ozur dileyecekler ya polis çağıracağım. Benim oğlana tokat atmış. Diğer arkadaşına su dolu şişeyle vurmuş kafasına. Evini başına geçirmek var da biz haksız olacağız nasılsa çıkacaklar yarına.
menune dıyecek yok canım. lor peynır hangısını alıyosun bır lezzetlı lor bulamadımMenunu paylaşıyorum, spor yapınca yenilerim
Sabah 10:30
2 ince dilim tam buğday ekmeği ve 2 yk lor ile tost,
1 haşlanmış yumurta,
Bol domates.
Öğlen
Yok.
Akşam 18:30
1 tabak kabak yemeği
1 kase domates salatası 1 bardak ayran.
Suyu sayamadım, bool bool.
incim menun harıka ahh su hamburger ekmegı olmayaymışş o ekmek kalın ve sekerlı oluyoKizlar menüm
Sabah yumurta salatasi
Yarim tost (hamburger dkmeginin yarisi)
Ogle karpuz
Aksam 2 kase yogurtlu köfte
Su 3 litre
Spor aksama yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?