Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben tanımıyorum kim. Sitede birisi. Yarın tanışacağız Allah izin verirse.

İnşallah canım.aglamamak için zor tutuyorum kendimi.bir insan eşine ifade edemez mi kendini.ben edemiyorum Rabbim kurtarsin bu zor günlerden

Ne kadar cahilce davranmışlar ya

Takma canım ya olan bize oluyor önceden bende takıyordum herşeyi baktım ben yıpranıyorum boşver dedim
Evet gülüm kesinlikle bize oluyor.adam Gamsız düştü yatıyor ben ağladım aglicam.o kadar fedakarlık yapıyorsun Ne bir birikim ne bir geleceğe dair bir umut...hicbirsey yokk

Oha şok oldum şu an millet cidden saçmalamaya başlamış

Evet gülüm kesinlikle bize oluyor.adam Gamsız düştü yatıyor ben ağladım aglicam.o kadar fedakarlık yapıyorsun Ne bir birikim ne bir geleceğe dair bir umut...hicbirsey yokk
Olmayınca olmuyo ama o sana bakmakla yükümlü gerisini boşver alacağını al gerisini boşver

Bende olsam cok sinirlenirdim canim ne terbiyesizlik.. çocuk çocuğa her şey olabilir makul çerçevede uyarirsin. ondan sonra diyo4lar ki çocuklar niye böyle sen oyleysen çocuğun kötü huylarini da cok görmeyeceksin...

Aynen canım ya. Çok terbiyesiz çocuklar var aslında çok da yanlışlarını gördüm güzel güzel uyardım hep. Başkasının çocuğuna vurulur mu ya. Terbiyesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…