Ben tanımıyorum kim. Sitede birisi. Yarın tanışacağız Allah izin verirse.ay ne terbiyesiz insanlar var ya gerizekali nasil cocuga öyle davraniyon benim ogluma da 4 yasindayken komsunun biri koluna tirnagini geçirmiş oglum korkudan aglayamamis gordum sok oldum yanlislikla yapmistir gidip göstereyim de cocugun gonlunu alsin dedim bilerek yaptim dedi yapraklari kopariyordu yapmmasin diye yaptim dedi şok oldum benim cocuguma bir daha sakin dokuma evime de bir daha gelme dedim ama cocuk o gunden sonra merdivenden yalniz inemiyordu deli kadin var diye boyle insanlara ne yapmak lazim bilmiyorum ya topluma zarar bunlar ayyy cok sinirlendim
Kız 300 kusur kilolu bu biz nasıl sarkacağız böyle. Sporla destekleyince sarkmayız.Anka O doktor evet. Ben bunları gordujce korkuyorum sarkacagim diye.
Başkasının çocuğuna tokat atan kendi çocuğuna ne yapmaz. Çocuk boşuna zorbalik yapmamış. O çocuğa da üzüldüm şimdi.Ben tanımıyorum kim. Sitede birisi. Yarın tanışacağız Allah izin verirse.
Aman tanisip napican belliki ahlaksizin biri insallah hatasini dusununce anlamistir da cok muhatap olmazsinBen tanımıyorum kim. Sitede birisi. Yarın tanışacağız Allah izin verirse.
Yok canım ya çocuklardan özür dileyecek ya polis çağıracağım.Aman tanisip napican belliki ahlaksizin biri insallah hatasini dusununce anlamistir da cok muhatap olmazsin
İnşallah canım.aglamamak için zor tutuyorum kendimi.bir insan eşine ifade edemez mi kendini.ben edemiyorum Rabbim kurtarsin bu zor günlerden
Asyacım takma kafana çok çünkü taktıkça kendine ediyor olacaksın. Allah bir yol açar illaki.. yediysen de yedin tamam geçti gitti bi de üstüne onu takıp kendini daraltma çok.. hepimizin kötü zamanları oluyor.. ama her gecenin bir sabahı var, heepimizin sesini duyan bir Rabbimiz var.. dua et bolca inşallah düzelir kuzum yakknda..
Ne kadar cahilce davranmışlar yaİyi akşamlar kızlar.
Bu gün oğlum dışardan ağlayarak geldi. Çocuklar bunların oyunlarını bozmuş kavga etmişler. Sonra o çocukların annesi bizim çocuklara vurmuş. Nasıl sinirlendim. Gittim bulamadım. Akşam eşim geldi o bulmuş kapıyı açmamışlar. Yarın tekrar gideceğim açıp ozur dilemezlerse polis çağıracağım. Ne demek başkasının çocuğuna tokat atmak. Çocuk bunlar kavga da eder barışır. Ki onlar bizim çocukların oyununu bozmuş ben de o zaman Osmanlı dayağı çekeyim. Gerizekalılar ya. Kaç saat oldu hala sinirliyim. Yarın kesinlikle ya çocuklardan ozur dileyecekler ya polis çağıracağım. Benim oğlana tokat atmış. Diğer arkadaşına su dolu şişeyle vurmuş kafasına. Evini başına geçirmek var da biz haksız olacağız nasılsa çıkacaklar yarına.
Bilemiyorum canım öyle değildir inşallah. Büyükmüş zaten benim oğlanın söylediğine göre.Başkasının çocuğuna tokat atan kendi çocuğuna ne yapmaz. Çocuk boşuna zorbalik yapmamış. O çocuğa da üzüldüm şimdi.
Ne derdi canımAfiyet olsun canım. Çekirdek tuzsuzsa menün güzel. Derdime çare önerin var mı?
Yarın plajda ne yesem derdi. Yumurta aklıma yattı gibi. Az da pide yesem. Ya da sıcak micak armut yesem.Ne derdi canım
Evet gülüm kesinlikle bize oluyor.adam Gamsız düştü yatıyor ben ağladım aglicam.o kadar fedakarlık yapıyorsun Ne bir birikim ne bir geleceğe dair bir umut...hicbirsey yokkTakma canım ya olan bize oluyor önceden bende takıyordum herşeyi baktım ben yıpranıyorum boşver dedim
Oha şok oldum şu an millet cidden saçmalamaya başlamışay ne terbiyesiz insanlar var ya gerizekali nasil cocuga öyle davraniyon benim ogluma da 4 yasindayken komsunun biri koluna tirnagini geçirmiş oglum korkudan aglayamamis gordum sok oldum yanlislikla yapmistir gidip göstereyim de cocugun gonlunu alsin dedim bilerek yaptim dedi yapraklari kopariyordu yapmmasin diye yaptim dedi şok oldum benim cocuguma bir daha sakin dokuma evime de bir daha gelme dedim ama cocuk o gunden sonra merdivenden yalniz inemiyordu deli kadin var diye boyle insanlara ne yapmak lazim bilmiyorum ya topluma zarar bunlar ayyy cok sinirlendim
Yumurta salatası yap sabah hem tok tutar hem de hafif olurYarın plajda ne yesem derdi. Yumurta aklıma yattı gibi. Az da pide yesem. Ya da sıcak micak armut yesem.
Sinirle hakliyken haksız duruma düşürme kendini gülümYok canım ya çocuklardan özür dileyecek ya polis çağıracağım.
Olmayınca olmuyo ama o sana bakmakla yükümlü gerisini boşver alacağını al gerisini boşverEvet gülüm kesinlikle bize oluyor.adam Gamsız düştü yatıyor ben ağladım aglicam.o kadar fedakarlık yapıyorsun Ne bir birikim ne bir geleceğe dair bir umut...hicbirsey yokk
Sakin konuş eğer kabul etmezse söyle polise bence deYok canım ya çocuklardan özür dileyecek ya polis çağıracağım.
Sinirle hakliyken haksız duruma düşürme kendini gülüm
Sakin konuş eğer kabul etmezse söyle polise bence de
Bende olsam cok sinirlenirdim canim ne terbiyesizlik.. çocuk çocuğa her şey olabilir makul çerçevede uyarirsin. ondan sonra diyo4lar ki çocuklar niye böyle sen oyleysen çocuğun kötü huylarini da cok görmeyeceksin...İyi akşamlar kızlar.
Bu gün oğlum dışardan ağlayarak geldi. Çocuklar bunların oyunlarını bozmuş kavga etmişler. Sonra o çocukların annesi bizim çocuklara vurmuş. Nasıl sinirlendim. Gittim bulamadım. Akşam eşim geldi o bulmuş kapıyı açmamışlar. Yarın tekrar gideceğim açıp ozur dilemezlerse polis çağıracağım. Ne demek başkasının çocuğuna tokat atmak. Çocuk bunlar kavga da eder barışır. Ki onlar bizim çocukların oyununu bozmuş ben de o zaman Osmanlı dayağı çekeyim. Gerizekalılar ya. Kaç saat oldu hala sinirliyim. Yarın kesinlikle ya çocuklardan ozur dileyecekler ya polis çağıracağım. Benim oğlana tokat atmış. Diğer arkadaşına su dolu şişeyle vurmuş kafasına. Evini başına geçirmek var da biz haksız olacağız nasılsa çıkacaklar yarına.
Aynen canım ya. Çok terbiyesiz çocuklar var aslında çok da yanlışlarını gördüm güzel güzel uyardım hep. Başkasının çocuğuna vurulur mu ya. Terbiyesiz.Bende olsam cok sinirlenirdim canim ne terbiyesizlik.. çocuk çocuğa her şey olabilir makul çerçevede uyarirsin. ondan sonra diyo4lar ki çocuklar niye böyle sen oyleysen çocuğun kötü huylarini da cok görmeyeceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?