Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

O zaman kuzum yapılıyorsa yapalım mezun olsam bile ben 50.leri görürüm hem başka geleceklere de yer açılır
Bende mezun olabilirim aslinda ama zaten buralarda takılırım.. baska kimsem yok sosyal medya hesabimda yok zaten takılacağım

canım havuç yeme. . Diyette havuç, patates, bezelye yememelisin.. onlarda şekerli.. onun yerine salatalık ye ben bu sene korkudan karpuz bile yemedim..
hadi ya yemem yersem de az yerim salatalık yerim anam otları yer dururuz bakalım ben de artık kafamın tası attı kimse egolarını benimle tatmin edemez

Ankacim benim hedefimi asagi cekecektik 60 ti ya hedefim ulastim simdi 58 e cektim ben profilde demistin cumaya hatirlat diye

O muydu bişey vardı da hatırlayamadım yaşlılık zor

O zaman kuzum yapılıyorsa yapalım mezun olsam bile ben 50.leri görürüm hem başka geleceklere de yer açılır
İdeal kilonun altında sanırım ya baya zorlayacak sanki seni. Son karar senin canım. Zaten biz talep edeceğiz olursa edecekler. Bir de hani 59.2 olsa karne alamayacaksın illa 59 olması lazım. 100 gr bile çok uğraştırıyor bazen.
Diyetisyenin verdiği listeye demek istedim. .

Hııı yok karataya başladım canım. Yani başlamaya çalışıyorum

Sende yasliysan

Artik kanun degisti 5 yil kidemi olan memur en fazla iki defa killanilmak uzere toplam 1 yil ucretsiz izin alabiliyor @Gulbe seker
10 yıldı, 5e mı düşürdüler. Benimde ya ucucuna 10 yıl oluyor ya da olmuyordu. Çok sevindim . 6+6 ay veriliyordu, direkt 1se de iyi.

.. birimde ...unvanda ... taehinden beri gorev yapmaktayım 657 sayili Dmk nin 108/e maddesine isinaden ....tarihinden itibaren ucretsiz izne ayrılmak istiyorum.
Geregini arz ederim.
Ok seneye benim ucretsiz bitince bir yil da bunu yapıştırayım o zaman yanlis anlamadim dimi ya.. iki yil ucretsiz bittikten sonra bunu ilave olarak alabiliyoruz oyle mi

Aynen öyle canım zaten son kilolarda çok.ugrasiyorum. sen sor kuzum bana uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…