Ankacim benim hedefimi asagi cekecektik 60 ti ya hedefim ulastim simdi 58 e cektim ben profilde demistin cumaya hatirlat diyeSen bilirsin canım. Kilon azaldıkça revize etmemiz zorlaşacak o yüzden dedim..
O zaman kuzum yapılıyorsa yapalım mezun olsam bile ben 50.leri görürümSen bilirsin canım. Kilon azaldıkça revize etmemiz zorlaşacak o yüzden dedim..
Diyetisyenin verdiği listeye demek istedim. .Hadi bakalım yaparsın sen...
Ben zaten diyetteyim ne demek başladın mı
Diyetisyenin verdiği listeye demek istedim. .Hadi bakalım yaparsın sen...
Ben zaten diyetteyim ne demek başladın mı
Bende mezun olabilirim aslinda ama zaten buralarda takılırım.. baska kimsem yokO zaman kuzum yapılıyorsa yapalım mezun olsam bile ben 50.leri görürümhem başka geleceklere de yer açılır
hadi yacanım havuç yeme. . Diyette havuç, patates, bezelye yememelisin.. onlarda şekerli.. onun yerine salatalık yeben bu sene korkudan karpuz bile yemedim..
çiğ yiyebilir miyim ?Havuç pişmiş olursa yükseliyor çiğ olunca sorun yok.
Diyetisyen yok diyo Karatay izin veriyormuş.. sen bilirsinçiğ yiyebilir miyim ?
neyse salatalık havuç kemirir duralımDiyetisyen yok diyo Karatay izin veriyormuş.. sen bilirsin
Ankacim benim hedefimi asagi cekecektik 60 ti ya hedefim ulastim simdi 58 e cektim ben profilde demistin cumaya hatirlat diye
İdeal kilonun altında sanırım ya baya zorlayacak sanki seni. Son karar senin canım. Zaten biz talep edeceğiz olursa edecekler. Bir de hani 59.2 olsa karne alamayacaksın illa 59 olması lazım. 100 gr bile çok uğraştırıyor bazen.O zaman kuzum yapılıyorsa yapalım mezun olsam bile ben 50.leri görürümhem başka geleceklere de yer açılır
Diyetisyenin verdiği listeye demek istedim. .
Sende yasliysanO muydu bişey vardı da hatırlayamadım yaşlılık zor
İdeal kilonun altında sanırım ya baya zorlayacak sanki seni. Son karar senin canım. Zaten biz talep edeceğiz olursa edecekler. Bir de hani 59.2 olsa karne alamayacaksın illa 59 olması lazım. 100 gr bile çok uğraştırıyor bazen.
Hııı yok karataya başladım canım. Yani başlamaya çalışıyorum
Balık etli mi manken olacaksın manken2.5 km yürüdüm nasıl kızlar sizceay azcık övün beni : bu hızla en azından balık etli olursun deyin
Cok sicakkkkk nasil yürüdün.. iyi yapmışsın canim tabiiide .. serinlikte daha rahat ederdin2.5 km yürüdüm nasıl kızlar sizceay azcık övün beni : bu hızla en azından balık etli olursun deyin
10 yıldı, 5e mı düşürdüler. Benimde ya ucucuna 10 yıl oluyor ya da olmuyordu. Çok sevindim . 6+6 ay veriliyordu, direkt 1se de iyi.Artik kanun degisti 5 yil kidemi olan memur en fazla iki defa killanilmak uzere toplam 1 yil ucretsiz izin alabiliyor @Gulbe seker
Peki dilekceye nasil yazmam gerek bu izni alabilmem için10 yıldı, 5e mı düşürdüler. Benimde ya ucucuna 10 yıl oluyor ya da olmuyordu. Çok sevindim . 6+6 ay veriliyordu, direkt 1se de iyi.
.. birimde ...unvanda ... taehinden beri gorev yapmaktayım 657 sayili Dmk nin 108/e maddesine isinaden ....tarihinden itibaren ucretsiz izne ayrılmak istiyorum.Peki dilekceye nasil yazmam gerek bu izni alabilmem için
Ok seneye benim ucretsiz bitince bir yil da bunu yapıştırayım o zaman.. birimde ...unvanda ... taehinden beri gorev yapmaktayım 657 sayili Dmk nin 108/e maddesine isinaden ....tarihinden itibaren ucretsiz izne ayrılmak istiyorum.
Geregini arz ederim.
Aynen öyle canım zaten son kilolarda çok.ugrasiyorum. sen sor kuzum bana uyarİdeal kilonun altında sanırım ya baya zorlayacak sanki seni. Son karar senin canım. Zaten biz talep edeceğiz olursa edecekler. Bir de hani 59.2 olsa karne alamayacaksın illa 59 olması lazım. 100 gr bile çok uğraştırıyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?