Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

sabah büyük boy şekersiz türk kahvesi içtim bir avuç fındık + bol bol su
2.5 km yürüdüm bu saate kadar şimdi de aldım elime iki tane havuç kemiriyorum eytttttttttttttttttt damarıma çok kötü bastılar yandılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr düşmanlar

Kızlar yaa tel yıne bozuldu resim attim buraya ekran karardı birden: ( yigenimden girdim
Tek tek alıntı yapamadım hepiniz çook sağolun kediyi bugün sokakta bulduk karnı açtı sanırım kuzum elindeki simiti yedirdi sonra gel gidelim dedik kediyi kucaklamış gidelım dedi bizde kirmak istemedik doktorumuzu aradım şimdi kesinlikle yasak dedi 6 yaşında olabilir dedi kızım çok kötü enfeksiyon olmuştu o yüzden izin vermedi
Terasta duruyor şimdilik yuva buluncaya kadar bizde duracak hep bu sebebten bahçeli Ev istiyorum kedi köpek beslemeye bayılıyorum ınş olur evim

canım havuç yeme. . Diyette havuç, patates, bezelye yememelisin.. onlarda şekerli.. onun yerine salatalık ye ben bu sene korkudan karpuz bile yemedim..

Anka benim hedefim 80 ya ama ideal kilom 70.. şimdi ben istemiyorum ama 80le mezun olabiliyor muyum?? Yani hedef kilonun ucu açık mı??
Listeye girince hedefini 80 yaptıysak %80 i nini verdiğin zaman mezun olabilirsin istersen. Hedefi daha az kiloya indirebiliriz bunda bir kısıtlama yok. Ama 80 ken 82 yapmak için kurallar var.

Listeye girince hedefini 80 yaptıysak %80 i nini verdiğin zaman mezun olabilirsin istersen. Hedefi daha az kiloya indirebiliriz bunda bir kısıtlama yok. Ama 80 ken 82 yapmak için kurallar var.
Şu 80e bi inim 75 yapıcam.. 75 olunca da Allah Kerim

Karatay serbest diyor ben yiyordum eskiden şimdi zamanı geçti.
Son zamanlarda herkes farklı şeyler söylüyor.. insan hangisini yapacağını şaşırdı. . Sen diyete başladın mı?

Karatay serbest diyor ben yiyordum eskiden şimdi zamanı geçti.
Son zamanlarda herkes farklı şeyler söylüyor.. insan hangisini yapacağını şaşırdı. . Sen diyete başladın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…