Canım öyle konusmamistik ama hazır yeri gelmişken sorayim h3defim 58 ya kaç olunca mezun olabiliyorumSenin hedefe mi bakacaktık bu hafta. Bişey vardı hatırlayamıyorum şimdi
Şimdiden kv terasta ki kanepesini çizmiş kadın korkudan bişey de demiyor ama anladım Ben: ):):)Yaaa maşallah ikisinede kedi seninmi bende çok istiyorum ama eşyalara zarar verir diye cesaret edemiyorum
Şu an 59 olunca olabiliyorsun. Senin kilon kaç şu anda.Canım öyle konusmamistik ama hazır yeri gelmişken sorayim h3defim 58 ya kaç olunca mezun olabiliyorum
62.6 canım. Yani 59.9 mu yoksa 59.0 miŞu an 59 olunca olabiliyorsun. Senin kilon kaç şu anda.
59.162.6 canım. Yani 59.9 mu yoksa 59.0 mi
canım havuç yeme. . Diyette havuç, patates, bezelye yememelisin.. onlarda şekerli.. onun yerine salatalık yesabah büyük boy şekersiz türk kahvesi içtim bir avuç fındık + bol bol su
2.5 km yürüdüm bu saate kadar şimdi de aldım elime iki tane havuç kemiriyorumeytttttttttttttttttt damarıma çok kötü bastılar yandılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr düşmanlar
60 yapalim mı hedefini canım. Yapılırsa tabii.62.6 canım. Yani 59.9 mu yoksa 59.0 mi
Havuç pişmiş olursa yükseliyor çiğ olunca sorun yok.canım havuç yeme. . Diyette havuç, patates, bezelye yememelisin.. onlarda şekerli.. onun yerine salatalık yeben bu sene korkudan karpuz bile yemedim..
Anka benim hedefim 80 ya ama ideal kilom 70.. şimdi ben istemiyorum ama 80le mezun olabiliyor muyum?? Yani hedef kilonun ucu açık mı??
Bana diyetisyen salataya koyma demiştiHavuç pişmiş olursa yükseliyor çiğ olunca sorun yok.
Listeye girince hedefini 80 yaptıysak %80 i nini verdiğin zaman mezun olabilirsin istersen. Hedefi daha az kiloya indirebiliriz bunda bir kısıtlama yok. Ama 80 ken 82 yapmak için kurallar var.Anka benim hedefim 80 ya ama ideal kilom 70.. şimdi ben istemiyorum ama 80le mezun olabiliyor muyum?? Yani hedef kilonun ucu açık mı??
Karatay serbest diyor ben yiyordum eskiden şimdi zamanı geçti.Bana diyetisyen salataya koyma demişti
Şu 80e bi inim 75 yapıcam.. 75 olunca da Allah KerimListeye girince hedefini 80 yaptıysak %80 i nini verdiğin zaman mezun olabilirsin istersen. Hedefi daha az kiloya indirebiliriz bunda bir kısıtlama yok. Ama 80 ken 82 yapmak için kurallar var.
Şu 80e bi inim 75 yapıcam.. 75 olunca da Allah KerimListeye girince hedefini 80 yaptıysak %80 i nini verdiğin zaman mezun olabilirsin istersen. Hedefi daha az kiloya indirebiliriz bunda bir kısıtlama yok. Ama 80 ken 82 yapmak için kurallar var.
Son zamanlarda herkes farklı şeyler söylüyor.. insan hangisini yapacağını şaşırdı. . Sen diyete başladın mı?Karatay serbest diyor ben yiyordum eskiden şimdi zamanı geçti.
Son zamanlarda herkes farklı şeyler söylüyor.. insan hangisini yapacağını şaşırdı. . Sen diyete başladın mı?Karatay serbest diyor ben yiyordum eskiden şimdi zamanı geçti.
Uğraşma kuzum o 59 buraya gelecek60 yapalim mı hedefini canım. Yapılırsa tabii.
Hadi bakalım yaparsın sen...Şu 80e bi inim 75 yapıcam.. 75 olunca da Allah Kerim
Son zamanlarda herkes farklı şeyler söylüyor.. insan hangisini yapacağını şaşırdı. . Sen diyete başladın mı?
Sen bilirsin canım. Kilon azaldıkça revize etmemiz zorlaşacak o yüzden dedim..Uğraşma kuzum o 59 buraya gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?