Tabi maddeler farkli kullanabiliyorsum ama dogum sonrasi ucretsiz izinde idarenin taktir hakki yok bunda var verilebilir deniyorOk seneye benim ucretsiz bitince bir yil da bunu yapıştırayım o zamanyanlis anlamadim dimi ya.. iki yil ucretsiz bittikten sonra bunu ilave olarak alabiliyoruz oyle mi
evet canım 10 güne kadar 98e inmek olsun ilk hedefim evet şu 3 haneler beni çok yıprattılar artık son olsun diyorum yarım saat de dans ettim hopladım zıpladım terledim..aaynaa cnm sen küçük küçük hedef belirlesen..mesela ilk hedefin 98 olsa.. şu 3 hanelere veda etsen..
Vayyyy.. süper. . Akşama nerde yiceksin?? Ona göre öneri verelim .selam kizlar,
bugun bisiklete bindim uzuun uzun. Caloriecounter'im da takiliydi. 1950 kalori yakmisim. Atakoy'den besiktas'a gidip geri dondum. 5o km 'yi gecmistir. Ama eve surunerek geldim. Menumu yazayim.
Sabah 9:00
Bir tabak kiraz
Bisikletle samatya'ya gidis
Kahvalti 10:30
1 simit
Beyaz peynir
kasar peyniri
2-3 yesil zeytin
1 dilim salam
1 dilim pastirma
Ardindan bisikletle besiktas
Ogle:
1 bardak havuc suyu
Ardindan geri atakoy'e donus.
Aksam:
daha karar vermedim, bakicam protein agirlikli biseyler yiycem. yazarim yiyince.
Su: sayamadim
Cnm gir gruba..evet canım 10 güne kadar 98e inmek olsun ilk hedefim evet şu 3 haneler beni çok yıprattılar artık son olsun diyorum yarım saat de dans ettim hopladım zıpladım terledim..
bugün hiç ekmek yemedim
ayın 15ine kadar bakalım ne kadar kilo vereceğim merak ediyorum
Vayyyy.. süper. . Akşama nerde yiceksin?? Ona göre öneri verelim .
Listede yerimiz yok maalesef liste dışı yarışabilirsinaaynaa cığım. 1. sayfaya eklerim bilgilerini. Listede yer açılırsa listeye de girersin
Senin yerin var canım. Ama listeye girmek için beslenmeni duzenlemen paylaşımlarını çoğaltman lazım. 15 gün deneme süren bitince geçersen girersin.ben de giremeyecek miyim listeye? yoksa yeni gelen arkadaslara mi yer yok?
Canım eylülümmYine tercihlerin super. Vuvuda sagliksiz hic bir sey girmiyo hucreler el ele vermis halay cekiyolardir
Patates kızartmasını görmeyerek vuhuuuuuuuu süper menü diyorumMenümü vereyim
Sabah 2 kaşık yumurta salatası 3 zeytin
Kk peynir 3.4 çatal patates kız.
Domates salatalık
Ara türk.kahvesi 1 dilim bitter
Sade limonlu Soda
Akşam 18.00(piknik)
5 ızgara köfte patlıcan biber közleme
Bol domates salatalık
3 dilim.karpuz
Ara olarak türk kahvesi olabilir
Bitki çayı 2.5 litre su
Senin yerin var canım. Ama listeye girmek için beslenmeni duzenlemen paylaşımlarını çoğaltman lazım. 15 gün deneme süren bitince geçersen girersin.
Allah yardımcın olsun canım. Neyleşir rahatlarsın merak etme her şey yolunda gider rabbim büyükSağol kuzum bu dünden öncenin menusuydu dün saatler şaştı ve acayip midem yanıyor
Evet canim ameliyat olacak. bugün ultrason randevusu var saat 5 de haftaya da yine doktora getirecez tarih netlesse de bende rahatlasam
Canım çok geçmiş olsun.Diş yapar benim oğlumda böyle çıkardı dişleri hepSelam kızlar geldik biz şimdi. Kulağı boğazı falan temiz. İshali vardı dünden beri bez yetiştşremiyordum. Tahlil için doktor istedi kaç saattir yapmadı. Lazım olunca kıymete biniyoronu bekledik . Çok şükür yaptı da verdik geldik. O da temiz çıkarsa diştendir dedi bakalım
Minimum 5 dedik ama o 25-35 olsa tadından yenmezbisi daha sorucam kaptancim:
grup kurallarini okudum ama tekrardan sorayim ki bisey atlamayayim:
1. hergun minimum 5 paylasim / diger uyelerin menulerine yorum...
2. 2 haftalik sure sonunda minimum 1 kilo vermek
3. hergun menu /spor/su miktarlarini paylasmak.
baska neler yapmam lazim? Listeye girmek istiyorum
Oyy fıstık kız ; ) maşallah canım Allah bağışlasın.kedicik de pek bi minikmiş
Sily kim ki zatenCanım eylülümm
Vallahi bende alsam koltuklara bişey yapsa eşimin çenesinden otuz yıl kurtulamamŞimdiden kv terasta ki kanepesini çizmiş kadın korkudan bişey de demiyor ama anladım Ben: ):):)
Evet ben kimimki zaten kahve noldu kahveeeeeeedSily kim ki zatenJalapeno kim ki zatennn ay ben bu kiza takilmayi sevdim valla kiz korhi iki yorum yapmadim beni unuttun hemen azizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?