Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ok seneye benim ucretsiz bitince bir yil da bunu yapıştırayım o zaman yanlis anlamadim dimi ya.. iki yil ucretsiz bittikten sonra bunu ilave olarak alabiliyoruz oyle mi
Tabi maddeler farkli kullanabiliyorsum ama dogum sonrasi ucretsiz izinde idarenin taktir hakki yok bunda var verilebilir deniyor

aaynaa cnm sen küçük küçük hedef belirlesen..mesela ilk hedefin 98 olsa.. şu 3 hanelere veda etsen..
evet canım 10 güne kadar 98e inmek olsun ilk hedefim evet şu 3 haneler beni çok yıprattılar artık son olsun diyorum yarım saat de dans ettim hopladım zıpladım terledim..
bugün hiç ekmek yemedim
ayın 15ine kadar bakalım ne kadar kilo vereceğim merak ediyorum

selam kizlar,

bugun bisiklete bindim uzuun uzun. Caloriecounter'im da takiliydi. 1950 kalori yakmisim. Atakoy'den besiktas'a gidip geri dondum. 5o km 'yi gecmistir. Ama eve surunerek geldim. Menumu yazayim.

Sabah 9:00

Bir tabak kiraz

Bisikletle samatya'ya gidis

Kahvalti 10:30

1 simit
Beyaz peynir
kasar peyniri
2-3 yesil zeytin
1 dilim salam
1 dilim pastirma

Ardindan bisikletle besiktas

Ogle:

1 bardak havuc suyu

Ardindan geri atakoy'e donus.

Aksam:

daha karar vermedim, bakicam protein agirlikli biseyler yiycem. yazarim yiyince.

Su: sayamadim

Vayyyy.. süper. . Akşama nerde yiceksin?? Ona göre öneri verelim .

Cnm gir gruba.. Anka yazsın seni listeye. . Adının altına yaz başlangıç boy hedef diye.. çok etkili oluyo. .

Menümü vereyim
Sabah 2 kaşık yumurta salatası 3 zeytin
Kk peynir 3.4 çatal patates kız.
Domates salatalık

Ara türk.kahvesi 1 dilim bitter
Sade limonlu Soda

Akşam 18.00(piknik)
5 ızgara köfte patlıcan biber közleme
Bol domates salatalık
3 dilim.karpuz

Ara olarak türk kahvesi olabilir
Bitki çayı 2.5 litre su

Patates kızartmasını görmeyerek vuhuuuuuuuu süper menü diyorum
Yumurta salatasına bayılırım zümrecim.harika olmuş menün

Senin yerin var canım. Ama listeye girmek için beslenmeni duzenlemen paylaşımlarını çoğaltman lazım. 15 gün deneme süren bitince geçersen girersin.

bisi daha sorucam kaptancim:

grup kurallarini okudum ama tekrardan sorayim ki bisey atlamayayim:

1. hergun minimum 5 paylasim / diger uyelerin menulerine yorum...
2. 2 haftalik sure sonunda minimum 1 kilo vermek
3. hergun menu /spor/su miktarlarini paylasmak.

baska neler yapmam lazim? Listeye girmek istiyorum

A
Sağol kuzum bu dünden öncenin menusuydu dün saatler şaştı ve acayip midem yanıyor
Evet canim ameliyat olacak. bugün ultrason randevusu var saat 5 de haftaya da yine doktora getirecez tarih netlesse de bende rahatlasam
Allah yardımcın olsun canım. Neyleşir rahatlarsın merak etme her şey yolunda gider rabbim büyük

Canım çok geçmiş olsun.Diş yapar benim oğlumda böyle çıkardı dişleri hep

Minimum 5 dedik ama o 25-35 olsa tadından yenmez
Menülerini düzenlemen lazım canım. Daha sağlıklı daha düzenli beslenmelisin. Bir de denemen surem bitip listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazsın. Yani 2 ay boyunca diyetini bozmaman ve her cuma mutlaka bildirim yapman lazım. Yurtdışına gitme durumun yok değil mi.

Şimdiden kv terasta ki kanepesini çizmiş kadın korkudan bişey de demiyor ama anladım Ben: ):):)
Vallahi bende alsam koltuklara bişey yapsa eşimin çenesinden otuz yıl kurtulamam

Sily kim ki zaten Jalapeno kim ki zatennn ay ben bu kiza takilmayi sevdim valla kiz korhi iki yorum yapmadim beni unuttun hemen azizim
Evet ben kimimki zaten kahve noldu kahveeeeeeed

Ben de yazayim menümü
Sabah uyandim 3 bardak su, 1 cay fincani sekersiz turk kahvesi, sonra tekrar 6 nardak su oglen 12 30 a kadar, 12 30 da iki Patates kizartmasi hani parmak parmak kizartiyoruz ya ondan iki tane, bir cay tabagi kadar da peynirli gözleme (arkadaşlarım geleceklerdi onlar icin yaptim ucundan aldim cok istedi canim) sonra dondurma yaptim eylul7158eylul önermişti, süt muz kakao yarim bardak ondan yedim, bi baktim sistimmmm .. tekrar suya verdim kendimk 17 ye kadar 17 de kucuk bir kase naneli pul biberli yogurt yiyip günü kapattim, sonra yuruyuse ciktim yeni geldim, simdi tekrar suya vercem kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…