geçmiiş olsun canım
yazıooreum yaazıroorum burdayım :) ısınma turlarındayım
Kuzum ya nasil kucaklamış
Ayy ben 2 litreden yapiyorum zaten azicik cikiyo onuda 4 5 gunde bitiriyorum. Koy sutu olacak ki lezzetli olucak cok cikicak bizim uctiklerimiz sut mu koyde bir ictim de immmm nefisdiKaynanış süte 1 kase yoğurt koy.. istersen limanda sık. .ben bebeğim için yaptım bikaç kez.. tuzsuz bi peynir oluyo. . Ama buzlupa at azar azar çıkar.. ben öyle yaptım dilimleyip buzlığa attım
Kizz yerimm seni de icindeki hayvan sevgisinide kurban olsunlar masallah
Ben tartilfim ama suptiz soylememmmKızlarrrr herkes nerde. Cumaya çok az kaldı çok merak ediyorum kim kaç kilo verip gelecek.
Cok gecmis olsun canim saglikla kurtulsunSagolun kızlar testisinden ameliyat olacak. Bugün ultrason randevusu var haftaya salı doktor tekrar görecek netleşecek inşaallahSily
Kesinlike canım bazen iş yeri farklı bir mekan olduğu için insan eve geri döndüğünde sıfır kilometre bir duyguyla geliyor:))
Ayy ne guzell artik ozeniyorum bide ben olaydim yaaBen regli oldum yaaa 3 gün erken geldi
Ayy butun tombisler ankaraya toplandik demekk bende ankaradayimmKızlar ya hepiniz ankaradasınız
Sen daha olmadın mı canım. Doktora gitmiştin ne dedi.Ayy ne guzell artik ozeniyorum bide ben olaydim yaa
Erken olduguda iyu cumaya kadar sisligin gider
Gecmiss olsunn ahh bu bebelerin hastaliklari bitmiyo hele dis bir tane degil ki ciktikca atea ishal istahsizlikkSelam kızlar geldik biz şimdi. Kulağı boğazı falan temiz. İshali vardı dünden beri bez yetiştşremiyordum. Tahlil için doktor istedi kaç saattir yapmadı. Lazım olunca kıymete biniyoronu bekledik . Çok şükür yaptı da verdik geldik. O da temiz çıkarsa diştendir dedi bakalım
Vayyy eksiler mi geliyorrrrrBen tartilfim ama suptiz soylememmm
En sin nisan 15de oldum canim dusun artik 3 ay olacak olmayali. Gittim bakti endometrius kalinlasmamis dedi sokturucu versem bile oazsim dedi bekleyelim mi hormon mu vereyim dedi bendw bekleyelim dedim. Hormon almak istemiyorum. Emzirdigim icin olabiliyormus boyleSen daha olmadın mı canım. Doktora gitmiştin ne dedi.
Benim bu beslenmeme bu tempoma cokk daha gitmesi lazimdi ama nalet gele sinir ediyo beni gifim gidim gidiyo bir kacamak et fazlasiyla geliyoVayyy eksiler mi geliyorrrrr
Ne tatlılar ikisi de hadi alışsın size kedi de oy yerim oynasınlar beraber
Evet evet cok zayif yaziyor bki dede 58 oluncaCanım sesin kilon ideal sen çok zayıf olmaz mısın 58 de
Inşallah canım su an davul gibiyimAyy ne guzell artik ozeniyorum bide ben olaydim yaa
Erken olduguda iyu cumaya kadar sisligin gider
Sende tombissen de getAyy butun tombisler ankaraya toplandik demekk bende ankaradayimm
Yaaa maşallah ikisinede kedi seninmi bende çok istiyorum ama eşyalara zarar verir diye cesaret edemiyorum
Ek gidaya baslayana kadar benim burnum koku almiyotahmin edemeyeceğin kadar :/ oğlum kaka yapınca hemen alıp cam açmak gerekebiliooböyle tatlı olmasalar çekilcek kahır deil annelik :)
Son kilolar zor gider canım bozma moralini. İdeal kilodasınız zaten hep .Benim bu beslenmeme bu tempoma cokk daha gitmesi lazimdi ama nalet gele sinir ediyo beni gifim gidim gidiyo bir kacamak et fazlasiyla geliyo
Cumaya kesun kez eksiyim Allah kismet eder vucudum yine bana bir oyun etmezse
Bunedir yaa hasret kaldim 57 ye
Evet evet cok zayif yaziyor bki dede 58 oluncabu ara bunu bana çok.soyleyen oluyor canım.ama ne bileyim 60 rakamına gicigim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?