Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kaynanış süte 1 kase yoğurt koy.. istersen limanda sık. .ben bebeğim için yaptım bikaç kez.. tuzsuz bi peynir oluyo. . Ama buzlupa at azar azar çıkar.. ben öyle yaptım dilimleyip buzlığa attım
Ayy ben 2 litreden yapiyorum zaten azicik cikiyo onuda 4 5 gunde bitiriyorum. Koy sutu olacak ki lezzetli olucak cok cikicak bizim uctiklerimiz sut mu koyde bir ictim de immmm nefisdi

Cok gecmis olsun canim saglikla kurtulsun

Gecmiss olsunn ahh bu bebelerin hastaliklari bitmiyo hele dis bir tane degil ki ciktikca atea ishal istahsizlikk

Sen daha olmadın mı canım. Doktora gitmiştin ne dedi.
En sin nisan 15de oldum canim dusun artik 3 ay olacak olmayali. Gittim bakti endometrius kalinlasmamis dedi sokturucu versem bile oazsim dedi bekleyelim mi hormon mu vereyim dedi bendw bekleyelim dedim. Hormon almak istemiyorum. Emzirdigim icin olabiliyormus boyle

Canım sesin kilon ideal sen çok zayıf olmaz mısın 58 de
Evet evet cok zayif yaziyor bki dede 58 olunca bu ara bunu bana çok.soyleyen oluyor canım.ama ne bileyim 60 rakamına gicigim sanırım
Ayy ne guzell artik ozeniyorum bide ben olaydim yaa

Erken olduguda iyu cumaya kadar sisligin gider
Inşallah canım su an davul gibiyim
Ayy butun tombisler ankaraya toplandik demekk bende ankaradayimm
Sende tombissen de get

Son kilolar zor gider canım bozma moralini. İdeal kilodasınız zaten hep .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…