- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Sen bu hafta listede misin??Aaaa evet bana yapın öyle şeyleeeer sen nerede oturuyordun bu aradaa
tamam canım listede olmak önemli değil önemli olan yarışmakListede yerimiz yok maalesef liste dışı yarışabilirsinaaynaa cığım. 1. sayfaya eklerim bilgilerini. Listede yer açılırsa listeye de girersin
ben de ankaradayım ama hep evdeyim genelde kpss ye hazırlanıyorum daha da evde olurumYa ankaradayim genelde .. ama ara ara baska sehirde de yaşıyoruz işte
Aslında evde daha kolay diyet yapılır.. eve cıss almıcaksın.. kendine leblebi, kuru üzüm alacaksın atıştıracak.. süt, Türk Kahvesi. . Sebze yemekleri.. tavuk haşlama, et.. patlıcan közleme.. oo seçenek ev için çok. .ben de ankaradayım ama hep evdeyim genelde kpss ye hazırlanıyorum daha da evde olurum
Ne güzelben de ankaradayım ama hep evdeyim genelde kpss ye hazırlanıyorum daha da evde olurum
Immmmm nasil anlatsammmmm ya iste bazen ankaradayiz bazen başka yerdeO nasıl oluyo kız??
Miu ya sor bakim ne zMan bulusuyossss @MiuLego
Ayyýy ne kadar cok su icmissin maşallah bende cok iciyorumBen de yazayim menümü
Sabah uyandim 3 bardak su, 1 cay fincani sekersiz turk kahvesi, sonra tekrar 6 nardak su oglen 12 30 a kadar, 12 30 da iki Patates kizartmasi hani parmak parmak kizartiyoruz ya ondan iki tane, bir cay tabagi kadar da peynirli gözleme(arkadaşlarım geleceklerdi onlar icin yaptim ucundan aldim cok istedi canim) sonra dondurma yaptim @eylul7158eylul önermişti, süt muz kakao yarim bardak ondan yedim, bi baktim sistimmmm .. tekrar suya verdim kendimk 17 ye kadar 17 de kucuk bir kase naneli pul biberli yogurt yiyip günü kapattim, sonra yuruyuse ciktim yeni geldim, simdi tekrar suya vercem kendimi
Canım ya nırmalde sürem doldu ama eşim burdaydı ya bu hafta diyetten çıktım bi kendimi toparlayım öyle şimdilik böyle takılmaya devam :)Sen bu hafta listede misin??
Gizemmi ne gizemi nası yani neden gizemmm noluyorrrSpor yapıyodum ay aaaane zaman buluşuyoz gizemini bozmak istemiyorum
oyyy oooyy ne şirin şeyy bu Allah ımmm
heyyytt işte buuu!!! harikasın ayna ...hadi yayemem yersem de az yerim salatalık yerim anam otları yer dururuz bakalım ben de artık kafamın tası attı kimse egolarını benimle tatmin edemez
afiyet olsun canım ..karbonatlı su???menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2dilim kaşar
1 awuç fındık
11de şekersiz türk kahvesi
öğlen ewde yemek yoktu 5 kaşık menemen
3 zeytin çay
4 gibi şekersiz nescafe
akşam 5 köfte
1 kaşık yoğurt
4 elma dilim patates(
2 dilim ekmek
1.5 lt karbonatlı ( dairede başladık arkadaşlarla)
1.5 lt normal şu
sabah uyanınca 60snx2 plank
akşam 8000 adım bide yatmadan plank we 1kg dambıl yapıcam yazarım gene buraya
biraz çok yedim farkındayım ilk günün günahı olmaz dimi
afiyet olsun tatlımSelam kizlar menum
Sabah yok
Oglen 2 de 1 gozleme el yapimi bol sebze
1 dilim karpuz
Aksam 1 tabak yesil fasulye salata
Simsi yuruyuse cikiyorum
Su 3 litre
Suyun kilo vermede cok etkisi var yaAyyýy ne kadar cok su icmissin maşallah bende cok iciyorum
Gizem kim kiCanım ya nırmalde sürem doldu ama eşim burdaydı ya bu hafta diyetten çıktım bi kendimi toparlayım öyle şimdilik böyle takılmaya devam :)
Gizemmi ne gizemi nası yani neden gizemmm noluyorrr
Canim pilav ne pilavi bana biraz agir bi menü gini geldi :) afiyet olsunsabah 8:00
2 yumurtayla omlet
3 zeytin
1 çay kaşığı bal
1 bardak süt
öğle 13:00
1 lahmacun
salata
ayran
akşam 18:00
güveçte yapılmış türlü
2 kaşık pilav
ayran
2 çatal karpuz
2 çatal kavun
4 kiraz
su:3 litre
spor 30 dk interval yürüyüş
iş yerimde bi arkadaşımın akrabası bu şekilde 1,5lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat atıp içip baya kilo wermiş bizde 3 arkadaş bunu da deneyelim dedik bakalım gelişmeleri paylaşırım ... her yolu deniorum bakalım bide iştahım azalsaaaaafiyet olsun canım ..karbonatlı su???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?