Eee ben hem sabah hem akşam yapmam gerek o zaman canım deseneSabah olan spor akşama kadar metroyu hizlandiriyormus akşam yapılan spor ise sabaha kadar yağ yakıyormuşben akşam yaptım bu kış çok.inc3ldim
Ayyy aranıza girdim yaa!! Bi öpcük de ben alymSarılıp öpceeeemmmm
Mezuniyetin tadını çıkarıyo bence@MiuLego canım sen bugün neden bu kadar sessizsin özledim seni
Canım eylülümm
Ben şimdi evime girdim canımAnca okudum ama yokluğum hiç farkedilmemiş üzüldüm
Kaçamaksız 6. Gün
Sabah 11:00
2 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
Çay kuruyemiş
3 kayısı 1 erik
Akşam 18:15
Balık çorbası yarım kase
Balık
1 kare tahin helvası
Sonra Üsküdar sahile gittik eşim ile espresso ile çekirdek yedim o yüzden 8:39 da bitmiş oldu yemek saati çok uzun oldu
Spor
2 saat yürüyüş
Su
2 lt yi geçti
Aynenn. Süper
Tahin helvası kaçamak olmuş gülbeciğim yaaaaAnca okudum ama yokluğum hiç farkedilmemiş üzüldüm
Kaçamaksız 6. Gün
Sabah 11:00
2 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
Çay kuruyemiş
3 kayısı 1 erik
Akşam 18:15
Balık çorbası yarım kase
Balık
1 kare tahin helvası
Sonra Üsküdar sahile gittik eşim ile espresso ile çekirdek yedim o yüzden 8:39 da bitmiş oldu yemek saati çok uzun oldu
Spor
2 saat yürüyüş
Su
2 lt yi geçti
Ben de üç öğün yapıyorum tatlım . 2 öğün yapan yok ki !?!Kızlar ben bir süre 3 öğün yapıcam galiba ya gece yemelerinin önüne gecemedim hala
Balık sonrası 2 kibrit kutusu kadar tahin helvası serbest canım ben Karatay yapıyorum ve bitter karesi kadar bir kare helva yedimTahin helvası kaçamak olmuş gülbeciğim yaaaa
Eğer uykusuz kalıyorsan çok 3 öğün yap en azından kilo aldırıcı şeyler yemezsin ya da buçuk öğün yapKızlar ben bir süre 3 öğün yapıcam galiba ya gece yemelerinin önüne gecemedim hala
AA ben 2 öğün yapıyorum ben kimim ki kimse beni takmıyorBen de üç öğün yapıyorum tatlım . 2 öğün yapan yok ki !?!
Ama bazen sabah yapamıyorum o başka
Senin vardı dimi canımTirmalama tahatasi alirsan zedelemez canim esyaglari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?