Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya kedicik bısey yemiyor süt koydum ekmek dogradık içine kv çorba koymuş :) ama yemiyor ya yarın vetenıner e goturcek esım fırsat olursa

Kızlar menumu de yazayım da tel verıcem gerı

Kahvaltı ekmeksiz domates biber peynir zeytin biraz ezme
Ara yok
Akşam
Ikı parca tavuk goğüs ızgara biraz vişne suyu
2.5 litre su
Şimdi çay içicez yanında cerez çiğ olanlardan
Spor yuruyus yaptım
Yatmadan leslie yapıcam

karbonat suyu alkali yapiyor. Cok yararli diyolar alkali su. hem kilo vermek icin hem de saglik icin.

bence gayet iyi. Herseyden azar azar yemissin, gozun kalmamis :)

Güzel menü olmus canim afiyet olsun

Menüm
Sabah 7.30
Klasik karatay kahvaltım yanında 2yum. omlet Mantarlı kaşatlı otlu

Öğle 14.30
1 kase domates çorbası
3 köfte
Bol salata
1 dilim nektari

Akşam 20.00
1 tabak kuzu etli güveç
Bol salata
1 ayran
1 dilim baklava

Su 3lt
Spor bol bol yürüyüş

marselinda bi kere ben karbonatlı su yaptım buzdolabına koydum. Eşim kalkmış normal su diye sabaha kadar içmiş hiç anlamamış karbonatlı su olduğunu. Ertesi gün bir mide bulantısı kusma mide yanması vs. fenalaştı. Hastaneye gitti yediğin içtiğin bişey dokunmuş dedi. Tabii benim aklıma yine gelmiyor
Taaa bi 10 gün sonra başka yerde okudum karbonatlı su diye anaaa dedim benim karbonatlı su vardı gittim baktım yok tabii asla eşime bundan bahsetmedim

inanmıyorum geçmiş olsunda çok komik olmuş hakkatten :) çok ii etmişsin söylememekle canım :) yoksa erkeklerin bıtbıtı bitmez :) bende nı gaz karbonat karatay allah ne werdiyse başladım

Kuzum nazar boncuğu olmuş bol su icmisisn yanar gider inşallah

Kızlar bişey sormak istiyorum
Sabah sporu mu,akşam sporu mu etkili ?
Sabah olan spor akşama kadar metoyu hizlandiriyormus akşam yapılan spor ise sabaha kadar yağ yakıyormuş ben akşam yaptım bu kış çok.inc3ldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…