Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka @MiuLego

Kahvaltı 11de..
1 yumurta
Domates
Salatalık
1 çay kaşığı kayısı reçeli
Kk peynir
Şekersiz çay

Ara
Şekersiz Türk kahve yanına bi küçük bayram çikolatası

Ara
1 bardak süt
1 dilim kavun

Akşam
1 kase domatesli biberli bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Yemek sonrası 1 bardak çay

Spor
Leslie 1 mil (bebek kucağımda)
60 ip atlama

Merhaba arkadaşlar.Burada karatay yapanlar var.Karatayda sadece tahin yiyebiliyor muyuz?Gastrit var şu sıra yemek yediğim zaman ağrım oluyor.Tahin aç karnına iyi geliyor.Bilgi verirseniz sevinirm.

Merhaba arkadaşlar.Burada karatay yapanlar var.Karatayda sadece tahin yiyebiliyor muyuz?Gastrit var şu sıra yemek yediğim zaman ağrım oluyor.Tahin aç karnına iyi geliyor.Bilgi verirseniz sevinirm.
karatay tahini balıktan sonra tae site edio edio sadece ama böle özel bi durum warsa bu kadarda katı uygulanacak die bişey yok... wücut kendi ihtiyacı olanı istio

Günaydın kızlar. Bu gece yine uyumadık. Tam 6.30 da uyudum oğlan kalmış gelmiş okula geç kaldım diye 10 dk falan anca yani gözümü kapadığım. Başım felaket ağrıyor. Dun de hiç uyumamıştım çok ilgilenemiyorum siz de boş bırakmayın kızlar ya.

sütü sulandırıp werin inek sütünü yoksa sindiremez ben weteriner hekimim buarada
Evet öyle yaptım :) daha önceden biliyordum hocam eyvallah :) :) ukalalık gibi anlaşılmasın Bı arkadasım demişti bide yıkasak sıkıntı olur mu nasıl yıkayalım :)

sütü sulandırıp werin inek sütünü yoksa sindiremez ben seferî kerim buarada
Evet öyle yaptım :) daha önceden biliyordum hocam eyvallah :) :) ukalalık gibi anlaşılmasın Bı arkadasım demişti bide yıkasak sıkıntı olur mu nasıl yıkayalım :)
hawalar sıcak yıkayabilirsiniz ama sonrasında zaten kediler kendilerini temizliyebilir çook çook kirli deilse kediler için sık yıkanmak ii deil cilt problemlerine neden olabilir .ama şimdi ilk kez ewe geldiği için yıkamak istiyosunuz anlıorum :) şampuanla yıkayabilirsiniz aslında kedi we köpekler için şampuanlar war ama biz babamların 2 kayınwalidemin 1 köpeği war onları şampuanla yıkıoruz ama kaybetmeyi göze alabilecdeğiniz bi kıyafet giyip ılık suyla yawruyu çokda irrite etmeden yıkayıp hawlu ile kurularsınız kurutma makinası ile kurutmayın çok korkar diebileceklerim bunlar :) bide en yakın kliniğe götürüp aşı programına başlarsanız ailenizin yeni üyesi hepiniz için güwende olur :)

Evet kızım küçük cok ellıyor seviyor ne olur ne olmaz sokakta bulduk çünkü cok tsk ederim

aaay canıım yaa geçmiş olsun çook zoor uykusuzluk lütfen yawruşlar hasta olmasın biz olalaım yerlerine

Allah yardımcın olsun cnm.. şimdi yaz tatili okul var mı ki?? Bide dünkü kadını buldunuz mu naptınız??

Ortalıkta daha az görünmeye çalışıyom canım, etkiye sütlüye çok karışmadan

yaa neden karış.. biz alışık değiliz bu hallerine.. yoksa mezun oldun artık bizi beğenmiyor musun

Bak bak laflara bak
Ayran detoksu yapıcam hippo bugün ve yarın bakalım nsıl olcak tam yapabilmeyi uymayı istiyorum bu kez.. senin gibi fark edecek mi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…