- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
çocukla hiç oturamadım ki bugün. . Bi ara o uyuyunca işi gücü bıraktım bi 20 dk burda takıldım..
sütü sulandırıp werin inek sütünü yoksa sindiremez ben weteriner hekimim buaradaYa kedicik bısey yemiyor süt koydum ekmek dogradık içine kv çorba koymuş :) ama yemiyor ya yarın vetenıner e goturcek esım fırsat olursa
karatay tahini balıktan sonra tae site edio edio sadece ama böle özel bi durum warsa bu kadarda katı uygulanacak die bişey yok... wücut kendi ihtiyacı olanı istioMerhaba arkadaşlar.Burada karatay yapanlar var.Karatayda sadece tahin yiyebiliyor muyuz?Gastrit var şu sıra yemek yediğim zaman ağrım oluyor.Tahin aç karnına iyi geliyor.Bilgi verirseniz sevinirm.
Ortalıkta daha az görünmeye çalışıyom canım, etkiye sütlüye çok karışmadanTamam op kuzum
Ama cevap vermedin
Umuuuttttt canııım bir değil de 2 tane öpücük alsan hem de kalpli öpücükAyyy aranıza girdim yaa!! Bi öpcük de ben alym
Ben de 3 yapacağım canım gece uyumayınca zor oluyor gerçekten. 7 de yiyeceğim akşamı.Kızlar ben bir süre 3 öğün yapıcam galiba ya gece yemelerinin önüne gecemedim hala
Evet öyle yaptım :) daha önceden biliyordum hocam eyvallah :) :) ukalalık gibi anlaşılmasın Bı arkadasım demişti bide yıkasak sıkıntı olur mu nasıl yıkayalım :)sütü sulandırıp werin inek sütünü yoksa sindiremez ben weteriner hekimim buarada
sütü sulandırıp werin inek sütünü yoksa sindiremez ben seferî kerim buarada
hawalar sıcak yıkayabilirsiniz ama sonrasında zaten kediler kendilerini temizliyebilir çook çook kirli deilse kediler için sık yıkanmak ii deil cilt problemlerine neden olabilir .ama şimdi ilk kez ewe geldiği için yıkamak istiyosunuz anlıorum :) şampuanla yıkayabilirsiniz aslında kedi we köpekler için şampuanlar war ama biz babamların 2 kayınwalidemin 1 köpeği war onları şampuanla yıkıoruzEvet öyle yaptım :) daha önceden biliyordum hocam eyvallah :) :) ukalalık gibi anlaşılmasın Bı arkadasım demişti bide yıkasak sıkıntı olur mu nasıl yıkayalım :)
Evet kızım küçük cok ellıyor seviyor ne olur ne olmaz sokakta bulduk çünkü cok tsk ederimhawalar sıcak yıkayabilirsiniz ama sonrasında zaten kediler kendilerini temizliyebilir çook çook kirli deilse kediler için sık yıkanmak ii deil cilt problemlerine neden olabilir .ama şimdi ilk kez ewe geldiği için yıkamak istiyosunuz anlıorum :)
aaay canıım yaa geçmiş olsun çook zoor uykusuzluk lütfen yawruşlar hasta olmasın biz olalaım yerlerineGünaydın kızlar. Bu gece yine uyumadık. Tam 6.30 da uyudum oğlan kalmış gelmiş okula geç kaldım diye 10 dk falan anca yani gözümü kapadığım. Başım felaket ağrıyor. Dun de hiç uyumamıştımçok ilgilenemiyorum siz de boş bırakmayın kızlar ya.
Allah yardımcın olsun cnm.. şimdi yaz tatili okul var mı ki?? Bide dünkü kadını buldunuz mu naptınız??Günaydın kızlar. Bu gece yine uyumadık. Tam 6.30 da uyudum oğlan kalmış gelmiş okula geç kaldım diye 10 dk falan anca yani gözümü kapadığım. Başım felaket ağrıyor. Dun de hiç uyumamıştımçok ilgilenemiyorum siz de boş bırakmayın kızlar ya.
yaa neden karış.. biz alışık değiliz bu hallerine.. yoksa mezun oldun artık bizi beğenmiyor musunOrtalıkta daha az görünmeye çalışıyom canım, etkiye sütlüye çok karışmadan
Bak bak laflara bakAllah yardımcın olsun cnm.. şimdi yaz tatili okul var mı ki?? Bide dünkü kadını buldunuz mu naptınız??
yaa neden karış.. biz alışık değiliz bu hallerine.. yoksa mezun oldun artık bizi beğenmiyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?