İngiltere kraliyet ailesinden Miuaynen su kafa yapmış sende ..
dimek öyle !!
ama insan geldiği yeri unutmamalı bebemmmm
Hadi ordan kızSen sonradan oldun yalnızben doğuştan proyum
Anommmmİngiltere kraliyet ailesinden Miu
Hadi ordan kız
Hem boynuz kulağı geçermiş..
Ekinler de baş vermeden kör buzağı topallamazmış..
sonda takıver kendine daha mantıklıBugün mesaiyi wc de geçirmeyi planlıyorum. O kadar su içince başka çare yok
hahahaha ağla ağla
çiş yapmak 657 de yasak mı derimPatron!! ne ayaksin sen demesin sonra
kıskınç ımıtsonradan görme böyle oluyo demek
ay tadı çok güzel hep içmek istiyorum zaten çorbadan kendimi zor tutuyorum vallaSen su iç nohut ye
Anommmmortalik kizisip duru..
korkuyom ondan bensonda takıver kendine daha mantıklı
ay ne kıskanıcam ben de osmanlı padişah soyundan geliyomhahahaha ağla ağla
çiş yapmak 657 de yasak mı derim
kıskınç ımıt
ay tadı çok güzel hep içmek istiyorum zaten çorbadan kendimi zor tutuyorum valla
yok demedim ..kokar şimdi ..kamudasın ..halka yazıkgardımı aldım
korkuyom ondan bensal gitsin demeni beklerdim
Kaç kilosun bugün tartıldın mı sen onu söyle. Osmanlı soyu seni yarın elimden alamaz sonuç kötüyseay ne kıskanıcam ben de osmanlı padişah soyundan geliyom
hahahaha!!
Mis gibi bi kere benimkiyok demedim ..kokar şimdi ..kamudasın ..halka yazık
noldu ?!! noldu ?!! ha noldu?!! kıskandın dimiiii ?!!!Kaç kilosun bugün tartıldın mı sen onu söyle. Osmanlı soyu seni yarın elimden alamaz sonuç kötüyse
niye parfüm mü için ki mis gibi olsun ..sidik bu !! alla allaMis gibi bi kere benimki
67.6 geldim canim öyle cok degil yarina 200 giderse 1 olacakGünaydın
Çok az nasıl dayandın. Normalde tarifte 2 saatte bir için diyor..
kaç geldin kız
regl de nasıl düzen bozuyor namıssız
var canım 4 kedım var benım 4 can içim 4 kuzumm bır ben doğurmadım ama evlat onlar banaSenin vardı dimi canım
Amanınnn hemde 4 taneeee süperlerrr :) ya şey sorcam canım biyeri giderken tatile falan mesela napıyorsun onlarıvar canım 4 kedım var benım 4 can içim 4 kuzumm bır ben doğurmadım ama evlat onlar bana
Vayyyy çok heyecanlandım şimdinoldu ?!! noldu ?!! ha noldu?!! kıskandın dimiiii ?!!!
kilomu söylemem ..yarın söylicem
Bu konu çok değişik yerlere gidiyorniye parfüm mü için ki mis gibi olsun ..sidik bu !! alla alla
Takıma kim bağlı kim değil. Takımda neler oluyor bitiyor kimlerin haberi var. Tek tek ortaya çıkıyor bu günKızlar neler oluyoru ya mıu kız pro olmuşun hadı hayırlısı artık ajana baglarsın kım nerde ne yapıyor :) :) :)
67.6 geldim canim öyle cok degil yarina 200 giderse 1 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?