- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Bu halin bile kapak olur canım 17 kilo az değiloff uyku yok gülüm hiç gece yaa bide elime ne geçse yiyorum makarnasından tut dondurmasına eşimle de ciddi bir kriz döneminden geçiyoruz hep üst üste dağıldım iyicee 20 güne görümcem geliyor zamanında kilomla dalga geçenler top 5 de 2. sırada kendileri.ona da okkalı bir kapak yapmak olsun istiyorum da hayat bana müsade etmiyor
Bana hiç pas vermiyorsun benimle ilgilenmiyorsunGünaydın
Çok az nasıl dayandın. Normalde tarifte 2 saatte bir için diyor..
kaç geldin kız
regl de nasıl düzen bozuyor namıssız
Şöyle kahvaltı sonra çocuğu uyutuyorum türk kahvesi.. ikindi bi meyve mesela tarçınlı muz yanına süt.. bide akşam.. ve bolca su tabi..2 ana öğün yapıp 1 ara mı veriyorsun canım o zaman
Şekercim aşk olsunBana hiç pas vermiyorsun benimle ilgilenmiyorsun
Bana hiç yorum yapmıyorsunŞekercim aşk olsunnasılsın napıyorsun
okurken su kustum resmenKizlar ben menümü yaziyorum
Sabah kalkar kalkmaz 1.5 lt su
1 cay fincani sekersiz türk kahvesi
Bir bağ maydonoz+500 ml su
Bir haslanmis yumurta beyazi
Günün geri kalanini da su, kahve, salatalik,ayran,su,su,su, icerek geçiricem.. iki gün bu şekilde yapcam, ilk defa yapiyorum aksam acikirsam iki kabaktan zeytinyagli yapip yoğurtlayıp yicem (en geç 17:00 de)
Bana hiç yorum yapmıyorsun
Neden böyle yapıyorsun canım. Hiç sağlıklı değil ki ne gerek var.Kizlar ben menümü yaziyorum
Günün geri kalanini da su, kahve, salatalik,ayran,su,su,su, icerek geçiricem.. iki gün bu şekilde yapcam, ilk defa yapiyorum aksam acikirsam iki kabaktan zeytinyagli yapip yoğurtlayıp yicem (en geç 17:00 de)
Taksana ne takcan çok merak ettimbunaltırım bak seni yorum falan deme böyle şeyler kanım kaynayıveriyor
Taksana ne takcan çok merak ettimekmek yok cıss yok
Iki gün yapiyorum detoks gibi bi kendime gelmem gerek su icmeyi biraktim sanki cok az icmeye basladim iki gunde eski aliskanligimi geri kazancam bu sekildeNeden böyle yapıyorsun canım. Hiç sağlıklı değil ki ne gerek var.
Dur yaaa daha o asamaya gelmedimokurken su kustum resmen
Iki gün yapiyorum detoks gibi bi kendime gelmem gerek su icmeyi biraktim sanki cok az icmeye basladim iki gunde eski aliskanligimi geri kazancam bu sekilde
neden yumurta beyazı ?!! zaten hiiççç hiiçç birşey yemiyeceksin .sarısının ne suçu var yaKizlar ben menümü yaziyorum
kendim de çok su içince ondan oldu sanırımDur yaaa daha o asamaya gelmedim
meraklıya bak heleneden yumurta beyazı ?!! zaten hiiççç hiiçç birşey yemiyeceksin .sarısının ne suçu var ya
spor yapacakmısın canım
akşama merak ediyorum durumunu açıkcası
şun 2.5 ltBen tabiiiiki ben tabiiiki
Aksam bi daha yazarim ekstra bi sey yaptigimda, sarısını ufaklik uyaninca ona yedircem üşendim iki tane haslamayaneden yumurta beyazı ?!! zaten hiiççç hiiçç birşey yemiyeceksin .sarısının ne suçu var ya
spor yapacakmısın canım
akşama merak ediyorum durumunu açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?