Haaaayiiiir benim daha 2 lt olduuukendim de çok su içince ondan oldu sanırım
meraklıya bak hele
şun 2.5 lt
Onlar zenginnnnn onlar prooo üyemiu canım senin profilinde ismin neden kırmızı
merak kötü bişey ya
hheee !! merak ettim ..eğer başarırsa ben de yapabilurum yanikendim de çok su içince ondan oldu sanırım
meraklıya bak hele
şun 2.5 lt
PRO YUM YA BEBEĞİM AAAA NASIL UNUTURSUNmiu canım senin profilinde ismin neden kırmızı
merak kötü bişey ya
Onlar zenginnnnn onlar prooo üye
Ben de ayran aşı detoksu yapıyorumhheee !! merak ettim ..eğer başarırsa ben de yapabilurum yani
he !!! sağolsun sily tarafından aydınlandım..unutmuşum kız vallaPRO YUM YA BEBEĞİM AAAA NASIL UNUTURSUN
Size yokbiz marabayız..
bi pro olamadım yaw...
2 si aynı yerde kaynamıyor mu. 2 tane haşlarken extra mı efor harcıyorsunAksam bi daha yazarim ekstra bi sey yaptigimda, sarısını ufaklik uyaninca ona yedircem üşendim iki tane haslamayayürüyüşü de aksam hava serinleyince cocuklarla cikiyorum disari 3 saat falan disarilarda dolaniuoruz bunun bir saati tempolu yürüyüş
Zengin tayfa onlarhe !!! sağolsun sily tarafından aydınlandım..unutmuşum kız valla
aynen su kafa yapmış sende ..Size yok
Aslında 12. takımı keşke sadece pro üyelerden oluştursaydık. Sonuçta biz üst kesim prolar böyle takılmalıyız
hahahahahah görmemişin prosu olmuş yakmış içmiş
hahahahaah ay ne iğrencim su bende kafa yaptı
Haslandiktan sonra aklima geldi ona da yedirim diye her gün baska bi sey yiyor yoksa monoton olursa bikiyo beyefendi bende aman dedim bosver sarisini o yesin beyazini ben2 si aynı yerde kaynamıyor mu. 2 tane haşlarken extra mı efor harcıyorsun
Sen sonradan oldun yalnızSize yok
Aslında 12. takımı keşke sadece pro üyelerden oluştursaydık. Sonuçta biz üst kesim prolar böyle takılmalıyız
hahahahahah görmemişin prosu olmuş yakmış içmiş
hahahahaah ay ne iğrencim su bende kafa yaptı
Siz fakirler ne anlarsınız ki
Miu kim ki...........Haslandiktan sonra aklima geldi ona da yedirim diye her gün baska bi sey yiyor yoksa monoton olursa bikiyo beyefendi bende aman dedim bosver sarisini o yesin beyazini ben
Patron!! ne ayaksin sen demesin sonraBugün mesaiyi wc de geçirmeyi planlıyorum. O kadar su içince başka çare yok
sonradan görme böyle oluyo demekSiz fakirler ne anlarsınız ki
Sen su iç nohut yeMiu kim ki...........
Miu da kabuklarını yesin zarını yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?