Hadi beeeee o kadar diyorsun ay çıkdıralımnoldu ?!! noldu ?!! ha noldu?!! kıskandın dimiiii ?!!!
kilomu söylemem ..yarın söylicem
İvit öyle . Hı hı evet evet kesinlikle öyleniye parfüm mü için ki mis gibi olsun ..sidik bu !! alla alla
Allaaaah elf kulaklarım neler duyuyor. Çok değil mi dedin bi de buna67.6 geldim canim öyle cok degil yarina 200 giderse 1 olacak
Yıl oldu bursa aşk olsun dağlara taşlara haykırdım burda pro oldum diye nerelerdeydin kızKızlar neler oluyoru ya mıu kız pro olmuşun hadı hayırlısı artık ajana baglarsın kım nerde ne yapıyor :) :) :)
Kizlar ben menümü yaziyorum
Sabah kalkar kalkmaz 1.5 lt su
1 cay fincani sekersiz türk kahvesi
Bir bağ maydonoz+500 ml su
Bir haslanmis yumurta beyazi
Günün geri kalanini da su, kahve, salatalik,ayran,su,su,su, icerek geçiricem.. iki gün bu şekilde yapcam, ilk defa yapiyorum aksam acikirsam iki kabaktan zeytinyagli yapip yoğurtlayıp yicem (en geç 17:00 de)
Canim senin diyet cok sekteye uğradı ilaclardan bide benim kilo cok olunca hizli gitti inşallah hedefimize ulasir ve koruruz hep birlikte
Bu her zamanki yeme sekli değil iste iki günlük sadeceben bu kadar yesem yarim saatte olurummaasallah iyi dayaniyosun
İnşallah canım. Şu 2 ayda başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Neyse rabbim beterinden korusunCanim senin diyet cok sekteye uğradı ilaclardan bide benim kilo cok olunca hizli gitti inşallah hedefimize ulasir ve koruruz hep birlikte
Efendim. .. saat 2 kız.. ben 12 de yaptım diye kendimi suçluyorum..Kızım uyudu ise kahve keyfi
Efendim. .. saat 2 kız.. ben 12 de yaptım diye kendimi suçluyorum..
harika görünüyor mmmm
Amin canim cumlemizi sanada sabrinin mükafatını versin insallahİnşallah canım. Şu 2 ayda başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Neyse rabbim beterinden korusun
Süper bende yürüyüş yapmadım yapacağım inş2.5 km yine yürüyüş yapıldı
Sorma canım ya. Dün bir iki bakıp yazayım dedim, telefon torpidoda çekmemiş, pili bitmiş. 1 mesaj yazdım kapandı. Geldik bahçedeki domatesler yumuşamus, annem topladı, gorumcelerimi de çağırıp konserve yaptık. Ben 12 gibi emzirirken uyuyakalmışım, onlar gece 2ye kadar uğraşmış. Oğlanı akşam sallarken bir kaç sayfa okudum beğendim bir kaç tane ama o kadarla kaldı.florence_N nerdesin kız denize diye gittin dönemedin.
Teşekkür ediyorum.Bir kaç gün bir tatlı kaşığı kullanayım.karatay tahini balıktan sonra tae site edio edio sadece ama böle özel bi durum warsa bu kadarda katı uygulanacak die bişey yok... wücut kendi ihtiyacı olanı istio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?