Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

evlendiğimde 82 kiloydum hormon ilaçları falan derken aldım canım öncesinde de panik atak yüzünden antideprasan kullanıyordum 66 kilolarda olan ben 100leri gördük geçtik yani
Anladım canım inş düzenli yaparsan verirsin Emin'im bende inş vereceğim

inan ben de anlamadım bir yandan bebek hasreti bir yandan kpss atanamamak bir yandan maddi manevi sıkıntılar derken stresten ne yediğimi ne içtiğimi anlamadım yani
Ben hamilelik te çok kilo aldım sonra tabi biraz Doğumda gitti tekrar emzirme döneminde aldım vereceğim inş

Ben hamilelik te çok kilo aldım sonra tabi biraz Doğumda gitti tekrar emzirme döneminde aldım vereceğim inş
ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlarla sağlıcakla inşallah hayırlı bir evlat olur bebeğin amin darısı hayırla sağlıcakla bizlere de inşallah amin..
ben de vereyim de şu kiloları bebeğimiz belki o zaman gelir

inan ben de anlamadım bir yandan bebek hasreti bir yandan kpss atanamamak bir yandan maddi manevi sıkıntılar derken stresten ne yediğimi ne içtiğimi anlamadım yani
Emin ol diyet yapmak daha ucuz. Mesela ben sadece ekmekte günlük 2 lira kardayim, 2 ekmek yerdim eskiden. Yağlı mağlı cins peynir kilosu 20-25e, e çocuklar da yerdi. Şimdi kilosu 7tlye daha sağlıklı diye lor alıyorum. Eve pirinç yetismezdi, 5 kiloluk paket alırdı eşim, şimdi 1 kg paket alıyoruz ve 1 ay gidiyor. Ben bayağı yiyormusum baksana

200gr pide olsa, 50 Gr simit olsa, 250 gram karbonhidrat nasıl olur da 2 kilo + çıkartır ya. Tamam geçen haftaya göre - deyim ama hippoyu yenecektim, haftalık hedefimi geçecektim. Saçımı başımı yolsam kaç gram gider acaba ..

Benim tatlı krizlerim oluyor canım iki üç gündür bir ekmek aldık eşim yiyor sadece pilav yapmıyorum bende cips gidip atmam ama çikolata alırdım şimdi şu yağları taşımak sıktı iyice rahat uyku bile olmuyor

Yıllardır sabahları ağrıyla uyanırdım. Şükür artık olmuyor. Tabanlık kullaniyordum, topuklarım ağrıyordu, o da geçti. Kilo cidden başa bela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…