takip et canım sevinirim gerçekten deCanım kiloyu acil vermen lazım boy kaç şakın kaçamak yapma takip edeceğim seni
Tabi insana yük bu kilolar ben nasıl şiştim bu kadar anlamıyorumtakip et canım sevinirim gerçekten deahhh bu kilolar yaşlandırdılar beni ama çıtır olacağım eskisi gibi
evlendiğimde 82 kiloydum hormon ilaçları falan derken aldım canım öncesinde de panik atak yüzünden antideprasan kullanıyordum 66 kilolarda olan ben 100leri gördük geçtik yaniBebiş istiyorsan en az 80 kilo olman lazım canım sonradan mı kilo aldın
inan ben de anlamadım bir yandan bebek hasreti bir yandan kpss atanamamak bir yandan maddi manevi sıkıntılar derken stresten ne yediğimi ne içtiğimi anlamadım yaniTabi insana yük bu kilolar ben nasıl şiştim bu kadar anlamıyorum
Anladım canım inş düzenli yaparsan verirsin Emin'im bende inş vereceğimevlendiğimde 82 kiloydum hormon ilaçları falan derken aldım canım öncesinde de panik atak yüzünden antideprasan kullanıyordum 66 kilolarda olan ben 100leri gördük geçtik yani
Ben hamilelik te çok kilo aldım sonra tabi biraz Doğumda gitti tekrar emzirme döneminde aldım vereceğim inşinan ben de anlamadım bir yandan bebek hasreti bir yandan kpss atanamamak bir yandan maddi manevi sıkıntılar derken stresten ne yediğimi ne içtiğimi anlamadım yani
2.5 km yürüdüm iki gündür sporumu yapıyorum yani bakalım hırsın devam eder inşallah bir iki hanelere ineyim de ondan sonra 90 ı görmek hedefim ilkAnladım canım inş düzenli yaparsan verirsin Emin'im bende inş vereceğim
ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlarla sağlıcakla inşallah hayırlı bir evlat olur bebeğin amin darısı hayırla sağlıcakla bizlere de inşallah amin..Ben hamilelik te çok kilo aldım sonra tabi biraz Doğumda gitti tekrar emzirme döneminde aldım vereceğim inş
büyük ihtimal chia şişirdi ..su da içtim çokca ..bakalım artıkMenun guzel canim chia tohumu mu mideni sisirdi acaba
Emin ol diyet yapmak daha ucuz. Mesela ben sadece ekmekte günlük 2 lira kardayim, 2 ekmek yerdim eskiden. Yağlı mağlı cins peynir kilosu 20-25e, e çocuklar da yerdi. Şimdi kilosu 7tlye daha sağlıklı diye lor alıyorum. Eve pirinç yetismezdi, 5 kiloluk paket alırdı eşim, şimdi 1 kg paket alıyoruz ve 1 ay gidiyor. Ben bayağı yiyormusum baksanainan ben de anlamadım bir yandan bebek hasreti bir yandan kpss atanamamak bir yandan maddi manevi sıkıntılar derken stresten ne yediğimi ne içtiğimi anlamadım yani
Bildirimde bulunmadı yazacağım gelmezse. Haftaya da gelmezse diskalifiye ederim sanırım.
Allah insanları ıslah etsin. Kendini ezdirme bacım. Senden başka yok. Gerekirse herkes kendi yoluna. Kafanı dinle, önüne bak.Kızlar şu an eşimle resmen boşanmanın esigindeyim.ailesi yüzünden
Gerçekten mi? Çok üzüldüm cnm.. bende eşimle sürekli o eşiğe gelip dönüyoruz. . Uff çok zor geçti bu ramazan benim için...Kızlar şu an eşimle resmen boşanmanın esigindeyim.ailesi yüzünden
Anammm beni tarif etmişsini kız...Ben hamilelik te çok kilo aldım sonra tabi biraz Doğumda gitti tekrar emzirme döneminde aldım vereceğim inş
Tabii ki de 2 kilo yapmaz.200gr pide olsa, 50 Gr simit olsa, 250 gram karbonhidrat nasıl olur da 2 kilo + çıkartır ya. Tamam geçen haftaya göre - deyim ama hippoyu yenecektim, haftalık hedefimi geçecektim. Saçımı başımı yolsam kaç gram gider acaba ..
Benim tatlı krizlerim oluyor canım iki üç gündür bir ekmek aldık eşim yiyor sadece pilav yapmıyorum bende cips gidip atmam ama çikolata alırdım şimdi şu yağları taşımak sıktı iyice rahat uyku bile olmuyorEmin ol diyet yapmak daha ucuz. Mesela ben sadece ekmekte günlük 2 lira kardayim, 2 ekmek yerdim eskiden. Yağlı mağlı cins peynir kilosu 20-25e, e çocuklar da yerdi. Şimdi kilosu 7tlye daha sağlıklı diye lor alıyorum. Eve pirinç yetismezdi, 5 kiloluk paket alırdı eşim, şimdi 1 kg paket alıyoruz ve 1 ay gidiyor. Ben bayağı yiyormusum baksana
Yıllardır sabahları ağrıyla uyanırdım. Şükür artık olmuyor. Tabanlık kullaniyordum, topuklarım ağrıyordu, o da geçti. Kilo cidden başa bela.Benim tatlı krizlerim oluyor canım iki üç gündür bir ekmek aldık eşim yiyor sadece pilav yapmıyorum bende cips gidip atmam ama çikolata alırdım şimdi şu yağları taşımak sıktı iyice rahat uyku bile olmuyor
Ödem yapıyor ya, ondan sanırım. Bi yeşil çay içeyim. Denizde su bile yutmamaya dikkat ettim, çok tuzlu, ödem yapmasın diye.Tabii ki de 2 kilo yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?