- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Canim gitmem gerekirse annem geliyo bize bakiyoAmanınnn hemde 4 taneeee süperlerrr :) ya şey sorcam canım biyeri giderken tatile falan mesela napıyorsun onları
Yarinn kac geliceksin cok merakk ediyorumKizlar ben menümü yaziyorum
Sabah kalkar kalkmaz 1.5 lt su
1 cay fincani sekersiz türk kahvesi
Bir bağ maydonoz+500 ml su
Bir haslanmis yumurta beyazi
Günün geri kalanini da su, kahve, salatalik,ayran,su,su,su, icerek geçiricem.. iki gün bu şekilde yapcam, ilk defa yapiyorum aksam acikirsam iki kabaktan zeytinyagli yapip yoğurtlayıp yicem (en geç 17:00 de)
İnşallah sen elinden geleni yap gerisini rabbime bırakALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlarla sağlıcakla inşallah hayırlı bir evlat olur bebeğin amin darısı hayırla sağlıcakla bizlere de inşallah amin..
ben de vereyim de şu kiloları bebeğimiz belki o zaman gelir
Hayırdır Asya ne oldu kuzum fevri davranma neye canın sıkıldı dur birKızlar şu an eşimle resmen boşanmanın esigindeyim.ailesi yüzünden
Menun guzel canim chia tohumu mu mideni sisirdi acaba
Canım çok zayıf değildim ama üzerine de kilo alınca kötü oldu 68 kilo ile evlendim 74-76 gibi hamile kaldım 97 ile Doğuma girdim Doğum sonrası 87 oldum geçen yıl tekrar 98 oldum dur dedim sonra kilo vermeye başladım 82.4 e indim sonra sapıttım geri 86 oldum tekrar burada devam ediyorum bakalım hedef 68Anammm beni tarif etmişsini kız...
200gr pide olsa, 50 Gr simit olsa, 250 gram karbonhidrat nasıl olur da 2 kilo + çıkartır ya. Tamam geçen haftaya göre - deyim ama hippoyu yenecektim, haftalık hedefimi geçecektim. Saçımı başımı yolsam kaç gram gider acaba ..
Kizz sen hic bir sey yememissin kiMenumu vereyim
Sabah türk kahvesi 3 k kayısı (regl şişkinliği için ictim)
Ara 1 avuç çekirdek
Akşam 18.00: bol balık salata
1.5 dilim ekmek
Ara küçük olmamış kavun(elma kadar)
Ara türk kahvesi soda
2.5 litre su
Gunu guzel gecirmissin gelsin eksiler@anka_misali @MiuLego
2 bardak tarçınlı su bi bardak normal su ile güne başladım..
12de kahvaltı (misafirim vardı)
Sucuklu menemen
Domates
Salatalık
Kk peynir
Şekersiz çay
Bikaç parça kavun
Ekmek yok !!!
Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
Ara bi küçük dilim karpuz
Akşam 19da..
1 tabak közlenmiş patlıcan ve domatesten yemek
1.5 kase yoğurt
Su
saymadım ama 3ü geçmiştir
Spor
1 mil leslie
100 ip atlama
100 sn wall sit
60 sn plank
Şaka mı bu?? Bende 68 ile evlendim. 70li bişeyle hamile kaldım. 95 ile doğum dan çıktım. . Sonra hep 10 kilo al ver.. en son 86ile ikinciye hamile kaldım. 107 ile doğuma gittim.. şubattan beri diyetteyim. 18 kilo verdim şükür. .bi an hep şişman kalıcam 100den aşağı inemicem diye çok korktum..Canım çok zayıf değildim ama üzerine de kilo alınca kötü oldu 68 kilo ile evlendim 74-76 gibi hamile kaldım 97 ile Doğuma girdim Doğum sonrası 87 oldum geçen yıl tekrar 98 oldum dur dedim sonra kilo vermeye başladım 82.4 e indim sonra sapıttım geri 86 oldum tekrar burada devam ediyorum bakalım hedef 68
Hehehhehe evdeki ivir zivir cekmecesi bombos bizimde alinca yiyorum diye almiyorum dondurmalar alirdim oda yok cips yok disari cikip fece food yemek yokEmin ol diyet yapmak daha ucuz. Mesela ben sadece ekmekte günlük 2 lira kardayim, 2 ekmek yerdim eskiden. Yağlı mağlı cins peynir kilosu 20-25e, e çocuklar da yerdi. Şimdi kilosu 7tlye daha sağlıklı diye lor alıyorum. Eve pirinç yetismezdi, 5 kiloluk paket alırdı eşim, şimdi 1 kg paket alıyoruz ve 1 ay gidiyor. Ben bayağı yiyormusum baksana
afiyet olsun cnm. .sen hergün patlıcan mı közlüyorsuz kız??Sabah
Koz patlican
Yarim dilim kizarmis tb ekmegi
Domates
Oglen
Ot yemegi
Bir avuc fistik
Bir kase yigurt
Ara
1 dilim.karpuz
Aksam
Yesil salata
Izgara tavuk
Kuru cennet hurmasi
3litre su 1 saat yuruyus
inş cnm..Gunu guzel gecirmissin gelsin eksiler
Canim bazen koz tavasi var onunla ocakta kozluyorum bazende mangal yakinca kozluyoruz dolaba atiyotum ordan cikarip yiyorum. Ben cok severim. Bu sene firsat bulursam bi 20kilo kozleyip atmak istiyorumafiyet olsun cnm. .sen hergün patlıcan mı közlüyorsuz kız??
inş cnm..
Çok benzer olmuş kilo alıp vermelerimizŞaka mı bu?? Bende 68 ile evlendim. 70li bişeyle hamile kaldım. 95 ile doğum dan çıktım. . Sonra hep 10 kilo al ver.. en son 86ile ikinciye hamile kaldım. 107 ile doğuma gittim.. şubattan beri diyetteyim. 18 kilo verdim şükür. .bi an hep şişman kalıcam 100den aşağı inemicem diye çok korktum..
Ay bizim dolap dolu eşim yiyor bende arada kokluyorum yetiyor ne yapayımHehehhehe evdeki ivir zivir cekmecesi bombos bizimde alinca yiyorum diye almiyorum dondurmalar alirdim oda yok cips yok disari cikip fece food yemek yokeslerimiz karda
Bende toplu közlüyorum kavanoza koyuyorum oradan sürekli açıyorumCanim bazen koz tavasi var onunla ocakta kozluyorum bazende mangal yakinca kozluyoruz dolaba atiyotum ordan cikarip yiyorum. Ben cok severim. Bu sene firsat bulursam bi 20kilo kozleyip atmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?