Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yarinn kac geliceksin cok merakk ediyorum

İnşallah sen elinden geleni yap gerisini rabbime bırak

Anammm beni tarif etmişsini kız...
Canım çok zayıf değildim ama üzerine de kilo alınca kötü oldu 68 kilo ile evlendim 74-76 gibi hamile kaldım 97 ile Doğuma girdim Doğum sonrası 87 oldum geçen yıl tekrar 98 oldum dur dedim sonra kilo vermeye başladım 82.4 e indim sonra sapıttım geri 86 oldum tekrar burada devam ediyorum bakalım hedef 68

1 gr karbonhidrat 4 kalori. 250 gr karbonhidrat ayni hesapla 1000 kalori. Ama o pidenin yagi da var, proteini de var.. onlari da ekleyince olur herhalde.

7000 kalori 1 kilo olduguna gore: 1/7 kilo kadar bir artis yapmasi lazim sadece karbonhidratin.

Kizz sen hic bir sey yememissin ki senin menuyu gorunce kendimi oburcuk hissettim sen diyet yapiyosan brn ne yapiyorum acaba

Gunu guzel gecirmissin gelsin eksiler

Şaka mı bu?? Bende 68 ile evlendim. 70li bişeyle hamile kaldım. 95 ile doğum dan çıktım. . Sonra hep 10 kilo al ver.. en son 86ile ikinciye hamile kaldım. 107 ile doğuma gittim.. şubattan beri diyetteyim. 18 kilo verdim şükür. .bi an hep şişman kalıcam 100den aşağı inemicem diye çok korktum..

Hehehhehe evdeki ivir zivir cekmecesi bombos bizimde alinca yiyorum diye almiyorum dondurmalar alirdim oda yok cips yok disari cikip fece food yemek yok eslerimiz karda

afiyet olsun cnm. .sen hergün patlıcan mı közlüyorsuz kız??

inş cnm..
Canim bazen koz tavasi var onunla ocakta kozluyorum bazende mangal yakinca kozluyoruz dolaba atiyotum ordan cikarip yiyorum. Ben cok severim. Bu sene firsat bulursam bi 20kilo kozleyip atmak istiyorum

Çok benzer olmuş kilo alıp vermelerimiz

Hehehhehe evdeki ivir zivir cekmecesi bombos bizimde alinca yiyorum diye almiyorum dondurmalar alirdim oda yok cips yok disari cikip fece food yemek yok eslerimiz karda
Ay bizim dolap dolu eşim yiyor bende arada kokluyorum yetiyor ne yapayım

Canim bazen koz tavasi var onunla ocakta kozluyorum bazende mangal yakinca kozluyoruz dolaba atiyotum ordan cikarip yiyorum. Ben cok severim. Bu sene firsat bulursam bi 20kilo kozleyip atmak istiyorum
Bende toplu közlüyorum kavanoza koyuyorum oradan sürekli açıyorum

Şimdi kilomuz yakın ben senden azcık uzunum.. yarın tartı bildirimi var 12 ye kdr unutma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…