- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Akşam yicek bişey bulamazsan da yiyebilirsin.. bende bu akşam yedim. Domates ve patlıcanı fırında közledim. Soğan kavurup ekledim.. akşam yoğurtla onu yedim. .Canim bazen koz tavasi var onunla ocakta kozluyorum bazende mangal yakinca kozluyoruz dolaba atiyotum ordan cikarip yiyorum. Ben cok severim. Bu sene firsat bulursam bi 20kilo kozleyip atmak istiyorum
Sen benden uzunsun daha zayıf duruyırsyndur bu yüzden yarın inşallah emekler boşa gitmez bol eksiler görür herkesŞimdi kilomuz yakınben senden azcık uzunum.. yarın tartı bildirimi var 12 ye kdr unutma...
Inşallah cnm şimdilik eksideyim bakalım. .Sen benden uzunsun daha zayıf duruyırsyndur bu yüzden yarın inşallah emekler boşa gitmez bol eksiler görür herkes
Çok şükür duraksama yaşadın mı hiç pekiInşallah cnm şimdilik eksideyim bakalım. .
Canım dün o kadar cissiz beslenmeme rağmen o kadar şiştim ki reglden dolayı bugünü olabildiğine hafifi tutum yarına kalmasın diyeKizz sen hic bir sey yememissin kisenin menuyu gorunce kendimi oburcuk hissettim sen diyet yapiyosan brn ne yapiyorum acaba
AçımmmmKız bu ne kadar az.ben o kavundan küçükken yemiştim..salatalık gibi tadı var..
93te duraksama yaşadım 9 kilo verince yani.2 hafta falan. o aralar motivasyonum da düştü.. sonra bu takıma denk geldim.. şükür şimdi iyi gidiyo..Çok şükür duraksama yaşadın mı hiç peki
Artıda mısın peki??Canım dün o kadar cissiz beslenmeme rağmen o kadar şiştim ki reglden dolayı bugünü olabildiğine hafifi tutum yarına kalmasın diye
Bende bir ara 40 gün kilo veremedim sonra cıvıttım93te duraksama yaşadım 9 kilo verince yani.2 hafta falan. o aralar motivasyonum da düştü.. sonra bu takıma denk geldim.. şükür şimdi iyi gidiyo..
Yarın kilo bildirmeyi unutma. ..iyi geceler. .Kızlar iyi geceler tel dolayı cok yazamadım kusura bakmayın sabah yazıcam İnş
Kiyamam onsallah kilolarimiz gidince bu kadar sıkmahacagiz arada biz de yer ertesi hunu dikkat edwrizAy bizim dolap dolu eşim yiyor bende arada kokluyorum yetiyor ne yapayım
Aaaaa o masil oliyor ? Soyqrken iliyo ama kavanoz kapagi nasil tutuyor???Bende toplu közlüyorum kavanoza koyuyorum oradan sürekli açıyorum
Oglan uyutmadi yine nobeteyim acimm okuyunca geri canim cektiAkşam yicek bişey bulamazsan da yiyebilirsin.. bende bu akşam yedim. Domates ve patlıcanı fırında közledim. Soğan kavurup ekledim.. akşam yoğurtla onu yedim. .
Siskinlikten öyle tahmin ettim ama tartılmadım regl sökülünce gider inşallah.Artıda mısın peki??
Ahhh cannımmm moralini bozmak istemem ama maalesef leptin en iyi uyku sırasında çalışıyor. Uyanıkken vücut yorgun olunca kendini korumaya alıyorHerkes uyuyo sanirimm ne guzell gozumdwn uyku akiyo benim de. Neysem iyi yonden bakayim ben gecede enerji yakiyorum uyanigim ve açımmmm. Leptinimm tavannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?