Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canim bazen koz tavasi var onunla ocakta kozluyorum bazende mangal yakinca kozluyoruz dolaba atiyotum ordan cikarip yiyorum. Ben cok severim. Bu sene firsat bulursam bi 20kilo kozleyip atmak istiyorum
Akşam yicek bişey bulamazsan da yiyebilirsin.. bende bu akşam yedim. Domates ve patlıcanı fırında közledim. Soğan kavurup ekledim.. akşam yoğurtla onu yedim. .

Kizz sen hic bir sey yememissin ki senin menuyu gorunce kendimi oburcuk hissettim sen diyet yapiyosan brn ne yapiyorum acaba
Canım dün o kadar cissiz beslenmeme rağmen o kadar şiştim ki reglden dolayı bugünü olabildiğine hafifi tutum yarına kalmasın diye

Gunaydinlaaarrrrr
Biraz daha uyuyacam 11.30 gibi tartılacam kızlar

Herkes uyuyo sanirimm ne guzell gozumdwn uyku akiyo benim de. Neysem iyi yonden bakayim ben gecede enerji yakiyorum uyanigim ve açımmmm. Leptinimm tavannn
Ahhh cannımmm moralini bozmak istemem ama maalesef leptin en iyi uyku sırasında çalışıyor. Uyanıkken vücut yorgun olunca kendini korumaya alıyor

***12. Takım 525. Etap***
anka_misali (66.6/
eylul7158eylul (59.7/
tevafuk55 (62.6/
Sily (60.0/)
Korhilalp (56.4/
hippotalamus (84.8/
5816bursa (68.9/
florence_N (78.2/
inciakis (68.4/
umut-16 (67.9
ICIR (82,2

12. takım Ortalaması:

Yeni uyeler ve liste dışı yarışanlar

Jalapeno (
Kelekkarpuz (
Gulbe seker (
Asya_01 (pazartesi yapacak)
Marselinda (
Aaynaa (

Mezun olanlar
miulego (

Yeni gelen arkadaşlar takıma geldikleri kiloyu ve bu günkü kiloyu yazacaklar.

Yüzde nasıl hesaplanır
(geçen hafta - bu hafta kilosu) * 100 / geçen hafta kilosu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…