- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Deme yaaaAhhh cannımmm moralini bozmak istemem ama maalesef leptin en iyi uyku sırasında çalışıyor. Uyanıkken vücut yorgun olunca kendini korumaya alıyor
Olsun canım yine de harika bir eksi gördün bu haftaGünaydın kızlar. Ben 65 olurum demiştim bu hafta ama spor yapamayınca ve dün cozutunca olmadı maalesef. 65.6 kilom.
Senden de eksi bekliyoruz "oburcuk"Sabah
Koz patlican
Yarim dilim kizarmis tb ekmegi
Domates
Oglen
Ot yemegi
Bir avuc fistik
Bir kase yigurt
Ara
1 dilim.karpuz
Aksam
Yesil salata
Izgara tavuk
Kuru cennet hurmasi
3litre su 1 saat yuruyus
ben sabah tartıldım 83.1 hedef 70 boy 1.73***12. Takım 525. Etap***
anka_misali (66.6/
eylul7158eylul (59.7/
tevafuk55 (62.6/
Sily (60.0/
Korhilalp (56.4/
hippotalamus (84.8/
5816bursa (68.9/
florence_N (78.2/
inciakis (68.4/
umut-16 (67.9/
ICIR (82,2/
12. takım Ortalaması:
Yeni uyeler ve liste dışı yarışanlar
Jalapeno (
Kelekkarpuz (
Gulbe seker (
Asya_01 (pazartesi yapacak)
Marselinda (
Aaynaa (
Mezun olanlar
miulego (53.9/54.8/+0.9/-1.67)
Yeni gelen arkadaşlar takıma geldikleri kiloyu ve bu günkü kiloyu yazacaklar.
Yüzde nasıl hesaplanır
(geçen hafta - bu hafta kilosu) * 100 / geçen hafta kilosu.
aynen bu yüzden karatay 11 de cumba yatak dioAhhh cannımmm moralini bozmak istemem ama maalesef leptin en iyi uyku sırasında çalışıyor. Uyanıkken vücut yorgun olunca kendini korumaya alıyor
Ağlayan bebelere çözüm söylemiyo amaaynen bu yüzden karatay 11 de cumba yatak dio
yaaa herkes cıwıtır be canım 2 hafta durunca kilo werme işi moral 0 oluo bende maşaallah bırakır bıtrakmazda +lar gelioBende bir ara 40 gün kilo veremedim sonra cıvıttım
Dün kaçamaklı gün olmuş. Olsun üzülme yedin mutlu olduysan bugün telafi edersin..dünki menüm
sabah
simit peynir
ara da şekersiz kahwe
öğlen köfte makarnawe karpuz 1-2 parça
akşam 1 kase çorba ama 2 dilim ekmek
spor 60sn x2 plank 1 saat yürüyüş
Canım bu hafta ben ekleyeyim ama normalde en son kilo bildirimi yapan kişinin mesajını alıntı yapıyoruz başta ve Sondaki quate yazılarını silip kilonuzu ekleyip cevaplıyoruzben sabah tartıldım 83.1 hedef 70 boy 1.73
Ekledim ben anka benim mesajda varCanım bu hafta ben ekleyeyim ama normalde en son kilo bildirimi yapan kişinin mesajını alıntı yapıyoruz başta ve Sondaki quate yazılarını silip kilonuzu ekleyip cevaplıyoruz
ooooff ooooff deşme yaramı canım 2 yaşına geldik emmeyi bıraktık hala deliksiz uykum yookAğlayan bebelere çözüm söylemiyo ama
tamam canımCanım bu hafta ben ekleyeyim ama normalde en son kilo bildirimi yapan kişinin mesajını alıntı yapıyoruz başta ve Sondaki quate yazılarını silip kilonuzu ekleyip cevaplıyoruz
Bu neeee marselindaaaa deyip sopa çıkarmak isterdim ama dun sabah ben de cıvıttım azcıkdünki menüm
sabah
simit peynir
ara da şekersiz kahwe
öğlen köfte makarnawe karpuz 1-2 parça
akşam 1 kase çorba ama 2 dilim ekmek
spor 60sn x2 plank 1 saat yürüyüş
oluuurr 0 şeker derken karpuzda mı yasakBu neeee marselindaaaa deyip sopa çıkarmak isterdim ama dun sabah ben de cıvıttım azcık
Özellikle çarşamba perşembe daha dikkat ediyoruz canım. Hadi senle anlaşalım sıfır şeker ve sıfır kaçamakla bir hafta geçirelim ne dersin
Bilmem ben meyve yemediğim için araştırmadım hiç. Ama incecik yesen bişey olmaz sanırım.oluuurr 0 şeker derken karpuzda mı yasak
Onu unuttur artık canım ya. Kendi odası yok mu. Baya büyümüş artık odasında yatabilir.ooooff ooooff deşme yaramı canım 2 yaşına geldik emmeyi bıraktık hala deliksiz uykum yookbide ben sallayarak uyutmaya alıştırdım gece uyanıp anne laalaa laallaa die bağırıo sıpa bi elim park yatakta ben rüyalar aleminde
kendi odası war we hatta 6 aylık olsun ayrııcam monte sorii uyguluycam diodum ama emmek için çok uyanıodu nese 2yaşına gelsin ayırcama döndü şimdi de sallandığı için ayıramıorum. oda takımının beğişi sallanmıoOnu unuttur artık canım ya. Kendi odası yok mu. Baya büyümüş artık odasında yatabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?