öyle adamların yanında beni karalamış ki resmen hakaret gülüm ya gel de sakinleş.ailesi desen o annesinin yatacak yeri yok.benim çocuğum olmuyordu senelerce tedavi gördüm ben.bunun o annesi var ya bana yapmadığı kalmadı.annesinin yaptıklarını unutup şimdi onları savunuyor bana bir de.Asyacım sakinleş ve öyle düşün bu konu üzerinde.. Şeuan sinirlisin streslisin beynin güzel şeyler mantıklı doğru şeyler düşünmeyecek.. Bu konuyu düşünmemeye en azından karar almamaya çalış.. Birkaç gün geçsin az sakinleş kendini dinleyebilecek kıvama gel sonra adım at emi acele etme canım..
e çok üzme kendini her şey gelip geçiyor..
yaaa bende nasııll oldu anlamdım
Ben de çok fevriyim sinirle hareket ederim hep.. Olan da hep kendime olur.. Senin eşin hatasını anlayacak ama zamanla, o zamana kadar sakin kal.. Yoksa seni daha da suçlu yapacak kendince..öyle adamların yanında beni karalamış ki resmen hakaret gülüm ya gel de sakinleş.ailesi desen o annesinin yatacak yeri yok.benim çocuğum olmuyordu senelerce tedavi gördüm ben.bunun o annesi var ya bana yapmadığı kalmadı.annesinin yaptıklarını unutup şimdi onları savunuyor bana bir de.
O nasıl oluyor :)Yanlış quite leri silmiştir..
Beslenmen güzeldi burscım tabi ki eksi göreceksinKızlar gunaydın çok şükür eskiyi gördüm Bı ara 70 i gördüm arkama bakmadan kaçacaktım ama kaç gündür tek öğün beslendim neredeysebugun doya doya yıycem yani cıss falan degil ıkı belki üç öğün
Hayırlı cumalar canımGünaydın hayırlı cumalar
Hayırdır canım kaçırdım galiba ben. Bebeğiniz nasıl bu aradaBirazdan doktora gıdıcem bakalım ne olacak yazarım yine
Ben de keyif kahvesiyle eşlik edeyimBeslenmen güzeldi burscım tabi ki eksi göreceksin
Keyifben de yakayım kutlayalım bu eksiyi
olur oluuurBen de keyif kahvesiyle eşlik edeyim
inşallahh canımasya_01 cnm ne desem bilemiyorum ki.. inş hakkında hayırlısı olur..
bende şuan abuksubuk şeyler yememek için zor tutuyorum kendiimiBen de keyif kahvesiyle eşlik edeyim
aynen galibaa öle bişi oldu@MiuLego iki mesaj alıntılamış.. sonra ortadaki msjları silmiş galiba..
Bebek iyi dün göbeği düştü biz bırakıp gelmiştik baska sehırde onlar video ile göbeğini nasıl saracak onu anlattım :) :)Hayırdır canım kaçırdım galiba ben. Bebeğiniz nasıl bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?