Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

öyle adamların yanında beni karalamış ki resmen hakaret gülüm ya gel de sakinleş.ailesi desen o annesinin yatacak yeri yok.benim çocuğum olmuyordu senelerce tedavi gördüm ben.bunun o annesi var ya bana yapmadığı kalmadı.annesinin yaptıklarını unutup şimdi onları savunuyor bana bir de.

Kızlar gunaydın çok şükür eskiyi gördüm Bı ara 70 i gördüm arkama bakmadan kaçacaktım ama kaç gündür tek öğün beslendim neredeyse bugun doya doya yıycem yani cıss falan degil ıkı belki üç öğün

Ben de çok fevriyim sinirle hareket ederim hep.. Olan da hep kendime olur.. Senin eşin hatasını anlayacak ama zamanla, o zamana kadar sakin kal.. Yoksa seni daha da suçlu yapacak kendince..

Boşver onlar senin insanlığından utansınlar..
Geçmişi de hiiiç düşünme bak ben hala anneme bile tembihlerim O da hala der bana onu yaptılar bunu yaptılar der.. Ay anne bırak Allah aşkına kendini üzmekten başka bir şey değil derim.. Çünkü demek ki huyları öyle sen onları değiştiremezsin.. Uzak dur onlardan.. Kocana da şimdilik kendini sakin tut zamanı gelince sen gerekeni yaparsın canım..

Beslenmen güzeldi burscım tabi ki eksi göreceksin

Keyif ben de yakayım kutlayalım bu eksiyi

**12. Takım 525. Etap***
anka_misali (66.6/
eylul7158eylul (59.7/58.2/1.5 %2.51
tevafuk55 (62.6/
Sily (60.0/59.5/0.83)
Korhilalp (56.4/
hippotalamus (84.8/
5816bursa (68.9/68.4/0,5/0,72)
florence_N (78.2/
inciakis (68.4/67.6/0.8/1.17)
umut-16 (67.9/
ICIR (82,2/

12. takım Ortalaması:

Yeni uyeler ve liste dışı yarışanlar

Jalapeno (
Kelekkarpuz (73/71.8/1.2/1.64)
Gulbe seker (
Asya_01 (pazartesi yapacak)
Marselinda (83.1) hedef kilo:70
Aaynaa (

Mezun olanlar
miulego (53.9/54.8/+0.9/-1.67)

Yeni gelen arkadaşlar takıma geldikleri kiloyu ve bu günkü kiloyu yazacaklar.

Yüzde nasıl hesaplanır
(geçen hafta - bu hafta kilosu) * 100 / geçen hafta kilosu.

Hayırdır canım kaçırdım galiba ben. Bebeğiniz nasıl bu arada
Bebek iyi dün göbeği düştü biz bırakıp gelmiştik baska sehırde onlar video ile göbeğini nasıl saracak onu anlattım :) :)
Doktora da ikıncı bebek için ilaç kullanıyorum degerlerıme bakılacak ona göre ilaç dozu falan ayarlanacak bide kilo alma sebebi bununla ilgili mı ona bakıcak çünkü bıraz yesem anında 70 oldu bıraz dediğim de ıkı parca ızgara tavuk kaç gündür mideme doğru düzgün bısey girmedi cumaya eksi çıkayım dıye oruç gibi gezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…