- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Eline sağlık canımEkledim ben anka benim mesajda var
Valla canım benim de uyuyan çocuğum olmadığı için fikir veremeyeceğim. 3 u de bir birinden beterkendi odası war we hatta 6 aylık olsun ayrııcam monte sorii uyguluycam diodum ama emmek için çok uyanıodu nese 2yaşına gelsin ayırcama döndü şimdi de sallandığı için ayıramıorum. oda takımının beğişi sallanmıouyku eğitimi denedik eşimle olmaddı dertliyim .. annem sallamıştı ilk ona çatıoorum sen başlattın die..
Vayyyyyy eylül naptınnnn sennnnn**12. Takım 525. Etap***
anka_misali (66.6/
eylul7158eylul (59.7/58.2/1.5 %2.51
tevafuk55 (62.6/
Sily (60.0/
Korhilalp (56.4/
hippotalamus (84.8/
5816bursa (68.9/
florence_N (78.2/
inciakis (68.4/67.6/0.8/1.17)
umut-16 (67.9/
ICIR (82,2/
12. takım Ortalaması:
Yeni uyeler ve liste dışı yarışanlar
Jalapeno (
Kelekkarpuz (
Gulbe seker (
Asya_01 (pazartesi yapacak)
Marselinda (83.1) hedef kilo:70
Aaynaa (
Mezun olanlar
miulego (53.9/54.8/+0.9/-1.67)
Yeni gelen arkadaşlar takıma geldikleri kiloyu ve bu günkü kiloyu yazacaklar.
Yüzde nasıl hesaplanır
(geçen hafta - bu hafta kilosu) * 100 / geçen hafta kilosu.
**12. Takım 525. Etap***
anka_misali (66.6/
eylul7158eylul (59.7/58.2/1.5 %2.51
tevafuk55 (62.6/
Sily (60.0/59.5/0.83)
Korhilalp (56.4/
hippotalamus (84.8/
5816bursa (68.9/
florence_N (78.2/
inciakis (68.4/67.6/0.8/1.17)
umut-16 (67.9/
ICIR (82,2/
12. takım Ortalaması:
Yeni uyeler ve liste dışı yarışanlar
Jalapeno (
Kelekkarpuz (
Gulbe seker (
Asya_01 (pazartesi yapacak)
Marselinda (83.1) hedef kilo:70
Aaynaa (
Mezun olanlar
miulego (53.9/54.8/+0.9/-1.67)
Yeni gelen arkadaşlar takıma geldikleri kiloyu ve bu günkü kiloyu yazacaklar.
Yüzde nasıl hesaplanır
(geçen hafta - bu hafta kilosu) * 100 / geçen hafta kilosu.
Anka senin nasil bu hafta yendin beni dimiVayyyyyy eylül naptınnnn sennnnn
ya kızlar bu bayram babası ağzıma etti resmen o ağzını açıp gık demedi bide üstüne o beni suçlayıp ne var söylesin lafı senden fazla olsun sen benim ailemi sevmiyorsun diyor.küçük bir örnek vereyim çocuk ağlıyor uykusu gelmiş ayağımda sallicam kayınbabam dedi napıyorsun dedim uykusu gelmiş yatıracam baba bana diyor ki hocamısın sen nerden biliyon uykusu gelmişsuratı gayet ciddi hani şaka vari falan da değil.öğlen daha ordayız diyor aricaktım daha nerde kaldınız diye.saat daha 12 buçuk.dün bide 2 arkadaşı var iş yerinde 2 side karısını aldatan adamlar hatta biri arkadaşının karısıyla düşüp kalkmış şerefsizin biri....onun laflarıyla konuşuyor bana tabi senin direktifinden çıktım ya istediğin olmadı ya bilmem ne.napıcam bilmmiyorumm
Valla canım benim de uyuyan çocuğum olmadığı için fikir veremeyeceğim. 3 u de bir birinden bet
yaa sanki deliksiz uyusam atomu parçalıcak enerjim olur gibi hissediorum bazenValla canım benim de uyuyan çocuğum olmadığı için fikir veremeyeceğim. 3 u de bir birinden beter
yaa sanki deliksiz uyusam atomu parçalıcak enerjim olur gibi hissediorum bazen
Günaydın hayırlı cumalar akrep kaptanGünaydın hayırlı cumalar
Yanlış quite leri silmiştir..
Asyacım sakinleş ve öyle düşün bu konu üzerinde.. Şeuan sinirlisin streslisin beynin güzel şeyler mantıklı doğru şeyler düşünmeyecek.. Bu konuyu düşünmemeye en azından karar almamaya çalış.. Birkaç gün geçsin az sakinleş kendini dinleyebilecek kıvama gel sonra adım at emi acele etme canım..ya kızlar bu bayram babası ağzıma etti resmen o ağzını açıp gık demedi bide üstüne o beni suçlayıp ne var söylesin lafı senden fazla olsun sen benim ailemi sevmiyorsun diyor.küçük bir örnek vereyim çocuk ağlıyor uykusu gelmiş ayağımda sallicam kayınbabam dedi napıyorsun dedim uykusu gelmiş yatıracam baba bana diyor ki hocamısın sen nerden biliyon uykusu gelmişsuratı gayet ciddi hani şaka vari falan da değil.öğlen daha ordayız diyor aricaktım daha nerde kaldınız diye.saat daha 12 buçuk.dün bide 2 arkadaşı var iş yerinde 2 side karısını aldatan adamlar hatta biri arkadaşının karısıyla düşüp kalkmış şerefsizin biri....onun laflarıyla konuşuyor bana tabi senin direktifinden çıktım ya istediğin olmadı ya bilmem ne.napıcam bilmmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?