Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Haklısın kaptan en azından hedefe geleyim de öyle diyorum çünkü Bı salsam berbat olacak o kadar emek İnş saglikli ve guzel beslenmeye devam

Miunun katkısı da çoktu. Bol bol. Kilo veriyordu.
Evet canım ama kilo aldığı zaman da o kiloyu vermek için çok uğraşıyordu. Ya insan en azından geçen hafta aldığı kiloyu sıfırlamaz mı florence
Yine ama ama ama ile başlayan cümlelerle geleceksin biliyorum. Hiç bir mazeret kabul etmiyorum.

Ya sorma. Salı günü 77 kilo çıkmıştım, demiştim ya. Çarşamba birşey oldu, çok artım vardı, anca bu kadar oldu.

aaah caanıım yaaa kesinlikle kilo wermek fayda edio bide naçizane bikaç tawsiye wermek istiorum bende de pko war genç kızken paso doğum kontrol hapları , soğan kürleri modundaydım banada doktor paso kilo wer diodu nese ewlenirken de wermek ne stresden 5 kilo almıştım we çocuk çok istediğim için ewlernir ewlenmez her ay test yapıodum doktora gidiodum felan. ozman karatay we ümit aktaş hocanın kitaplarını buldum we bence işe yarayan bikaç nokta war bizim kaçırdığımız.
1-folik asit gerçek ten önemli kahwaltıda ceviz yemek bu açıdan etkili
2-d witamini zaten bu iki hoca da durmadan bunu sölüo ( ki bende yaz tatilinden gidip gelince hamile kaldım test ettim onayladım yani )
bide ümit hoca dio ki sabah kahwaltıda yumurta gibi kolestrol yani, d witaminin ön maddesini tüketmezseniz akşama kadar güneşte kalsanız bi işe yaramaz dio
çok uzattım ama bence kilo wermek çok önemli zayıflamak gerek illaki de karatay kahwaltısı, bol güneş, no stresbende işe yaradı umarım sizde de yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…