Evet...Bizimle mi konuşacaksın kaptan??
Şu an ortalama belli mi??Evet...
Haklısın kaptan en azından hedefe geleyim de öyle diyorum çünkü Bı salsam berbat olacak o kadar emek İnş saglikli ve guzel beslenmeye devamMaşallah yaa ne acelesi varmış da hemen düşürmüş. Canım madem bebek in ilaç kullanıyorsun sağlıklı beslen. Tavuk falan iyi bişey değil ki. Sen sağlıklı beslen alırsan da yapacak bişey yok. İstersen bu donemde diyetisyenden destek al. Yediklerimiz çok önemli canım. Bebeğin yapım aşamasında babanın yedikleri bile önemli der Karatay
0.900 lu bişey. Geçmiş sayfalarda paylaşmıştım. Bebek uyusun pc ye geçeyim ekleyeceğimŞu an ortalama belli mi??
Şu an ortalama belli mi??
Tey tey teeeyyyyy bravo eylülll alkışşşşş kutlamalar yapalımBu haftanin takim biruncisi benimmmm
Alkisssshalay basiii kimm cekertt bir edali kizz çekerrrr lililiiilii
Evet canım ama kilo aldığı zaman da o kiloyu vermek için çok uğraşıyordu. Ya insan en azından geçen hafta aldığı kiloyu sıfırlamaz mı florenceMiunun katkısı da çoktu. Bol bol. Kilo veriyordu.
Tebrikler tatlim geldim bende halayaBu haftanin takim biruncisi benimmmm
Alkisssshalay basiii kimm cekertt bir edali kizz çekerrrr lililiiilii
Ya sorma. Salı günü 77 kilo çıkmıştım, demiştim ya. Çarşamba birşey oldu, çok artım vardı, anca bu kadar oldu.Evet canım ama kilo aldığı zaman da o kiloyu vermek için çok uğraşıyordu. Ya insan en azından geçen hafta aldığı kiloyu sıfırlamaz mı florence
Yine ama ama ama ile başlayan cümlelerle geleceksin biliyorum. Hiç bir mazeret kabul etmiyorum.
aaah caanıım yaaa kesinlikle kilo wermek fayda edio bide naçizane bikaç tawsiye wermek istiorum bende de pko war genç kızken paso doğum kontrol hapları , soğan kürleri modundaydım banada doktor paso kilo wer diodu nese ewlenirken de wermek ne stresden 5 kilo almıştım we çocuk çok istediğim için ewlernir ewlenmez her ay test yapıodum doktora gidiodum felan. ozman karatay we ümit aktaş hocanın kitaplarını buldum we bence işe yarayan bikaç nokta war bizim kaçırdığımız.çok hafif pko var dedi doktor çok gittik canım 3 kez klomen tedavisi bir kez aşılama nasip olmadı o zaman doktor bana bir 10 kilo atsan çok fark eder hamilelik için demişti pko korkutacak gibi değil dedi biraz kilo sorun dedi bana işte inşallah bu hırsla canım ben de bebeğime hayırlarla sağlıcakla kavuşurum bayramlarda herkes bebeğini karşımda seviyor nereye bakacağımı elimi kolumu nereye koyacağını bilememek çok zor
bi dkka kızlar ben daha tam hakim olamadım duruma biz dier takımlarlada mı yarışıooruz dıdıds dısdıddıs14. takim cok kilo vermis yaa. sinir oldum
Sen yenisin galibabi dkka kızlar ben daha tam hakim olamadım duruma biz dier takımlarlada mı yarışıooruz dıdıds dısdıddıs
aynenSen yenisin galiba
Birden nereye gitti o?@ICIR gelmeyecek. Gelseydi 500 gr bile verseydi 1 i geçecekti yüzdemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?