- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
@ICIR gelmeyecek. Gelseydi 500 gr bile verseydi 1 i geçecekti yüzdemiz
TatileBirden nereye gitti o?
İnternet yoksa, paketi de bittiyse.. zor.Tatile
Üstelik pazartesi giriş yapmış hiç bir şey yazmamış. Çok geçerli bir sebebi yoksa diskalifiye olacak.
Pazartesi girmiş ama. Bi de internet paketi 10 TL ya bilmiyorum ben çok geçerli bir sebep bekliyorum.İnternet yoksa, paketi de bittiyse.. zor.
Evet bildirimde bulunmadı yazıp sabit gibi işlem görüyor. Gelecek hafta verdiği kilo ikiye bölünüyor.kilo bildiriminde bulunmayanin degisimi 0 mi kabul ediliyo? kotuymus o
Girdiyse bilemem. Kötü bir şey olmasın da. Kilo almış belki de.Pazartesi girmiş ama. Bi de internet paketi 10 TL ya bilmiyorum ben çok geçerli bir sebep bekliyorum.
Sanırım net çekmeyecek gibi bir şey demişti gittiği yerde..Girdiyse bilemem. Kötü bir şey olmasın da. Kilo almış belki de.
hayır abimler gelecek annemde olacağım gezeriz demiştiSanırım net çekmeyecek gibi bir şey demişti gittiği yerde..
hayır abimler gelecek annemde olacağım gezeriz demişti
pzartesi girdiğini görmesem bu kadar sinirlenmezdim.
Sağol bebeğim geçen hafta artı olmasaydı daha fazla gidebilirdi birde regli idim bu hafta umarım daha çok gider bu haftakelekkarpuz Ak kelebek aaynaa kızlar hepinize tebrikler takıma güzel eksilerle giriş yaptınız
kelekkarpuz canım bak haftanın yarısı sağlıksız yarısı güzel geçti. Ona rağmen çok güzel kilo gitmiş. Yaptığın spor da etkili tabi ama metabolizman da iyi demek.. Bir de yemen tam düzene girse kim bilir ne kadar daha kilolar vereceksin.
Ak kelebek kız senin menüler efsaneydi zaten kilo vermesen şaşardım harikasın temiz 1 kilo maşallah
aaynaa oldu oldu bu sefer gerekli hırs motivasyon azim sende var başaracaksın sen canım. Sıfır kaçamak yola devam
ooooo regl haftasından çıkış varsa bu hafta efsane kilo gidecek sende o zamanSağol bebeğim geçen hafta artı olmasaydı daha fazla gidebilirdi birde regli idim bu hafta umarım daha çok gider bu hafta
Ay inşallahooooo regl haftasından çıkış varsa bu hafta efsane kilo gidecek sende o zaman
Me too:)
haftaya listeye bomba gibi gir canımSağol bebeğim geçen hafta artı olmasaydı daha fazla gidebilirdi birde regli idim bu hafta umarım daha çok gider bu hafta
İnşallah arkadaşımhaftaya listeye bomba gibi gir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?