Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

1 olsaydı yüzde harika olurdu. Artıda hiçbir üyemiz yok ama bence takımımız için sevindirici (liste grubundan bahsediyorum, bazı artılar var liste dışı utanmazlar )

Ama yine de geçen haftadan sonra güzel bir yükselişimiz var. Haftaya daha da iyi olacağız kızlar. Çok çok iyi yüzde çıkarmalıyız sadece.. Çünkü az yüzdeye derece yok bu belli artık.

Bakın diğer takımlar hunharca spor yapıyor.. O yüzden belki de bizim inanamadığımız eksiler ile çıkıyorlar. Bizim takımın en büyük eksiği herkes üşengeç herkes az spor yapıyor.. Onu aşarsak haftada 2.5 kilo bile veren olacaktır sağlıklı beslenmesi ile.

kelekkarpuz Ak kelebek aaynaa kızlar hepinize tebrikler takıma güzel eksilerle giriş yaptınız

kelekkarpuz canım bak haftanın yarısı sağlıksız yarısı güzel geçti. Ona rağmen çok güzel kilo gitmiş. Yaptığın spor da etkili tabi ama metabolizman da iyi demek.. Bir de yemen tam düzene girse kim bilir ne kadar daha kilolar vereceksin.

Ak kelebek kız senin menüler efsaneydi zaten kilo vermesen şaşardım harikasın temiz 1 kilo maşallah

aaynaa oldu oldu bu sefer gerekli hırs motivasyon azim sende var başaracaksın sen canım. Sıfır kaçamak yola devam

Sağol bebeğim geçen hafta artı olmasaydı daha fazla gidebilirdi birde regli idim bu hafta umarım daha çok gider bu hafta

Ben de menümü yazayım baaari .. sanirim kilo vermem yavaşladı..

Sabah 8 de bir lt su
Ardindan;
1 cay fincani sekersiz turk kahvesi
1 bardak su (300 ml)
Kahvalti (tereyaginda pismis iki yumurta, tuzsuz köy peyniri, salatalik, biber, 1 bağ maydonoz )
2 bardak su
Kahve , su, tarçınlı muz,
Aksam yoğurtlu semiz otu salatasi
Su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…