Cok guzel olmus ankacimmmm ozellikle "mezun olan guzellerimiz " yazisi
12. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER
12.TAKIM KAPTANI : anka_misali
12. TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: @yesa1, @miulego
12.TAKIM KURALLARI:
1.)her üye karar defterinin son sayfasını okumak zorundadır. Karar defteri için tıklayın:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yarismasi-nedir-karar-defteri.154953/page-27
2.)her cuma en geç saat 12 ye kadar tum uyeler bıldırım yapmıs olacaktır. cuma gunu mazeretlı olup bıldırım yapamayacak uyeler persembe gununden bıldırım yapacaklardır.mazeretler cuma bıldırım saatıne bırakılmayacaktır.2 kez ust uste (mazeretsiz) bıldırım yapmayan uye takım dısı bırakılacaktır.
3.)hergun ıstısnasız ve eksıksız tum arkadaslarımız menu+spor+ıcılen su ve bıtkı cayı mıktarını yazacaklardır.
4.)her gün diğer takım uyelerinin menulerini yorumlamak mecburidir.
5.)2gun ust uste yapılan kacamaklarda ve spor eksıklıgınde/yapılmayısında takım uyelerıyle bırlıkte karar verılıp spor cezası alacaktır.hangı cezayı alacagına takım karar verecektır.
6.)Her gün 5 mesaj yazmak mecburidir. Kaptana bildirmeden uzun sure devamsızlık yapan kişi uyarı alır. davranışını devam ettirirse takım dışı bırakılır.
7.)Saat 19,00 dan sonra yemek yasak. ozellikle perşembe gunleri bu kurala bilhassa uyulmasını çok rica ediyorum
8.)En az 1,5 lt su ve en az 30 dk spor yapmak mecbur. yapılan sporlar mutlaka menulerin altına not olarak bırakılacak.
9.)2 hafta sabit kalan veya kilo alan yarışmacı uyarı alır. 3. hafta en az 300 gr vermezse liste dışı bırakılır....
10. yeni uyelerin deneme suresi 15 gündür. yeni uyelerin listeye girebilmeleri için kurallara uyması ve deneme sureleri içinde en az 1 kilo vermiş olmaları gerekir.
[tr][/tr][tr][/tr][tr][tr]
[td]Üye Adı[/td]
[td]başlama tarihi[/td]
[td]boy[/td]
[td]hedef[/td]
[td]başlangıç kilo[/td]
[td] 30 Haziran [/td]
[td]7 Temmuz [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Anka [/td]
[td]05.05.2017[/td]
[td]165[/td]
[td]57[/td]
[td]69.5[/td]
[td]66,6[/td]
[td]65,5 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]@eylul7158eylul [/td]
[td]05,05,2017[/td]
[td]1,60[/td]
[td]53[/td]
[td]60[/td]
[td]59.7[/td]
[td]58,2[/td]
[/tr]
[tr]
[td] @tevafuk55 [/td]
[td]05,05,2017[/td]
[td]172[/td]
[td]58[/td]
[td]65,4[/td]
[td]62,6[/td]
[td]62.5[/td]
[/tr]
[tr]
[td]@Korhilalp [/td]
[td]05,05,2017[/td]
[td]1,62[/td]
[td]53[/td]
[td]60,5[/td]
[td]56,4[/td]
[td]56.0[/td]
[/tr] [tr]
[td]hippotalamus [/td]
[td]06,05,2017[/td]
[td]175[/td]
[td]80[/td]
[td]93.5[/td]
[td]84,8[/td]
[td]83,6[/td]
[/tr]
[tr]
[td]@5816bursa [/td]
[td]06,05,2017[/td]
[td]167[/td]
[td]65[/td]
[td]75[/td]
[td]68,9[/td]
[td]68,4[/td]
[/tr]
[tr]
[td] @umut-16 [/td]
[td]06,05,2017[/td]
[td]156[/td]
[td]56[/td]
[td]70[/td]
[td]67,9[/td]
[td]67,4[/td]
[/tr]
[tr][/tr][tr]
[td] @florence_N [/td]
[td]07,05,2017[/td]
[td]162[/td]
[td]60[/td]
[td]83.3[/td]
[td]78,2[/td]
[td]77,8[/td]
[/tr]
[tr]
[td]@inciakis [/td]
[td]17,05,2017[/td]
[td]1,70[/td]
[td]63[/td]
[td]77[/td]
[td]68.4[/td]
[td]67,6 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] @ICIR [/td]
[td]22 Mayıs[/td]
[td]160[/td]
[td]80[/td]
[td]87,2[/td]
[td]82,2[/td]
[td] x [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Jalapeno [/td]
[td]6.6.2017[/td]
[td]169[/td]
[td]55[/td]
[td]63.6[/td]
[td]60,8[/td]
[td]61,2[/td]
[/tr]
[tr]
[td] @kelekkarpuz [/td]
[td]- [/td]
[td]- [/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]71,8[/td]
[/tr]
[tr]
[td] @Gulbe seker [/td]
[td] 29,06,2017[/td]
[td]171 [/td]
[td]68[/td]
[td]86[/td]
[td]86[/td]
[td]-[/td][/tr][tr]
[/tr]
[tr]
[td] @marselinda [/td]
[td]- [/td]
[td]- [/td]
[td]70[/td]
[td]83,1[/td]
[td]?[/td]
[td]71,8[/td]
[/tr]
[tr]
[td] @asya_01 [/td]
[td]? [/td]
[td]162 [/td]
[td]57[/td]
[td]?[/td]
[td]-[/td]
[td]?[/td]
[/tr][tr]
[/tr][tr][/tr][tr][/tr]
MEZUN OLAN GÜZELLERİMİZ
[/tr]
Ben mavi yazılmış niye kikızlar 1. sayfayı düzenledim. eksik bilgileri sonra tamamlayacağım. bebek uyandı yine. yanlış olanları soyleyin duzelteyim.
Etiket çıkmamışBen mavi yazılmış niye ki
Oooo ne guzel kizin kc yasinda ay hi kahve de ben yapim :)Kızımın süt benim kahve keyfimizEki Görüntüle 2017678
Nasıl hafif nasıl güzeeeelllll kapışalım mı senle sily haftaya kim daha çok kilo vercek kapışmasıBen de menümü yazayım baaari .. sanirim kilo vermem yavaşladı..
Sabah 8 de bir lt su
Ardindan;
1 cay fincani sekersiz turk kahvesi
1 bardak su (300 ml)
Kahvalti (tereyaginda pismis iki yumurta, tuzsuz köy peyniri, salatalik, biber, 1 bağ maydonoz )
2 bardak su
Kahve , su, tarçınlı muz,
Aksam yoğurtlu semiz otu salatasi
Su
Ellerine sağlık anka.kızlar 1. sayfayı düzenledim. eksik bilgileri sonra tamamlayacağım. bebek uyandı yine. yanlış olanları soyleyin duzelteyim.
analı kızlı keyif mi yapıyorsunuz siz yaKızımın süt benim kahve keyfimizEki Görüntüle 2017678
Kızım Eylül de 2 yaşını dolduracak inş afiyet olsun canımOooo ne guzel kizin kc yasinda ay hi kahve de ben yapim :)
Evet kızım ile keyif yaptık :)Nasıl hafif nasıl güzeeeelllll kapışalım mı senle sily haftaya kim daha çok kilo vercek kapışması
Ellerine sağlık anka.
Benim son 2 kolon 53.9 ve 54.8 olarak değişmesi lazım yanlış olmuş
analı kızlı keyif mi yapıyorsunuz siz ya
Kapışalım balımNasıl hafif nasıl güzeeeelllll kapışalım mı senle sily haftaya kim daha çok kilo vercek kapışması
Ellerine sağlık anka.
analı kızlı keyif mi yapıyorsunuz siz ya
Ellerine sağlık anka.
Şimdilik 4. yüz bakalım daha bildirim yapmayan takımlar var. Akşam 8 de belli olur net.Anka biz şimdi kaçıncı olduk?
kaçamak daha yok canım böyle kilolarla olmuyor bebek de olmuyor daha fazla stres oluyorum@kelekkarpuzAk kelebek aaynaa kızlar hepinize tebrikler takıma güzel eksilerle giriş yaptınız
@kelekkarpuz canım bak haftanın yarısı sağlıksız yarısı güzel geçti. Ona rağmen çok güzel kilo gitmiş. Yaptığın spor da etkili tabi ama metabolizman da iyi demek.. Bir de yemen tam düzene girse kim bilir ne kadar daha kilolar vereceksin.
Ak kelebek kız senin menüler efsaneydi zaten kilo vermesen şaşardım harikasın temiz 1 kilo maşallah
aaynaa oldu oldu bu sefer gerekli hırs motivasyon azim sende var başaracaksın sen canım. Sıfır kaçamak yola devam
Derece fln değil ama benim canım sıkkın kaptan. . Eskisi gibi yazmıyor sanki kimse..hedeflere yaklaşınca rehavet mi çöktü dicem ama hedefe çok uzak arkadaşlarda yapıyor malesef.. inan bende çok yoğunum yeri geliyo menümü wcdeyken yazıyorum.. inş toparlanırız..Şimdilik 4. yüz bakalım daha bildirim yapmayan takımlar var. Akşam 8 de belli olur net.
Cnm bende 102 ile başladım.. sende yaparsın merak etme.. Üstelik bu sene bende çok zorlandım.. hem iki çocuk biri bebek hem ev hem açıköğretim.. sen daha rahatsın.. hergün kendine bi yarım saat ayır spor için.. yarım saat ne ki?? Bi duş zamanı. . Leslie yap.. ip atla, mekik yap. .başaracaksın başka şansımız yok. . Ben senin için istersen bikaç pratik tarif bile yapabilirim. .kaçamak daha yok canım böyle kilolarla olmuyor bebek de olmuyor daha fazla stres oluyorum
Kapışalım balım
TamamdırKopyaladıktan sonra duzeltmeyi unutmuşum. Zaten mezuniyet tarihi mezuniyet kilosu falan da ekleyeceğim. Hepsini bir duzeltirim
vay vay hadi buradan da bir mezuniyet belgesi olsun tam olsunKızlar bana aöf ten msj geldi.. yüksek onur belgesi almışım
Hahaha o kadar uzun süre sonramı içicez kaydemizii ben hedefime ulaşana kadar ohoooo :)Evet çünkü o zaman a sende hedef kilona ulaşacaksın beraber yiciz (ulasacKsin dimi)
Dur dur daha alırımmm uff çok sinirlerim bozuluyor zatenYine az almissin canim yaa tatilden dondun ben cok fazla alirdim cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?