Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Cok guzel olmus ankacimmmm ozellikle "mezun olan guzellerimiz " yazisi
Ellerine sağlık

Nasıl hafif nasıl güzeeeelllll kapışalım mı senle sily haftaya kim daha çok kilo vercek kapışması
kızlar 1. sayfayı düzenledim. eksik bilgileri sonra tamamlayacağım. bebek uyandı yine. yanlış olanları soyleyin duzelteyim.
Ellerine sağlık anka.
Benim son 2 kolon 53.9 ve 54.8 olarak değişmesi lazım yanlış olmuş
Kızımın süt benim kahve keyfimiz Eki Görüntüle 2017678
analı kızlı keyif mi yapıyorsunuz siz ya

Evet kızım ile keyif yaptık :)

Kapışalım balım

kaçamak daha yok canım böyle kilolarla olmuyor bebek de olmuyor daha fazla stres oluyorum

Şimdilik 4. yüz bakalım daha bildirim yapmayan takımlar var. Akşam 8 de belli olur net.
Derece fln değil ama benim canım sıkkın kaptan. . Eskisi gibi yazmıyor sanki kimse..hedeflere yaklaşınca rehavet mi çöktü dicem ama hedefe çok uzak arkadaşlarda yapıyor malesef.. inan bende çok yoğunum yeri geliyo menümü wcdeyken yazıyorum.. inş toparlanırız..

kaçamak daha yok canım böyle kilolarla olmuyor bebek de olmuyor daha fazla stres oluyorum
Cnm bende 102 ile başladım.. sende yaparsın merak etme.. Üstelik bu sene bende çok zorlandım.. hem iki çocuk biri bebek hem ev hem açıköğretim.. sen daha rahatsın.. hergün kendine bi yarım saat ayır spor için.. yarım saat ne ki?? Bi duş zamanı. . Leslie yap.. ip atla, mekik yap. .başaracaksın başka şansımız yok. . Ben senin için istersen bikaç pratik tarif bile yapabilirim. .

Evet çünkü o zaman a sende hedef kilona ulaşacaksın beraber yiciz (ulasacKsin dimi)
Hahaha o kadar uzun süre sonramı içicez kaydemizii ben hedefime ulaşana kadar ohoooo :)
Yine az almissin canim yaa tatilden dondun ben cok fazla alirdim cidden
Dur dur daha alırımmm uff çok sinirlerim bozuluyor zaten hadi çık koşalım eritelim yağları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…