Sağol canim burayi ve sizleri cok ozledimyaşasınnnniyi yolculuklar kuzum
Tadı nasıldır ki acabaKizlar,
karatay pogacasi tarifi buldum. Denediniz mi siz hic boyle bisey: Tarifi eksisozlukten buldum. Fotografi da var bayagi pogaca gibi gorunuyo.
250 gram lor peyniri (lorunuz kesinlikle yağsız olmasın, yağsız lorlarda karbonhidrat değeri çok yüksektir. yağlılarda ise oldukça düşüktür)
-2 yumurta
-2 avuç ceviz
- yarım çay kaşığı kabartma tozu
- isteğe bağlı olarak dereotu, baharat vs.
cevizleri rondodon iyice çekip un kıvamına getirip, lor ve yumurta ile iyice karıştırıyoruz. cıvık bir hamur elde ediliyor, elinizle top top yuvarlayarak 170 derece fırında pişiriyorsunuz (bu aşamada istediğiniz baharat ve otu ekleyebilirsiniz ). üzerine dileyen kaşar rendesi de minik minik koyabilir.
http://i.hizliresim.com/V0rrXj.jpg
bu ölçüden minik 20-25 tane peynir poğaça çıkıyor.
Biz de seni özledik inci ozellikle miu depresyon girdi sen yokkenSağol canim burayi ve sizleri cok ozledim
Ben bilmiyorum ilk defa duydum hattaBu arad kızla incir uyutmasını biliyor musunuz
Şekersiz ve çok güzel bir tatlı ben arada yapıyorum tatlı isteği kalmıyor kahve ile birlikte yiyorumBen bilmiyorum ilk defa duydum hatta
Ne depresyonu ikinizde mezun oldunuz fıstık gibi geziyorsunuzdurBiz de seni özledik inci ozellikle miu depresyon girdi sen yokken
Tadı nasıldır ki acaba
Ahaha sorma ya mezun olduk ama hala yemiyoruz istediklerimizi ben böyle mezuniyete mezuniyet demem istedigini uiyemedikten sonraNe depresyonu ikinizde mezun oldunuz fıstık gibi geziyorsunuzdur
Dene bakalım canım bizde yapalımcok guzel demisler. ben deniycem. beni cok zorluyo pogaca-simit yiyememek
Aaa iyi ki pro olmuşsun. Bu ne caka bacım. İçinden tuhaf biri çıktı resmen.Desturla an kız adımı bu kız ne demek
Aaa iyi ki pro olmuşsun. Bu ne caka bacım. İçinden tuhaf biri çıktı resmen.
Bakış açısı diyorum ve susuyorum....Aaa iyi ki pro olmuşsun. Bu ne caka bacım. İçinden tuhaf biri çıktı resmen.
biz de biz deeeeSağol canim burayi ve sizleri cok ozledim
girdimBiz de seni özledik inci ozellikle miu depresyon girdi sen yokken
hiç deeee çok mutsuzdum sen yoktunNe depresyonu ikinizde mezun oldunuz fıstık gibi geziyorsunuzdur
hahahahah hahahah hahahaha
Bu yazı çok güzel olmuş arial mı yaptınBakış açısı diyorum ve susuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?