Tavada yapıyorum ben. 3 fincan un 3 kaşık yoğurt 1 yumurta. Ama o bile zor benceEvet çok zahmetli aslında kolay pizza tarifi var ama vermem
@Gulbe seker vetevafuk55 teşekkür ederim ilgilendiğiniz için yaa. Herkes kaçıştı insan bi destek olur
Niye yaaa neyimi gördün. Sanki sen olsan hemen piizza yapacağıdınhahahahaha kesinlikle normal değilsin kesinlikle
Evet çok zahmetli aslında kolay pizza tarifi var ama vermem
Ha ha ha yok öyle bişey canım boşuna heveslenme
öyle mi anka ÖYLE Mİ ANKAAAAAAAA.@Gulbe seker vetevafuk55 teşekkür ederim ilgilendiğiniz için yaa. Herkes kaçıştı insan bi destek olur
vay vay vaaay
aslaaaa. hemen sipariş verirdimNiye yaaa neyimi gördün. Sanki sen olsan hemen piizza yapacağıdın
Evettrttr arıyorum hemwnnnnöyle mi anka ÖYLE Mİ ANKAAAAAAAA.
MİU
KİM
Kİ
ZATEN
...
vay vay vaaay
aslaaaa. hemen sipariş verirdim
arar ve yersen kaptanlıktan diskalifiye. Vallaha paylaşım alanında da rezil ederim bakın kaptanımız yoldan çıktı diyeEvettrttr arıyorum hemwnnnn
Valla yas zaten pişman oldum hevesim.yok yiyim diskalifiye olayım o zaman.arar ve yersen kaptanlıktan diskalifiye. Vallaha paylaşım alanında da rezil ederim bakın kaptanımız yoldan çıktı diye
Valla yas zaten pişman oldum hevesim.yok yiyim diskalifiye olayım o zaman.
yaşasınnnnSelam kizlar yoldayim dönüyorum yarindan itibaren hep buralardayim
Aaaa neye pisman oldunValla yas zaten pişman oldum hevesim.yok yiyim diskalifiye olayım o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?