Göz açlığı.. O herkeste var bu ara.. akşam yemeği yedin mi? Karnını doyur ki başka şeylere gitmesin aklın..Kızlar ben çok açım ya. Öğlen de yedim bir de. Çok da güzel yedim. Acayip ekmek yiyesim var bana bana. Pis boğazlık mı açlık mı onu da çözemedim gerçi.
Yedikçe ekmek yemek ister çünkü karbonhidrat hemen yanar vücutta onu sürekli istiyoruz ama sen yeme bak cuma ya 4 güncük kaldıKızlar ben çok açım ya. Öğlen de yedim bir de. Çok da güzel yedim. Acayip ekmek yiyesim var bana bana. Pis boğazlık mı açlık mı onu da çözemedim gerçi.
O kadar degistirdim ki bilmiyirum ne yaptığımıBu yazı çok güzel olmuş arial mı yaptın
Ay evet evet kaptan gözümüze gözümüze sokuyolar pro olduklarınıBi de şu yazılarınızı kocaman yapmasanız. Anladık prosunuz da abartmaya gerek yok
Parası olan herşeyi yapar yani dimi sily sen ben kimizki zaten hizmetçilerimizde yok bizim @anka_misali veAhahaha kiz parayi veren düdüğü çalarpro da olar bak en kidemli promuz @anka_misali sana tüyolari desin
Kahvaltıyi erken yaptım bugün, öğlen ,1de yedim. Sonra az uyuyayım dedim, bi kalktım, gozum dönüyor. Şu içtim ama geçmedi. Akşam için erken sanırım. Yarım saat bir saat daha geçsin de.Göz açlığı.. O herkeste var bu ara.. akşam yemeği yedin mi? Karnını doyur ki başka şeylere gitmesin aklın..
Ay evet evet kaptan gözümüze gözümüze sokuyolar pro olduklarını
Parası olan herşeyi yapar yani dimi sily sen ben kimizki zaten hizmetçilerimizde yok bizim @anka_misali vehippotalamus gibi neyse kahve içelimde dedikodularını yapalım bu proların biz
Beyaz ekmeği cook özledim. Bu kadar yemeye kiloları zor veriyorum. Günde 1.5 ekmek yerken kilo almıyordum ben ya. Bir kaçamak hakkim olduğunda bana bana bir şey yiyeceğim ekmekle, ne olursa artık.Yedikçe ekmek yemek ister çünkü karbonhidrat hemen yanar vücutta onu sürekli istiyoruz ama sen yeme bak cuma ya 4 güncük kaldı
Canim hergun degilde haftada 1 yada 2 gun serbest yaparsinuz korumak icin ahhh ben kac oldum acabaAhaha sorma ya mezun olduk ama hala yemiyoruz istediklerimizi ben böyle mezuniyete mezuniyet demem istedigini uiyemedikten sonra
biz de biz deeee
girdim
hiç deeee çok mutsuzdum sen yoktun
hahahahah hahahah hahahaha
YİYEMEYECEKSİNNNN
Ne güzel işte bak frenliyor seni
Hadi gözün aydın canım pro lanmışsınYemek yarismasindan hediye verdiler canım
Vayy hayırlı olsun canim pro luğunBakış açısı diyorum ve susuyorum....
Aynı ben !!Beyaz ekmeği cook özledim. Bu kadar yemeye kiloları zor veriyorum. Günde 1.5 ekmek yerken kilo almıyordum ben ya. Bir kaçamak hakkim olduğunda bana bana bir şey yiyeceğim ekmekle, ne olursa artık.
Bu detoks da verdiremedi ya pes artık. Vücudu şaşırtmak için ful yesem mı 2 gün ne yapsam :)Aynı ben !!
Ben de özledim.. offf mis gibi kokusu olur ya .. off gözümde uçuyor.
Buna rağmen gitmiyor kilolar .
1 ileri 2 geri !! Dans ediyorum resmen
Olur kuzum isteyince oluyor :)Hadi gözün aydın canım pro lanmışsın
Ben de istiyorum pro yu ya!! Ben de ben de !!
Sagolasin hemşomVayy hayırlı olsun canim pro luğun
Cok grc canim
Ben. Ama regl oldum. Bırakayım ben yaaaKızlar kim benle Detox yapıyo bakimmm...
Hayır bari bugünü bitir..Ben. Ama regl oldum. Bırakayım ben yaaa
İşe yaramıcak zaten
Ben de aynı şeyi düşündüm şimdi.Bu detoks da verdiremedi ya pes artık. Vücudu şaşırtmak için ful yesem mı 2 gün ne yapsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?