Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar ben çok açım ya. Öğlen de yedim bir de. Çok da güzel yedim. Acayip ekmek yiyesim var bana bana. Pis boğazlık mı açlık mı onu da çözemedim gerçi.
Göz açlığı.. O herkeste var bu ara.. akşam yemeği yedin mi? Karnını doyur ki başka şeylere gitmesin aklın..

Kızlar ben çok açım ya. Öğlen de yedim bir de. Çok da güzel yedim. Acayip ekmek yiyesim var bana bana. Pis boğazlık mı açlık mı onu da çözemedim gerçi.
Yedikçe ekmek yemek ister çünkü karbonhidrat hemen yanar vücutta onu sürekli istiyoruz ama sen yeme bak cuma ya 4 güncük kaldı

Bi de şu yazılarınızı kocaman yapmasanız. Anladık prosunuz da abartmaya gerek yok
Ay evet evet kaptan gözümüze gözümüze sokuyolar pro olduklarını

Ahahaha kiz parayi veren düdüğü çalar pro da olar bak en kidemli promuz @anka_misali sana tüyolari desin
Parası olan herşeyi yapar yani dimi sily sen ben kimizki zaten hizmetçilerimizde yok bizim @anka_misali ve hippotalamus gibi neyse kahve içelimde dedikodularını yapalım bu proların biz

Göz açlığı.. O herkeste var bu ara.. akşam yemeği yedin mi? Karnını doyur ki başka şeylere gitmesin aklın..
Kahvaltıyi erken yaptım bugün, öğlen ,1de yedim. Sonra az uyuyayım dedim, bi kalktım, gozum dönüyor. Şu içtim ama geçmedi. Akşam için erken sanırım. Yarım saat bir saat daha geçsin de.

Yedikçe ekmek yemek ister çünkü karbonhidrat hemen yanar vücutta onu sürekli istiyoruz ama sen yeme bak cuma ya 4 güncük kaldı
Beyaz ekmeği cook özledim. Bu kadar yemeye kiloları zor veriyorum. Günde 1.5 ekmek yerken kilo almıyordum ben ya. Bir kaçamak hakkim olduğunda bana bana bir şey yiyeceğim ekmekle, ne olursa artık.

Ahaha sorma ya mezun olduk ama hala yemiyoruz istediklerimizi ben böyle mezuniyete mezuniyet demem istedigini uiyemedikten sonra
Canim hergun degilde haftada 1 yada 2 gun serbest yaparsinuz korumak icin ahhh ben kac oldum acaba
biz de biz deeee

girdim

hiç deeee çok mutsuzdum sen yoktun

hahahahah hahahah hahahaha
YİYEMEYECEKSİNNNN
Ne güzel işte bak frenliyor seni

Beyaz ekmeği cook özledim. Bu kadar yemeye kiloları zor veriyorum. Günde 1.5 ekmek yerken kilo almıyordum ben ya. Bir kaçamak hakkim olduğunda bana bana bir şey yiyeceğim ekmekle, ne olursa artık.
Aynı ben !!
Ben de özledim.. offf mis gibi kokusu olur ya .. off gözümde uçuyor.
Buna rağmen gitmiyor kilolar .
1 ileri 2 geri !! Dans ediyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…