- 20 Temmuz 2016
- 2.356
- 4.155
- 133
Sizleri eksiye çekmek istemiyorumTamam çıkdan listeden sana ne faydası olacak der misin bi bana?
Bak şafak ne zaman söker biliyorsun dimi:) sözü bile var :) hatırla balım
Liste dışında takılırım . Kendi başıma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizleri eksiye çekmek istemiyorumTamam çıkdan listeden sana ne faydası olacak der misin bi bana?
Bak şafak ne zaman söker biliyorsun dimi:) sözü bile var :) hatırla balım
Evet alıyordum ama bitti . Adet sonrası alırmıyım bilmiyorum 2 gün sonra dr a gidicemEvet umut ilaç vs var mı düzenli aldığın çok doğru yere paemak bastı flo..
Evet canımHey hey hey. Bugünlük negatif kotası doldu canım. Öyle şey olur mu? Sen ilaç alıyor musun?
Belki de o etkiliyor.. doktora sor bunu da kesin emi..Evet alıyordum ama bitti . Adet sonrası alırmıyım bilmiyorum 2 gün sonra dr a gidicem
Bak hele bak şuna . Bu şirinlik öpülmez mi ?Belki de o etkiliyor.. doktora sor bunu da kesin emi..
Bak buradasın ha!
Öp hadi beni yarın yeni bir güne başlayacağız
Beni yiyek beniiiiiibizim müdürü yiyom.. gel beraber yiyek
![]()
Bak hele bak şuna . Bu şirinlik öpülmez mi ?
Gözüm doldu
Öptüm canım. Tamam yarın konuşuruz
Görev icabı değil herkes takimi sahiplensin bence sorun bu :)KIZLAAAAR
Takım için faydalı önerisi teklifi fikri olan hiç mi kimse yok?
Hatika bir menü canım krizi atlatmışsın süpersinMenumu de yazayım şuraya.
Sabah 8:30-9:00
7 dilim ev sucuğu, 2 yumurta ile sucuklu yumurta. Bol bol çay kahve.
Öğleden sonra pizza krizinde 2 dilim TB ekmek arasına peynir.
Akşam 20:00 yeşil nohut. Pazardan almıştım sadece bunu yedim. Başka bişey istemedi canım. Az sonra kayısı yiyeceğim sütle. Gece uyumayınca dehşet acıkıyorum.
Su: 1 lt resi detox olmak uEre 4 e tamamlayacağım.
Spor. Yarım saat hızlı yürüyüş.
Az sonra başka hareketler de yapacağım
Bol eksi getirsin canım süpersin
Kahvaltı 07:50
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir
Maydonoz,domates,salatalık
13:25 çorba
15:50 çorba
17:45 çorba
21:00 çorba
Su: 4 lt yi geçti (1 ltsi soda yeşilçay limon kürü)
Spor:
90 dk yürüyüş bandında yürüyüş
20 dk bisiklet
700 ip, 100 jumping jack, 50 squat
100 mekik, 100 ayakta yan mekik
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
Beni de beni de op noluurrrBak hele bak şuna . Bu şirinlik öpülmez mi ?
Gözüm doldu
Öptüm canım. Tamam yarın konuşuruz
Sen beni öp önce ondan öpücük isteyene kadarGörev icabı değil herkes takimi sahiplensin bence sorun bu :)
Hatika bir menü canım krizi atlatmışsın süpersin
Bol eksi getirsin canım süpersin
Beni de beni de op noluurrr![]()
Diyet listelerine bakıyordum, karpuzun faydalarına :) Sen de bak bir ara
Parmağını salla kız elini bile değil 10 kişi seni öpmezse bende pro değilimSen beni öp önce ondan öpücük isteyene kadarmiu ya sahip çıkalım miu sevgiye aç miu nun kocası da yok. Siz sevgi göstereceksiniz ona
![]()
Hormon ilacı mı alıyorsun?Evet alıyordum ama bitti . Adet sonrası alırmıyım bilmiyorum 2 gün sonra dr a gidicem
Ben sana söyleyeyim bolca şeker yani bolca yağDiyet listelerine bakıyordum, karpuzun faydalarına :) Sen de bak bir araSpora geçiyorum şimdi. Leslie 2-3 bakalım tıkanan kadar.
Hayır senin öpmeni istiyorum başka kimsenin değilParmağını salla kız elini bile değil 10 kişi seni öpmezse bende pro değilim![]()
Git leslie yapHormon ilacı mı alıyorsun?
Ayakkabılarını giyiyordum bu bakayım dedim tam.Git leslie yapdaha hala buralarda
![]()