Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hadi ya canım rabbim bi çıkış yolu versin inşallah.. baban korkutsa biraz etkili oluyor çoğu zaman

canım benim .
Allah yardımcınız olsun .ablanın çocuğu var mı?
dayak olayı hazmedilir bişey değil .çok üzüldüm.

ekonomik ozgurlugu olan kadinlarin ozellikle de cocugu yoksa boyle adamlari cekmemesi gerektigini dusunuyorum. Ilk ayrilinca cok uzuluyorsun ama sonradan anliyosun dogru karar verdigini.

Allah yardimcisi olsun ablanin. Cok zor. Enisteni de Allah islah etsin insallah.

Kızlar ağlamak istiyorum
Kayınvalidem vişne göndermiş ben de boşalttım mutfakta yerde tepsinin üzerinde duruyordu. Bebek uyuyunca ayıklayacaktım.
Kız gitmiş hepsini yere dökmüş üzerine basmış. sonra o ayaklarla içeri gelmiş. Her yer vişne lekesi.. Sildim çıkaramadım da. allahım ben işten kaçtıkta iş çıkıyor başıma

Kıyamam yaaa. Sabır diyebilirim sadece. Vişne lekesi de çıkmaz bildiğim.

ya olan olmuş boşver yıkamaya gönder kuzum ne bilsin bilerek mi yapmış sankisakin ol sinirlenme canım

ne denir bilemiyorum Allah ıslah etsin
ablan çocukların hatrına mı katlanıyo niye katlanıyo anlamadım sizin desteğinizle atlatır inşallah

"MiuLego, post: 52056928, member: 736871"]Kızlar herkes yaptığı sporu listeye eklesin

11.07.2017 sporları

1. anka_misali= 3 fast miles(45 dk) + 2 mil(30 dk), 60 squat, 60 dağ tırmanışı, 60 bridge, 150 jumping jack, 60 lungee (bittim)
2. Tevafuk: 60 dakika yürüyüş
3. Inci:3 fast mil leslie 6000 adim 60 dag tirmanisi
4. Miu 30 dk tempolu yürüyüş
5.umut : 30 dk koşu bandında interval şeklinde yürüyüş
6. florence_N: leslie 3 mile, 3x50 mekik, 2x15 ayak indir kaldır.
7. korhilalp: 2 saat yürüyüş
8. Gulbe şeker :40 dk yürüyüş
Anka [

Ayy kabuss gibi visne lekeside cok zor cikar en guzwli yikamaya ver bence

Ay hadi ya canım yıkama en mantiklisi inşallah geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…