Tamam anladım canım tsk ederimCnm Anka kura çıktı.. biz birbirimize çıktık. . Şimdi sen menülerini yazarken beni etiketliceksin bende aynı şekilde. . Birbirimizi uyarıcaz.. bide ikimizin yüzdesinin ortalaması alınıp yarış yapıcaz.. bide birbirimizi etiketleyip buraya çağırıcaz..
Menülerinde beni etiketle.. burdaysan bende seni etiketleyim..Tamam anladım canım tsk ederim
Bı care arıyoruz ailece ama şimdilik yok maalesef inan kaç gundur ne cekıyoruz allah bilir cocuklar olmasa kolay da ikı cocuk var onlar rezil olacak ben ne karar verirsen hep yanındayız dedım görmüş onlardan akıl alıyorsun dıye numaralarımızı falan silmiş bizimle iletişime gecmesını engelliyor onları sileceksin hayatından diyormuşMenülerinde beni etiketle.. burdaysan bende seni etiketleyim..
Cnm nasıl oldu kardeşin?? Yani hiç mi bi yol yok.. yani bilemiyorum ki çok üzüldüm. . Bi yol olmalı..
buradayım canımcım hadi bi gaza gelelimde tozunu attıralaım buaralarınmarselinda ortakmışız.nerelerdesin canım.
Yok artık.. sen kimsin be?? Ne dmk aileyle görüştürmemek...Bı care arıyoruz ailece ama şimdilik yok maalesef inan kaç gundur ne cekıyoruz allah bilir cocuklar olmasa kolay da ikı cocuk var onlar rezil olacak ben ne karar verirsen hep yanındayız dedım görmüş onlardan akıl alıyorsun dıye numaralarımızı falan silmiş bizimle iletişime gecmesını engelliyor onları sileceksin hayatından diyormuşetegın de tasları dökmüş ben ablam dogum yapınca yanında kalmamışım 40 gun benım ne faydam varmış ona sanki benım ailem yok gunler dır sesını duymadım ablamın eve gelir gelmez tel kayıtlarını inceliyormuş bizden biri aradı mı diye
yok yok orada kesin yedirirler tok karna bi de başka şeyler yemiş olursun daha kötü olur zortim. Sen aç git ızgara zaten protein mis gibi yersin..Ya da akşamı erken evde yiyip köye tok.gidip orada bahanelere sığınmak
200 yapıcam ulan beni çıldırtma kız150 yaparım
yapcam bak görYapabileceğiniz s3yler söyleyin uleyynn
hahahaha hahahahahKız başlıyorum bak. 50 50 setler halinde yapacağımİnşallah sağ salim dönerim
kız daha çok gir şuraya bak aaaaben dun spor yapamadim. Yazliga geldik, bir yildri bostu. Temizlik yaptim. Yeni koltuk getirdiydik, koltuklari pikaptan indirdik babamla belim koptu.
Birazdan denize inerim aksama kadar yuzerim, mis...
Eğer gelmezsem ambulansa polise dış işlerine iç işlerine herkese haber verin. Sebebi miu dur. Mezar taşıma miu ya meydan okurken nalları dikti yazarsınız
Allahın belaları bir tğrlü bitmiyorlar ölseler de bu masum kadınlar da kurtulsa böyle cani pislik huylu yaratıklardan ya. Nasıl sinir oluyorum. ay elim ayağım titredi resmen ya. Çocuğu için de katlanmasın bursacım ablanla bolca konuşun tüm ipleri koparsın cesur olsun. Hiç de bir şey olmaz merak etmesin. O ablanı sindirmeye çalışmış belli tırsıyor gidecek diye o yüzden sizle de görüşmesini istememiş. Havlayan köpek ısırmazmış hiçbir şey yapamaz. Polise gitsin ama öncesinde hastane darp raporu sonra uzaklaştırma kararı alsın. Sonra da senin yanına gelemez mi izin alıp? Gelemezse de sığınma yerlerine gidebilir bir süre bak maaşı da var çalışıyor pisliği hiç çekmesin.. Ve kesinlikle annen baban bilsin bence zaten herkesler uzakta diye ablanı yalnız korumasız görüp böyle yapıyodur o cesaret ordan geliyodur. Babana annane bişey olmaz onlar evlatları için çok güçlü durabiliyor merak etme. Böyle birşeyi tek başınıza sırtlanamazsınız. Çözüm üretn canım bak ablanın şuan birilerinin aklına desteğine yanında olmasına çok ihtiyacı vardır emin ol.. Rabbim kurtarsın tez zamandaHerkese merhaba nasılsınız alıntı yapamadım tek tek kusura bakmayın
İnanın oyle sıkıntılı ki evi gören cenaze var sanır cok sukur kendi evimde sıkıntım yok ama ablamın derdinden ya anneme bısey olacak yada babama
Ablam memur işinde gücünde kimsenin bıseyıne karışmaz sessiz sakin ıkı cocugu var evlendiği gunden beri hiç bitmedi sıkıntısı esi resmen cehennem hayatı yasatıyor bız bazı şeyleri yeni öğrendik maalesefeşi şiddet uygulamış öncesi de var kesın ama söylemiyor resmen şizofren adam olmayan şeyleri var gibi göstermeye çalışıyor daha neler neler de söylemek istemiyorum
hahahaha ben şok
Temizlik de kalori yaktırırKızlar ağlamak istiyorum
Kayınvalidem vişne göndermiş ben de boşalttım mutfakta yerde tepsinin üzerinde duruyordu. Bebek uyuyunca ayıklayacaktım.
Kız gitmiş hepsini yere dökmüş üzerine basmış.sonra o ayaklarla içeri gelmiş. Her yer vişne lekesi.. Sildim çıkaramadım da. allahım ben işten kaçtıkta iş çıkıyor başıma
Yaz bimere de yaz heryere yazDüşündük ınan o kadar zor ki ve buyuk torpil lazım ben bımere yazacaktım sonra olay büyür falan cesaret edemedim
olmaz kuzum anlat ailesinin arkasında olduğunu anlayınca o adam bak nasıl korkup pusup kalıcakevet annem babam duysa bısey olur kesin annem yine biraz bılıyo ama babam duysa katıl olur
vaaaay harika spor bravooooKızlar havuzdan geldim. . 1 saat yüzdüm.. ölüyorum yorgunluktan.. şimdi kahve içiyorum. .
neyi kız@MiuLego tebrik ediyorum cnm... başaracağını biliyordum..
Sinirden ölcem kız şimdi. Ölse keşkeYok artık.. sen kimsin be?? Ne dmk aileyle görüştürmemek...
Inşallah ölür pislik.. yaa bişeyler yapsın ablanSinirden ölcem kız şimdi. Ölse keşke
Ayyy kuzum teşekkür ederim. Bugün biraz yedim aslında. Biraz da değil bayaBu arada miu tartı için tebrik ettim cnm. . Kız kardeşime söylüyorum bak boyunuz aynı 61le başladı şimdi 53 kilo süper oldu.. sen daha otur diye.. şimdi 60 kilo. .
Detoks ile ne kadar gitti söyle ne olurAyyy kuzum teşekkür ederim. Bugün biraz yedim aslında. Biraz da değil bayaama akşam çok spor yapıcam ve akşam yemeği yemicem. Yarın da çook hafif beslenip cumaya bugünki kiloda girmeyi hesaplıyorum inşallah
Kardeşlin de yapar kız bu kadar hızlı olmaz ama yavaş yavaş yapar o da 60 da iyi kilo çünkü
1.9Detoks ile ne kadar gitti söyle ne olur
Oo süper 52 ü gördün o zaman süpersin
53.4 tüm bugüğn gülbecim. Pazartesi kilom da 55.3 tü. Ama bugün yedim şimdi cumaya 53.4 çıkarım inşallah yineOo süper 52 ü gördün o zaman süpersin
Hm anladım inşallah canım ya çok artı olmaz Cuma'ya53.4 tüm bugüğn gülbecim. Pazartesi kilom da 55.3 tü. Ama bugün yedim şimdi cumaya 53.4 çıkarım inşallah yine
Senin oğluşuna da Allah şifa versin canım..Gecmis olsun canim ah bu cocuklar... benim oğlan da daha iyileşmedi ve çocuk cerrahı hasta olmayacak yoksa yapamam dedi
Incim yanına bir şeyler yeseydin kuzum ya...
Benim de bu yıl arkadaşlar kavanoz kavanoz nutella yediler 3. Tenefüste kasikliyorlardi düşünsene sonunda diyorlarki bir tek seni yoldan çıkaramadık
Günaydın zortimmmm
Canımmmm maalesef bir diyet menüsü değil bu.ama 13.00den sonra bişey yemeyeceksin bence akşama kadar spor da yaparsan artı olarak dönmez.afiyet olsunKızlar günün ilk menüsü benden gelsin utanç menüsü desek daha doğru. Sporu akşam yapıcam yapınca yazarım. Sporla ve yarınki kuş kadar hafif beslenme ile telafi ederim ben bunuu. Ha şunu da belirtmeden geçmeyeyim listede olsam asla perşembe gününü böyle geçirmezdim canlar o rahatlık vardı ama yine se cumaya kadar elimden geleni yapıcam.
Kahvaltı 07:30
1 parça fırın makarna
Cheesecake
(İkisi de küçük porsiyonlardı kızlar)
Öğle 12:00
Yarım kase mercimek çorba
4 yk kabak yemeği
4 yk makarna
Yoğurt, salata
13:00
Magnolia tatlısı (böyle puding gibi oreo vardı içinde de)
Frappe (kalorili bi kahve bu da buzlu)0
Akşam yok
Su: 2.5 lt (4 lt ye tamamlarım uyuyana kadar)
tevafuk55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?