Ya da akşamı erken evde yiyip köye tok.gidip orada bahanelere sığınmak101 yaparım
Harika oluuur süper menü
Yok bebeğim misafirim var sehir disindan geldiler.. onlarla ilgileniyorum bir kc gün beni özle seni seviyorumSily Benimle hiç ilgilenmiyorsun. Mezun oldun, bırakacak mısın bizleri?
Yapabileceğiniz s3yler söyleyin uleyynn150 yaparım
Nasıl bilirdiniiizzzzKız başlıyorum bak. 50 50 setler halinde yapacağımİnşallah sağ salim dönerim
Yapabileceğiniz s3yler söyleyin uleyynn
Kızlar herkes bu gün yaptığı sporu ertesi gün 9 a kadar eklesin. Ben de tablo yapayım. Nasıl bir tablo yaparım bilmiyorum ama bi bakayım.
Dışarısı 50 ev 35 derece. Akşama bacım spor anca. Birazdan uyuyacağım. Fiesta!!Zaten anca kaçamaklara özenin.Hani spor nerde.
Yok bebeğim misafirim var sehir disindan geldiler.. onlarla ilgileniyorum bir kc gün beni özle seni seviyorum
Kaynar suyla düdüklü köy, 15 dk.olmaz mı az koysam peki
Aynen işte bakacağım. Senin yaptığın free neydi ondaki hareketlerin adı vardır aslında onları yazsan.herkesin ortak yaptigi standart bisey yok ki. Nasil olcak
Aynen işte bakacağım. Senin yaptığın free neydi ondaki hareketlerin adı vardır aslında onları yazsan.
Yok şimdi değil. Spor listesine 30 dk free bla bla değil de orda yaptığın hareketleri yaz.dur yaziyorum
Rabbim kurtarsın inşallah canım. Çocuk var mıHerkese merhaba nasılsınız alıntı yapamadım tek tek kusura bakmayın
İnanın oyle sıkıntılı ki evi gören cenaze var sanır cok sukur kendi evimde sıkıntım yok ama ablamın derdinden ya anneme bısey olacak yada babama
Ablam memur işinde gücünde kimsenin bıseyıne karışmaz sessiz sakin ıkı cocugu var evlendiği gunden beri hiç bitmedi sıkıntısı esi resmen cehennem hayatı yasatıyor bız bazı şeyleri yeni öğrendik maalesefeşi şiddet uygulamış öncesi de var kesın ama söylemiyor resmen şizofren adam olmayan şeyleri var gibi göstermeye çalışıyor daha neler neler de söylemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?