Yaaaaa zortim yaAyyy kuzum teşekkür ederim. Bugün biraz yedim aslında. Biraz da değil bayaama akşam çok spor yapıcam ve akşam yemeği yemicem. Yarın da çook hafif beslenip cumaya bugünki kiloda girmeyi hesaplıyorum inşallah
Kardeşlin de yapar kız bu kadar hızlı olmaz ama yavaş yavaş yapar o da 60 da iyi kilo çünkü
Alkış yapacaktım ama dur yapayım hak ettin
Bugün hiç-bir şeye hayır dememissin zortimKızlar günün ilk menüsü benden gelsin utanç menüsü desek daha doğru. Sporu akşam yapıcam yapınca yazarım. Sporla ve yarınki kuş kadar hafif beslenme ile telafi ederim ben bunuu. Ha şunu da belirtmeden geçmeyeyim listede olsam asla perşembe gününü böyle geçirmezdim canlar o rahatlık vardı ama yine se cumaya kadar elimden geleni yapıcam.
Kahvaltı 07:30
1 parça fırın makarna
Cheesecake
(İkisi de küçük porsiyonlardı kızlar)
Öğle 12:00
Yarım kase mercimek çorba
4 yk kabak yemeği
4 yk makarna
Yoğurt, salata
13:00
Magnolia tatlısı (böyle puding gibi oreo vardı içinde de)
Frappe (kalorili bi kahve bu da buzlu)0
Akşam yok
Su: 2.5 lt (4 lt ye tamamlarım uyuyana kadar)
tevafuk55
Aaa ben hiç denemedim.oğlum çok seviyor yaparım ben de zümrem.afiyet olsunnnBen yeni keşfettim ya sanki ateşi bulmuş gibi sevindim. Hatta yerken diyorum ki kk dekilere bu tarifi vermeliyim
Teşekkürler umutcum.. ♡♡geçmiş olsun korhi canım
Canım ailede huzursuzluk çok kçtü hele şiddet de varsa işin içinde...Ablanın rabbim yardımcısı olsun...Herkese merhaba nasılsınız alıntı yapamadım tek tek kusura bakmayın
İnanın oyle sıkıntılı ki evi gören cenaze var sanır cok sukur kendi evimde sıkıntım yok ama ablamın derdinden ya anneme bısey olacak yada babama
Ablam memur işinde gücünde kimsenin bıseyıne karışmaz sessiz sakin ıkı cocugu var evlendiği gunden beri hiç bitmedi sıkıntısı esi resmen cehennem hayatı yasatıyor bız bazı şeyleri yeni öğrendik maalesefeşi şiddet uygulamış öncesi de var kesın ama söylemiyor resmen şizofren adam olmayan şeyleri var gibi göstermeye çalışıyor daha neler neler de söylemek istemiyorum
Ooooff olamazKızlar ağlamak istiyorum
Kayınvalidem vişne göndermiş ben de boşalttım mutfakta yerde tepsinin üzerinde duruyordu. Bebek uyuyunca ayıklayacaktım.
Kız gitmiş hepsini yere dökmüş üzerine basmış.sonra o ayaklarla içeri gelmiş. Her yer vişne lekesi.. Sildim çıkaramadım da. allahım ben işten kaçtıkta iş çıkıyor başıma
Ayyy diyeti bırak normal menü bile değil korhi. Telafi edicem amaCanımmmm maalesef bir diyet menüsü değil bu.ama 13.00den sonra bişey yemeyeceksin bence akşama kadar spor da yaparsan artı olarak dönmez.afiyet olsun
Kız demedim çok pişmanım ama şuan spordan yazıyorum. Sporla telafi edicem bak görYaaaaa zortim ya
Alkış yapacaktım ama dur yapayım hak ettin
Bugün hiç-bir şeye hayır dememissin zortim
Ama günün kalanı ve yarın için sana güveniyorum
Edersin canım benim.bu arada ben kaçırdım sanırım anka kura ile orti belirlemiş hepimize.benim orticim kimmm??sen biliyor musın miuAyyy diyeti bırak normal menü bile değil korhi. Telafi edicem ama
Kız demedim çok pişmanım ama şuan spordan yazıyorum. Sporla telafi edicem bak gör
Insallahh incim yarina cok cikarsam uzulucem bogazimida tutamafim yani birazdan tum gun yediklerimi yazicamtatlım bir şey olmaz ondan afiyet olsun
Aen halkederaun miucum benim hic suoem yokKızlar günün ilk menüsü benden gelsin utanç menüsü desek daha doğru. Sporu akşam yapıcam yapınca yazarım. Sporla ve yarınki kuş kadar hafif beslenme ile telafi ederim ben bunuu. Ha şunu da belirtmeden geçmeyeyim listede olsam asla perşembe gününü böyle geçirmezdim canlar o rahatlık vardı ama yine se cumaya kadar elimden geleni yapıcam.
1 parça fırın makarna
Cheesecake
4 yk kabak yemeği
4 yk makarna
Yoğurt, salata
Akşam yok
tevafuk55
Cok minik hilal kacamaklarin hic etkilemez kilonu sanmiyorum benim kacamaklar detoks sinrasi beter olduBugünkü menüm
Sabah 6.45
Karatay kahv 1 yum
1 lokma bazlama tost
Ara
yarım şişe niğde gazozu
Öğle 15.00
1 tabak kabak kavurması
1 kase tavuk suyu çorba
1 minik eti cin lokmalık olanlardan
Çay.1 avuç yer fıstığı
Akşam yok
Spor 1 saat yürüyüş
Su 2.5lt
Bugün minik kaçamaklar oldu maalesef.yarın tertemiz olacak menümm
Canim menun cok iyi aksam özellikle cok hafif ben hic sevmem brokoli yi ama diyette cok tavsiye ediyorlar1 tabak melemem (icinde sadece domates ve biber vardi)
2 issirimlik topac ( ycanim cektigi icin sabah sabah yedim)
1 dut receli tanesi yedim cok cok az sekerli ben yaptim
1 avuc kuruyemis cogunluk fistik
1litre su
1tb ekmegi kizarmis
5 zeytin
Ara
Soda
Oglen
Kaynamis bud
1 tabak y.mercimek yemegi
1 kase yigurt
Ara
Dibek kahvesi
Bir kare cikolata
5 fistik
6 7tane badem sekeri
1 saat sinrasi
1 potibor piskuvi 5 fistik
Aksam
Buharda pismis brokoli yogurt
Spora yapicam birazdan
Canim o kadar kacamakta olsun bence ogle hafif olmus aksamda yok spor var daha ne olsunBugünkü menüm
Sabah 6.45
Karatay kahv 1 yum
1 lokma bazlama tost
Ara
yarım şişe niğde gazozu
Öğle 15.00
1 tabak kabak kavurması
1 kase tavuk suyu çorba
1 minik eti cin lokmalık olanlardan
Çay.1 avuç yer fıstığı
Akşam yok
Spor 1 saat yürüyüş
Su 2.5lt
Bugün minik kaçamaklar oldu maalesef.yarın tertemiz olacak menümm
Evet tatlım uyguladım bugünkü menümü çok şükür . Ama çok eneresan acaip tokum. Canım hiçbişey istemiyor.umut-16 balım ballı lokmam dünkü listeye uyuyor musun kuzum?
Kiz harikasin ya aksam dayandin yemedin sabaha sakladin makarna ile cheescake iKızlar günün ilk menüsü benden gelsin utanç menüsü desek daha doğru. Sporu akşam yapıcam yapınca yazarım. Sporla ve yarınki kuş kadar hafif beslenme ile telafi ederim ben bunuu. Ha şunu da belirtmeden geçmeyeyim listede olsam asla perşembe gününü böyle geçirmezdim canlar o rahatlık vardı ama yine se cumaya kadar elimden geleni yapıcam.
1 parça fırın makarna
Cheesecake
4 yk kabak yemeği
4 yk makarna
Yoğurt, salata
Akşam yok
tevafuk55
Bence babanın da haberi olsun.sonradan duyarsa daha da kinlenir. Saklamayın canımevet annem babam duysa bısey olur kesin annem yine biraz bılıyo ama babam duysa katıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?