YesssHobby küçük bayram çikolatası dimi kaptan ???
Git uyu kız allah allaGidip gelip içiyorum zaten. Kurbağa gibi oldum. Kesmiyor. .
Canım sen vişne reçeli yaptın mıhiç.Git uyu kız allah alla
Uyumaya çalışınca da bir şeyler yediğimi görüyorum. Bir sabah olsaydı hayırlısıyla.Git uyu kız allah alla
Yardımla yapmıştım canımCanım sen vişne reçeli yaptın mıhiç.
En sonunda sopa yiyeceksin bendenUyumaya çalışınca da bir şeyler yediğimi görüyorum. Bir sabah olsaydı hayırlısıyla.
Ona ödev verdik bundan sonra yiyeceklerini bir gün önceden planlayıp listeden çıkmayacakDeli kız bugün bitti de yarın mi kaldıde gidin hepiniz uyuyun
Kaç dakika kaynatsam bilemedim. Hiç ayarlayamıyorum kıvamını. İlk yaptığımda bıçakla zor kesmiştimYardımla yapmıştım canımmiktar soruyorsan hiç aklımda değil
He kıvamını çay tabağına 1 çay kaşığı koy azıcık soğumasını bekle zevkine gore ise kapatKaç dakika kaynatsam bilemedim. Hiç ayarlayamıyorum kıvamını. İlk yaptığımda bıçakla zor kesmiştim
Caliskan ogrrenciOna ödev verdik bundan sonra yiyeceklerini bir gün önceden planlayıp listeden çıkmayacak
Uykum geldi kapattım yaa. Çocuklar uyurken uyuyayım. Birazdan biri uyanır kesin sabahlarım. İyi geceler canımHe kıvamını çay tabağına 1 çay kaşığı koy azıcık soğumasını bekle zevkine gore ise kapat
Iyi geceler canım umarım deliksiz uyursunUykum geldi kapattım yaa. Çocuklar uyurken uyuyayım. Birazdan biri uyanır kesin sabahlarım. İyi geceler canım
YememeliyimAma birdaha kraker yemezsen
süpermiş bu ya
Benim eşimde portakallı kek yiyor kahve ile bende amal amal bakıyorumAk kelebek eşim çiğköfte yiyor ellerimle ayranıni da yaptım reva mı bu şimdi bütün gün de hayalini kurdum su gün ögle yerim falan diye
Çok şom ağızlıyım. Uyuyorlar dedim bebek uyandı. Birine maşallah demeye korkuyorumIyi geceler canım umarım deliksiz uyursun
Benimki horluyor ben de habire vuruyorum tekme yiyorBenim eşimde portakallı kek yiyor kahve ile bende amal amal bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?