İyi geceler canım amin ne güzel gece duası olmuşİyi geceler kızlar Rabbim huzurumuzu saglıgımızı bozmasın İnş kötü insanlardan kötü gözden kötü sözden uzak etsin kimin ne sıkıntısı varsa feraha cıkarsın amin amin amin
Geldim canım köye gittik orda net çekmiyor gel,çocukları hazırla uyut derken ben perttevafuk55 nasilsin canim merak ettim seni
Köye gitmiştik kuzum kız o,sporlar ne maşallahIsınmadakini mi diyosun
Oh oh hepsinden dene gün gün flocum
Ben de merak ettim menü de vermedi iftardan sonra sızdı kaldı mı acep. Zortimtevafuk55 nerdesiiiin
Ara ver canım istersen sonra tekrar başlaMenüm çok,iç acıcı değil aslında ekmek yok tatlı da yok sadece bulgur pilavı yedim o da şişirdi üzerine birde yeşil nohut yiyincetam da böyle oldum yarına bir çözüm bulmam lazım oruç tutmak,konusunda çok,kararsizim
Valla bende öyle düşünüyorum canım iftara dogru asiri sınır basiyir beniAra ver canım istersen sonra tekrar başla
Sily senin misafirler ne zaman gidiyor? Gelim de kaçırmayın onları.
Ammiiiiiinnnnnn sporun dibine vuralımGünaydın arkadaşlar. Az kalorili bol hareketli bol sporlu bir hafta olsun inşallah.
EveeeetttttGünaydınnn güzel hatunlar
Bombaaaa gibi bir hafta bizi bekliyor
Sports tv canım anka kaptanın dediği. 9:00 daO spor kanalı neydi kızlar
Saol miu kardeşSports tv canım anka kaptanın dediği. 9:00 da
Hahahahhaa yansın kaloriler hahahaEksi çıkmak için deli gibi kızı emziriyorum şu an
Artıydımçünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?