- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
İnternet tamir olsun da bilgisayardan bakayım o zaman. Şimdi ek paket aldım bitmesin.
basla bakalimKızlar ankanin misafiri var spor listesini yapalım mı?
Geldim kız jillianı yaptım geldim bi de stepper yapayım 20 dk. Karpuzcum benim level 1 de başlangıçta şınav vardı sadece sonlarda yoktu. Farklı mı yaptık ki. Bende ağırlık da yok yarım litrelik su şişesiyle yaptım. Yarın 1 er litrelik su şişeleriyle yapayımkiz @MiuLego yasiyo musun? dustun kaldin mi bi yerde?
Isınmadakini mi diyosunJilian'ı ben de denedim. Kol cevirmede bıraktım. O nasıl bir hareket yaw, acayip hızlılar.
Oh oh hepsinden dene gün gün flocumBu ikisini üst üste yaptım, 2 olan video daha eğlenceli. Tipiriklerin tipini incelerken vakit çabuk geçiyor. Soldaki neneye bayıldım. Kadına ne icirdilerse :)
Eki Görüntüle 2021697
Ben de merak ettim menü de vermedi iftardan sonra sızdı kaldı mı acep. Zortimtevafuk55 nasilsin canim merak ettim seni
N11 den dambıl al, 2 tanesi 20 ye mi ne almıştım ben. Voit hem de. 1 kg ama. Şişeleri tutması zor oluyor .Geldim kız jillianı yaptım geldim bi de stepper yapayım 20 dk. Karpuzcum benim level 1 de başlangıçta şınav vardı sadece sonlarda yoktu. Farklı mı yaptık ki. Bende ağırlık da yok yarım litrelik su şişesiyle yaptım. Yarın 1 er litrelik su şişeleriyle yapayım
Öf evet ya şişe tutması zor. Yarın alayım ben tamamN11 den dambıl al, 2 tanesi 20 ye mi ne almıştım ben. Voit hem de. 1 kg ama. Şişeleri tutması zor oluyor .
Anam 5 milin üstüne nasıl jilian'ı yapıyor sen ya. Maşallah.
Kahvaltı 12:25
Karatay kahvaltı (1 yum. Omlet ile)
Akşam 18:30
2 yk haşlanmış mercimek
3 yk yoğurt(keten tohumlu)
Peynir çeşitleri, 3-4 kıl yeşil biber
1 tk fındık ezmesi, 1 hurma
Çay
19:30 1 avuç çekirdek
Su: 3.25 lt (1 lt si soda-limon-yeşilçay kürü)
Spor:
Leslie 5 mil
Jillian level 1
20 dk stepper (şimdi yapcam bunu daha)
Geldim kız jillianı yaptım geldim bi de stepper yapayım 20 dk. Karpuzcum benim level 1 de başlangıçta şınav vardı sadece sonlarda yoktu. Farklı mı yaptık ki. Bende ağırlık da yok yarım litrelik su şişesiyle yaptım. Yarın 1 er litrelik su şişeleriyle yapayım
Anam 5 milin üstüne nasıl jilian'ı yapıyor sen ya. Maşallah.
Oha ohaaa bu farklı ama daha güzelmiş yaaaben bunu yaptim. kiz yanlis mi yaptim yoksa?
Ben videoyu izledim, 2. Harekette pes ettimmiu orda yapiyo, ben burda yoruluyorum
Kız napayım yemeseydim o kadar kaç gündürAnam 5 milin üstüne nasıl jilian'ı yapıyor sen ya. Maşallah.
Sen mi yoruluyonmiu orda yapiyo, ben burda yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?