Dikişlerim açılacak diye korkmasam zorlardım ben. Fıtık olacak diye korkuyorum. Bir sonraki karında biz 8 yapalım. Onlar 16 yapsın. Diğer 8 de nefesleniriz. Keşke bitmeden aklıma gelseydiBak şimdi bitti
Yapılabilir aslında
Yarın bakalım kısmet olursa
Maşallah üç çocukSezaryen mi. Benimki 9 aylık oldu ama 3. Sezaryen olunca dikişler hemen acıyor
Geçmiş olsun. Ben de ilk sezaryenden sonra 40 ım çıkınca platese başlamıştım. Ama 3. Çok zorladıNormal Doğum ama Doğumdan bir ay sonra lohusayken apandisittm patladı
Ameliyat dikişleri var
Ama spora engel değil 6 ay geçti
Aaa bana da zorlama fıtık olursun demiştiDikişlerim açılacak diye korkmasam zorlardım ben. Fıtık olacak diye korkuyorum. Bir sonraki karında biz 8 yapalım. Onlar 16 yapsın. Diğer 8 de nefesleniriz. Keşke bitmeden aklıma gelseydi
Hııı hııı çok güzel bildiğin gibi değilMaşallah üç çocuk
Allah ım bağışlasın yavrularını
Çok çocuk severim bende
Adamı sevmedimPlates mi yapsak biz de prenses
Anka bende ebru Şallı bın pilates cd si var.. 70 dk sürüyo.. acaip sıkılaştrıyordu o.. ben ni ara 83 e onla düşmüştüm. Öncesinde her sabah 10da tv de yapıyordu. . O da iyi oluyordu.. eve dönünce tekrar denicem pilatesi sıkılaşmak için..Plates mi yapsak biz de prenses
Anka ne aldın tartı. . Bende istiyorum yeni tartı. .Kızlar ben komşuda tartılacaktım ama evde değilmiş. Acıktım da. Zaten tartım da gelir bu gün Konya'ya gelmiş. Yarın bildiririm.
70 dk çok canım çatlar çocuklar benim o kadar bekleyemez.Anka bende ebru Şallı bın pilates cd si var.. 70 dk sürüyo.. acaip sıkılaştrıyordu o.. ben ni ara 83 e onla düşmüştüm. Öncesinde her sabah 10da tv de yapıyordu. . O da iyi oluyordu.. eve dönünce tekrar denicem pilatesi sıkılaşmak için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?