- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Üst üste mı yapıyorsun yoksa farklı zamanlarda mı?Kız napayım yemeseydim o kadar kaç gündür
Bugünküler üst üste oldu canımÜst üste mı yapıyorsun yoksa farklı zamanlarda mı?
bana ne bana ne ben de seninkini yapcam. sinav cek cek oldum, yere yapistimkelekkarpuz baktım da şimdi karpuzcum benim yaptığım 30 days shred seninki değil. Ben 10 gün bu level 1 i yapcam sonra level 2 yapcam 10 gün sonra da level 3 yapcam 10 gün. Onlar bitince bu senin videoyu deneyim bakalım
benimki bodyshredmis.kelekkarpuz baktım da şimdi karpuzcum benim yaptığım 30 days shred seninki değil. Ben 10 gün bu level 1 i yapcam sonra level 2 yapcam 10 gün sonra da level 3 yapcam 10 gün. Onlar bitince bu senin videoyu deneyim bakalım
Evet canım az önce zorla 30 dk yürüdüm interval şeklinde. Evi toparladım ardından yürüdüm duş aldım.umut-16 canımcım bugğn var değil mi spor?
Tamam canım iyi geceler menüler cıss sız olsun daEvet canım az önce zorla 30 dk yürüdüm interval şeklinde. Evi toparladım ardından yürüdüm duş aldım.
Menümü deftere kaydettiydim. Yarın sıra ile yazıcam inşallah canım spor yaptığım ve yapmadığımı da bildiririm.
Şimdi acaip gözüm ağrıyo ve yorgunluktan ölcek gibiyim
İyi geceler diliyırum herbirinize
Aynen benimkini yap senin adamın canına okurbana ne bana ne ben de seninkini yapcam. sinav cek cek oldum, yere yapistim
İvit o yüzden çok zorluyor sanırımbenimki bodyshredmis.
16 temmuz spor listesi
1. Flo leslie 2 mile
2. karpuz: Jillian (30 dak) / 30 dak yuzme / 90 sn plank / 190 sn wall sit /100 dag tirmanisi
3. Miu: leslie 5 mil, jillian level 1, 20 dk stepper
4.hippo : yarım saat yüzme
5 km yürüyüş
5. Gulbe seker 6000 adım yürüyüş
Cnm sabah o pişileri yedın sonra simit daha da aklımda kalmadı niye dikkat etmiyorsun kuzum arada insanın canı çekiyor bide cok sıkınca birden daha çok istiyor insanın canı anlıyorum artık olan olmuş lütfen bundan sonra dikkat et olur mu canım ortim hıpobur dedik diye mi oldu kız :) :) bende bugun hazır puaca yedım ya anında yapıştı sanki tartılsam moralim bozulacak
Iyi geceler canim ben yine nobettetim maleseffIyi geceler kizlar ve ortimeylul7158eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?