Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kelekkarpuz baktım da şimdi karpuzcum benim yaptığım 30 days shred seninki değil. Ben 10 gün bu level 1 i yapcam sonra level 2 yapcam 10 gün sonra da level 3 yapcam 10 gün. Onlar bitince bu senin videoyu deneyim bakalım

bana ne bana ne ben de seninkini yapcam. sinav cek cek oldum, yere yapistim

umut-16 canımcım bugğn var değil mi spor?
Evet canım az önce zorla 30 dk yürüdüm interval şeklinde. Evi toparladım ardından yürüdüm duş aldım.
Menümü deftere kaydettiydim. Yarın sıra ile yazıcam inşallah canım spor yaptığım ve yapmadığımı da bildiririm.
Şimdi acaip gözüm ağrıyo ve yorgunluktan ölcek gibiyim
İyi geceler diliyırum herbirinize

Tamam canım iyi geceler menüler cıss sız olsun da

16 temmuz spor listesi

1. Flo leslie 2 mile

2. karpuz: Jillian (30 dak) / 30 dak yuzme / 90 sn plank / 190 sn wall sit /100 dag tirmanisi

3. Miu: leslie 5 mil, jillian level 1, 20 dk stepper

4.hippo : yarım saat yüzme
5 km yürüyüş

5. Gulbe seker 6000 adım yürüyüş

6.bursa leslie 1

16 temmuz spor listesi

1. Flo leslie 2 mile

2. karpuz: Jillian (30 dak) / 30 dak yuzme / 90 sn plank / 190 sn wall sit /100 dag tirmanisi

3. Miu: leslie 5 mil, jillian level 1, 20 dk stepper

4.hippo : yarım saat yüzme
5 km yürüyüş

5. Gulbe seker 6000 adım yürüyüş[/QUOTE]

6.bursa leslie 1

5816bursa nerelerdesin kuzum. . Benim mikemmel menüme yorum yapmadın
Cnm sabah o pişileri yedın sonra simit daha da aklımda kalmadı niye dikkat etmiyorsun kuzum arada insanın canı çekiyor bide cok sıkınca birden daha çok istiyor insanın canı anlıyorum artık olan olmuş lütfen bundan sonra dikkat et olur mu canım ortim hıpobur dedik diye mi oldu kız :) :) bende bugun hazır puaca yedım ya anında yapıştı sanki tartılsam moralim bozulacak artık sıfır kaçamak bu hafta takım içi derece yapıcaz tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…