- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
Spor mu şey ben bugün ödev vermedim hani dedim yemeği az yerimHE YE TABİ HEEEEEE
labilir asya yedin ve artı geldin niye çıldırıcaksın. Bak hep ynı döngü içindesin yiyorsun moralin bozuluyor bunalıma giriyorsun yine yiyorsun yine bunalım. Yeme canım benim 2-3 gün çok iyi gidiyosun sonra bozuyosun. Gerekirse akşam öğününü çok daha geç saate çek. ne bileyim günde 4 öğün yap gerekirse gece açlıkların ortadan kalksın diye. Çözüm odaklı ol hep dert odaklısın canım. Kendine ediyorsun böyle..
hahhahahahaah hahahahah ahahahah
kız 100 klo bassan belki olursun öyle nerdeeee
bidaha de bakayım bidaha de
aynen zortimneyse bunlar yesin yesin biz 1. olalım
ne
neee
neeeeee
neeeeeeee
eritmek için ne sporları yapcaksın bahsetsene biraz
TamamSpor mu şey ben bugün ödev vermedim hani dedim yemeği az yerim
Ay şaka maka şeker bu sıcakta midemi mahvetti
Spor yapcam ya da yürüyüş
Yazarım akşam canım
bilmiyorum ama çokk moralim bozuk.oğlan yattı uzandım biraz öylece düşündüm olanı biteni.ben hep kendime zarar veriyorum yaa.tamam şuan ki bu yediklerim falan uykusuzluk gece uykusuz olunca insan saldırıyorda eşimle kavga ettikçe yedim neye yiyorsun yaa neye zıkkım ye asya dedim kendi kendime.ne bileyim gülüm şimdi 55 leri görebilirdim ama üstüne verdiğim kiloyuda aldımasya_01 canım regli artı yediklerinin ağırlığıdır moral bozmak Yök birde uykusuz olduğun için ödem olmuştur canım andan artı geliyorsun bebişler biz stres oldukça daha çok stres oluyor sıkma canını
çok haklısın gülümm yaa.aslında öğünleri bir süre 3 çıkarıp alışınca yine karataya geçerim diye de düşünüyorum.yedikçe mutsuz oluyorum çok haklısın.HE YE TABİ HEEEEEE
labilir asya yedin ve artı geldin niye çıldırıcaksın. Bak hep ynı döngü içindesin yiyorsun moralin bozuluyor bunalıma giriyorsun yine yiyorsun yine bunalım. Yeme canım benim 2-3 gün çok iyi gidiyosun sonra bozuyosun. Gerekirse akşam öğününü çok daha geç saate çek. ne bileyim günde 4 öğün yap gerekirse gece açlıkların ortadan kalksın diye. Çözüm odaklı ol hep dert odaklısın canım. Kendine ediyorsun böyle..
hahhahahahaah hahahahah ahahahah
kız 100 klo bassan belki olursun öyle nerdeeee
bidaha de bakayım bidaha de
aynen zortimneyse bunlar yesin yesin biz 1. olalım
ne
neee
neeeeee
neeeeeeee
eritmek için ne sporları yapcaksın bahsetsene biraz
herkes cozuttu bugünn yaaaCANLAAAR
Bakın pazartesi günündeyiz cumaya ne kaldı yapmayın artık kaçamak falan gözünüzü seveyim yaaaa.
Ya bak sonra çok üzülüyoruz. Biz tadımlık kaçamağa hayır derken paket paket yemeyin Allah aşkına. Oturun su için durun su çok güzel o cıss lardan coss lardan daha güzel, valla bak ya
Kızlar istanbul buz gibi.. yağmur serpiştiriyo.. şimdi otobüsteyim.. kız kardeşimle kahvaltıya geldik. . Bi kahvaltı tabağı alıp ikimiz yedik :)) yanına da omlet. ..ordan pazar vardı geçelim dedik. . Kazıklandık galiba :)) bi kilo dolmalık biber 10 tl olmaz dimi?? Yada bi bağ semizotu 4 tl.. ayy hiç fiyatlardan haberim yok çok cahilim bu konuda. . Eşim saolsun.. ben yazarım o alır
Asyacım kesinlikle ve kesinlikle 3 e çıkarmalısın ve akşam yemeğini de 9 da bile yiyebilirsin bence çünkü geç saatte uyuyorsun. Çok daha verimli olur senin için. Gece acıkınca berbat oluyor bende de herkeste de olur o göz dönmesi oluyor resmen çünkü yemeyim diye sabrediyor insan ama en son açlıktan her şeye saldırıyor. 3 öğün harika olur.çok haklısın gülümm yaa.aslında öğünleri bir süre 3 çıkarıp alışınca yine karataya geçerim diye de düşünüyorum.yedikçe mutsuz oluyorum çok haklısın.
mium bana kırmızı kart vermemişsinPAZARTESİ TARTI KONTROL
1. Miu: (54.3/55.4/+1.1)
2. İnci(67.4/68/+0.6)
3. prensesmat (69.4/68.8/0.6)
4. karpuz (71.8/71.5/0.3)
5. eylul (58.20/60.90/+2.7)
6. Flo (77.4/77/0.4)
7. hippo (83.3/83.1/0.2)
8. Tevafuk(61,9/62,5/+0.6)
9. bursa (67.9/68.5/+0.6)
10. asya (72/74.1/+2.1)
11. umut-16 (67.2/ ??
12. Korhilalp (54.5/ ??
13. Gulbe seker (84.5/ ??
14. Sily (59.5/ ??
15. marselinda (82.4/ ??
16. anka_misali (64.3/ ??
17. Jalapeno (60.7/ ??
KIZLAR GİRMEYENELER GİREBİLİR Mİ LÜTFEN. PAZARTESİ TARTI KONTROL VAR VE BUNU BİLİYORSUNUZ ARTIK. lütfen ama her seferinde dürtmeden sabah erkenden bildirimleri yapalım.
aa resmen gözden kaçırmışım sen orda başka smiley koyuncamium bana kırmızı kart vermemişsin
PAZARTESİ TARTI KONTROL
1. Miu: (54.3/55.4/+1.1)
2. İnci(67.4/68/+0.6)
3. prensesmat (69.4/68.8/0.6)
4. karpuz (71.8/71.5/0.3)
5. eylul (58.20/60.90/+2.7)
6. Flo (77.4/77/0.4)
7. hippo (83.3/83.1/0.2)
8. Tevafuk(61,9/62,5/+0.6)
9. bursa (67.9/68.5/+0.6)
10. asya (72/74.1/+2.1)
11. umut-16 (67.2/ ??
12. Korhilalp (54.5/ ??
13. Gulbe seker (84.5/ ??
14. Sily (59.5/ ??
15. marselinda (82.4/ ??
16. anka_misali (64.3/ ??
17. Jalapeno (60.7/ ??
KIZLAR GİRMEYENELER GİREBİLİR Mİ LÜTFEN. PAZARTESİ TARTI KONTROL VAR VE BUNU BİLİYORSUNUZ ARTIK. lütfen ama her seferinde dürtmeden sabah erkenden bildirimleri yapalım.
Yettim gariiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?