17 kisi olmuşuzPAZARTESİ TARTI KONTROL
1. Miu: (54.3/55.4/+1.1)
2. İnci(67.4/68/+0.6)
3. prensesmat (69.4/68.8/0.6)
4. karpuz (71.8/71.5/0.3)
5. eylul (58.20/60.90/+2.7)
6. Flo (77.4/77/0.4)
7. hippo (83.3/83.1/0.2)
8. Tevafuk(61,9/62,5/+0.6)
9. bursa (67.9/68.5/+0.6)
10. asya (72/74.1/+2.1)
11. umut-16 (67.2/ 67 /0,2)
12. Korhilalp (54.5/ ??
13. Gulbe seker (84.5/ ??
14. Sily (59.5/ ??
15. marselinda (82.4/ ??
16. anka_misali (64.3/ ??
17. Jalapeno (60.7/ ??
KIZLAR GİRMEYENELER GİREBİLİR Mİ LÜTFEN. PAZARTESİ TARTI KONTROL VAR VE BUNU BİLİYORSUNUZ ARTIK. lütfen ama her seferinde dürtmeden sabah erkenden bildirimleri yapalım.
Ooooo supermis o zaman en az-600 sun kaptanKızlar ben komşuda tartıldım 64 çıktım
Hem yemek yedim hem su içtim
Valla tartım da gelmedi. Yurtiçi kargo hep böyle yapıyor. Hep geç getiriyor. Gelseydi sabah tartılsaydım 63 leri görmek istiyorumOoooo supermis o zaman en az-600 sun kaptan
Eylül + koymuş ben de - koydum verdiğim belli olsun diye :)Kız flo niye başına eksi koyuyon. Yüreğime iniyordu
Ohhh 63 oldun kaptan sen bu gazla cumaya 62 leri de görürsünValla tartım da gelmedi. Yurtiçi kargo hep böyle yapıyor. Hep geç getiriyor. Gelseydi sabah tartılsaydım 63 leri görmek istiyorum
İnşallah yaaaOhhh 63 oldun kaptan sen bu gazla cumaya 62 leri de görürsün
Yok yok ay ama bugün midem bi garip resmen kazınıyor açım ben diye bağırıyoooorbana da oyle geliyokacamak yok di mi? Bak aksama vicdansiz annem pirinc pilavi karniyarik yapmis. Yemiycem. karatay kahvaltisi yapcam, ona gore
Tabii poğça ve bittere akşam yemeği yokKizlar menüm
Sabah eti form cay
Öğle kabak yemegi karpuz
Ara 1 kucuk ev poğaçasi
Kahve yanina 2 kare damak bitter
Aksam yok
Su 2 litre olur
Leblebiyi saymışsınnn canım :))) ya bide şey sorcam 2 dilim karpuz 2 çatalmı yoksa bildiğimiz uzun dilimmihenuz aksam yemegimi yemedim ama menumu simdiden yazayim.
sabah:
karatay kahv.
ogle:
3 kayisi
2 dilim karpuz
5-10 tane beyaz leblebi
aksam:
karatay kahvaltisi
su: simdilik 1 litre, spordan sonra 2 olur
spor yapmiycam demistim ama dayanamiyorum yapicamBi Jillian yapayim bakalim
Oh gayet hafif birde spor olsa tammm :)Kızlar kotam dolmuş, evde internet hala yok. Görümcemde menü paylasayim hemen
Sabah 9:00
2 haşlanmış yumurta
1 porsiyon lor
Salata
Süt
Öğlen 14
Elma
Aksam 18:30
1 kase yoğurt
1 kase kıymalı nohut yahni
Su 2 lt
Spor yok.
Dün yaptığın hangisi link atar mısın@MiuLego Kuzum yapma su Jillian 30 Day Shred'i. Yapacaksan benim dun yaptigimi yap. bu ne ya. Ben hic begenmedim bunu
iki uzun dilim vallaLeblebiyi saymışsınnn canım :))) ya bide şey sorcam 2 dilim karpuz 2 çatalmı yoksa bildiğimiz uzun dilimmi
vay kaptan vay :)) o kadar keke böreğe artı çıkarsın sanmıştım.. çok sevindim.. bı arada imzan haniKızlar ben komşuda tartıldım 64 çıktım
Vay vay vaaaaaayyyyyyKızlar ben komşuda tartıldım 64 çıktım
İnci kız noldu senin menülere böyle. Kaçamaklı öğün atlamalı. Hadi özüne dön artık yaKizlar menüm
Sabah eti form cay
Öğle kabak yemegi karpuz
Ara 1 kucuk ev poğaçasi
Kahve yanina 2 kare damak bitter
Aksam yok
Su 2 litre olur
Akşam öğününe karatay kahv ağır olur karpuzcum yapmahenuz aksam yemegimi yemedim ama menumu simdiden yazayim.
sabah:
karatay kahv.
ogle:
3 kayisi
2 dilim karpuz
5-10 tane beyaz leblebi
aksam:
karatay kahvaltisi
su: simdilik 1 litre, spordan sonra 2 olur
spor yapmiycam demistim ama dayanamiyorum yapicamBi Jillian yapayim bakalim
Güzel ama spor yok o zaman güzel değilKızlar kotam dolmuş, evde internet hala yok. Görümcemde menü paylasayim hemen
Sabah 9:00
2 haşlanmış yumurta
1 porsiyon lor
Salata
Süt
Öğlen 14
Elma
Aksam 18:30
1 kase yoğurt
1 kase kıymalı nohut yahni
Su 2 lt
Spor yok.
Kız nolduğunu anlamadan bitiyo dimi@MiuLego Kuzum yapma su Jillian 30 Day Shred'i. Yapacaksan benim dun yaptigimi yap. bu ne ya. Ben hic begenmedim bunu
bugün 2 yaptım sabah anasını ağlattım çünkü yarın bakıcam duruma göre 3 e çıkarıcam büyük ihtimalle canımAsyacım kesinlikle ve kesinlikle 3 e çıkarmalısın ve akşam yemeğini de 9 da bile yiyebilirsin bence çünkü geç saatte uyuyorsun. Çok daha verimli olur senin için. Gece acıkınca berbat oluyor bende de herkeste de olur o göz dönmesi oluyor resmen çünkü yemeyim diye sabrediyor insan ama en son açlıktan her şeye saldırıyor. 3 öğün harika olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?