Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

yaaa yemin ederim varya vicdan azabından ölücem.ama bir dikiş tutmadı yaa.gece boyu uyanık olunca saldırıyor insan resmen yaa.takıldım kaldım
Canım ben de öyleyim biliyorsun iki ileri bir geri diye diye 64 lere geldim. Bozma moralini yavaş yavaş gidecek inşallah. Napalım gece uykusuzluk çok yoruyor enerji için saldırıyoruz. Sporla destekle sen gider onlar. Zaten listede değilsin şimdilik. Uzulme sen. Kuzucuk iyileşsin daha düzene girersin inşallah

Ben de 2 çok mu olur diyordum. 2 yi alayım bari.

anka hiç iyi değilim yaaağlıyorum sabahtan bu yana ne kiloymuş bir kurtulamadım sürekli aksilikler bişeyler yaa

anka hiç iyi değilim yaaağlıyorum sabahtan bu yana ne kiloymuş bir kurtulamadım sürekli aksilikler bişeyler yaa
Canım bak bu moddan çıkman lazım evetbl yasadiklarin kolay seyler degil ama sürekli üzülerek de duzelmeyecek biliyorsun, silkelenmen lazım neden ise önce kendinden başlamıyorsun. Düşünsene önce kendine güvenin gelecek sonra o süreçte kendini o kadar değerli hissedeceksin ki zaten bu sefer kimsenin seni bu kadar uzmesine izin vermeyeceksin

toparlanacam demeye korkuyorum hep yeni bişey çıkıyor.kendime kızıyorum zaten hep hani niye kurtulamıyorsun bir türlü diyorum.olanda bana oluyor hep.ay oldu ya takıldım kaldım

yok kiz. onlar deli gibi agirliklarin altina girip steroid kullaniyo. Bizim testostronumuz o kadar kas yapmamiza musait degil. ilac kullanmadan oyle olmamiz mumkun degil.
Zayıfladım da kas yapma kaldı zaten benim sen kol çalış kol ben sana kol hareketleri gönderecektim. Ya da başkası mı istemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…