Canım ben de öyleyim biliyorsun iki ileri bir geri diye diye 64 lere geldim. Bozma moralini yavaş yavaş gidecek inşallah. Napalım gece uykusuzluk çok yoruyor enerji için saldırıyoruz. Sporla destekle sen gider onlar. Zaten listede değilsin şimdilik. Uzulme sen. Kuzucuk iyileşsin daha düzene girersin inşallahyaaa yemin ederim varya vicdan azabından ölücem.ama bir dikiş tutmadı yaa.gece boyu uyanık olunca saldırıyor insan resmen yaa.takıldım kaldım
Ben de 2 çok mu olur diyordum. 2 yi alayım bari.yapıcaz ulan
yok kız değil beni anca keser
ince alma sakın ben az para veriyim diye eve ince aldım her yerimi mahvediyor ya. Kalınından al biraz pahalı ama değer
oy ağzından bal da damlarmış ya öpceeem
zortim gözlerim yerinden çıkıyodu ay. O kesin dün yediğinden çok normal bi sonuç bu ödem tuttun kalıcı kilo değil. Gider kuzum hiç merak etme
oh oh oh ben de yapıcam öğleden sonra soda-yeşilçay-limon hazırlıcam 1 lt oh mis
gitsen nolcak?daha mı iyi
aynen aynen aldım gitti 3 er kg lik. Kol için istiyorum asıl ben de. yoksa squat vs için az gelir ama amacım o değil. İnşallah hemen gelir de kullanırım
anka hiç iyi değilim yaaCanım ben de öyleyim biliyorsun iki ileri bir geri diye diye 64 lere geldim. Bozma moralini yavaş yavaş gidecek inşallah. Napalım gece uykusuzluk çok yoruyor enerji için saldırıyoruz. Sporla destekle sen gider onlar. Zaten listede değilsin şimdilik. Uzulme sen. Kuzucuk iyileşsin daha düzene girersin inşallah
yok kız ne çok olcak al tabi. Biz pehlivan gibi hatunlarız 2 kg mi çok gelecek bizeBen de 2 çok mu olur diyordum. 2 yi alayım bari.
Hayır kas yapıp pehlivan gibi görünmek istemiyorumyok kız ne çok olcak al tabi. Biz pehlivan gibi hatunlarız 2 kg mi çok gelecek bize
övdüm mü gömdüm mü bizi anlamadım
Canım bak bu moddan çıkman lazım evetbl yasadiklarin kolay seyler degil ama sürekli üzülerek de duzelmeyecek biliyorsun, silkelenmen lazım neden ise önce kendinden başlamıyorsun. Düşünsene önce kendine güvenin gelecek sonra o süreçte kendini o kadar değerli hissedeceksin ki zaten bu sefer kimsenin seni bu kadar uzmesine izin vermeyeceksinanka hiç iyi değilim yaaağlıyorum sabahtan bu yana ne kiloymuş bir kurtulamadım sürekli aksilikler bişeyler yaa
Kas yapıp seksi görünmek istiyorumHayır kas yapıp pehlivan gibi görünmek istemiyorum
toparlanacam demeye korkuyorum hep yeni bişey çıkıyor.kendime kızıyorum zaten hep hani niye kurtulamıyorsun bir türlü diyorum.olanda bana oluyor hep.ay oldu ya takıldım kaldımCanım bak bu moddan çıkman lazım evetbl yasadiklarin kolay seyler degil ama sürekli üzülerek de duzelmeyecek biliyorsun, silkelenmen lazım neden ise önce kendinden başlamıyorsun. Düşünsene önce kendine güvenin gelecek sonra o süreçte kendini o kadar değerli hissedeceksin ki zaten bu sefer kimsenin seni bu kadar uzmesine izin vermeyeceksin
ben de ayni profil fotomdaki gibi gorunmek istiyorum. boyle kodum mu oturturum gibiKas yapıp seksi görünmek istiyorum
ben de ayni profil fotomdaki gibi gorunmek istiyorum. boyle kodum mu oturturum gibi
Yok öyle değil şöyle gorunmek istemiyorumKas yapıp seksi görünmek istiyorum
Yok öyle değil şöyle gorunmek istemiyorum
Ben de artıyım niye böyle oldu yaalın bakın işte tartıldım
cuma 72
bugün 74,1 gelde çıldırmaa
Ben tartılmadım ama ben de artıyımdır kesin. Cumaya artı gelme ihtimaliniz varsa yormayın beni hep beraber battı balık yan gider diyip abur cubur haftası yapalım
Zayıfladım da kas yapma kaldı zaten benimyok kiz. onlar deli gibi agirliklarin altina girip steroid kullaniyo. Bizim testostronumuz o kadar kas yapmamiza musait degil. ilac kullanmadan oyle olmamiz mumkun degil.
Zayıfladım da kas yapma kaldı zaten benimsen kol çalış kol ben sana kol hareketleri gönderecektim. Ya da başkası mı istemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?