Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

asya_01 canım regli artı yediklerinin ağırlığıdır moral bozmak Yök birde uykusuz olduğun için ödem olmuştur canım andan artı geliyorsun bebişler biz stres oldukça daha çok stres oluyor sıkma canını

Birçoğumuz artıdayız kızlar
Ama bugün daha pazartesi önümüzde kocaman birgün ve 4 gün var hızlı gelen iki günde gider maksimum kalan iki günde bol spor ve güzel beslenme ile cuma hedefleri uzak değil... hiçbirimiz yüzde 1 'in üstü için 1 kilo bile vermeyecez öyle düşünün haydi gazamiz mübarek olsun

Anka @MiuLego ablam bana geçiyor annemgilden bu hafta bende olur..
He çok,şükür kendi de vitaminsizdir yemez yani , 48 kilo hatun h3mde iki çocuklu o yüzden cisslara meylim olmaz he ama acayip çekirdek bağımlısı mübarek bende günde 1 avuç yerim araogun niyetine

Uleeennnnnnn deli kadiri canlandırmayin uleeyyynnnnnn

Sabah tartıldım 68.5 dun yediğim bir puaca nasıl oluyor anlamıyorum ya tum enerjim bitti komple gömülüp herseyı yiyesim var
HE YE TABİ HEEEEEE
alın bakın işte tartıldım
cuma 72
bugün 74,1 gelde çıldırmaa
labilir asya yedin ve artı geldin niye çıldırıcaksın. Bak hep ynı döngü içindesin yiyorsun moralin bozuluyor bunalıma giriyorsun yine yiyorsun yine bunalım. Yeme canım benim 2-3 gün çok iyi gidiyosun sonra bozuyosun. Gerekirse akşam öğününü çok daha geç saate çek. ne bileyim günde 4 öğün yap gerekirse gece açlıkların ortadan kalksın diye. Çözüm odaklı ol hep dert odaklısın canım. Kendine ediyorsun böyle..
ben de ayni profil fotomdaki gibi gorunmek istiyorum. boyle kodum mu oturturum gibi
hahhahahahaah hahahahah ahahahah
Yok öyle değil şöyle gorunmek istemiyorum
kız 100 klo bassan belki olursun öyle nerdeeee
Ben tartılmadım ama ben de artıyımdır kesin. Cumaya artı gelme ihtimaliniz varsa yormayın beni hep beraber battı balık yan gider diyip abur cubur haftası yapalım
bidaha de bakayım bidaha de
aynen zortim neyse bunlar yesin yesin biz 1. olalım
ne
neee
neeeeee
neeeeeeee

eritmek için ne sporları yapcaksın bahsetsene biraz

ye kuzum çekirdek faydalı. Tuzsuz ye ama kesinlikle emi. Ben de hergün yiyorum çekirdek bir avuç

CANLAAAR

Bakın pazartesi günündeyiz cumaya ne kaldı yapmayın artık kaçamak falan gözünüzü seveyim yaaaa.

Ya bak sonra çok üzülüyoruz. Biz tadımlık kaçamağa hayır derken paket paket yemeyin Allah aşkına. Oturun su için durun su çok güzel o cıss lardan coss lardan daha güzel, valla bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…