- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
benim ortimdi sankiZayıfladım da kas yapma kaldı zaten benimsen kol çalış kol ben sana kol hareketleri gönderecektim. Ya da başkası mı istemişti.
hayvan gibi yedimBen de artıyım niye böyle oldu ya
Ben yemedim dıycem ama puaca yedim kırk yılın başı bünye birden şoka girip depoladı zaarhayvan gibi yedimhak ettim ben bunu
ödem olabilir.ben adetliyimde onunda etkisi vardır ama ben o kadar yedim ki kesin ondandır diyorumBen yemedim dıycem ama puaca yedim kırk yılın başı bünye birden şoka girip depoladı zaar
Valla regl oldum odem degil bende oyle azcık bısey yesem hemen şişiyorumödem olabilir.ben adetliyimde onunda etkisi vardır ama ben o kadar yedim ki kesin ondandır diyorum
hiç adil değil.spora asıl istersen biraz atarsın hemen.ben az bi kaçamak olsaydı onu yakmış olurdum akşama kadar popom yeri görmez fır dönüyorumValla regl oldum odem degil bende oyle azcık bısey yesem hemen şişiyorum
Valla hayatın özeti sanırım adil değilhiç adil değil.spora asıl istersen biraz atarsın hemen.ben az bi kaçamak olsaydı onu yakmış olurdum akşama kadar popom yeri görmez fır dönüyorum
Bu sekilde kimi dovecen itiraf et kaptanYok öyle değil şöyle gorunmek istemiyorum
Uleeennnnnnn deli kadiri canlandırmayin uleeyyynnnnnnKızlar badem şekeri ve kahve hediye gelmişti
Sanırım birer kilo kutular da
Ben tek başıma bitirdim badem şekerini
Biraz önce otuz tane yedim galiba
Ama bitirdim merak etmeyin bir daha yemem
Eşim İnanamayacak bitirdiğime
Deli gibi yedim
HE YE TABİ HEEEEEESabah tartıldım 68.5dun yediğim bir puaca nasıl oluyor anlamıyorum ya tum enerjim bitti komple gömülüp herseyı yiyesim var
labilir asya yedin ve artı geldin niye çıldırıcaksın. Bak hep ynı döngü içindesin yiyorsun moralin bozuluyor bunalıma giriyorsun yine yiyorsun yine bunalım. Yeme canım benim 2-3 gün çok iyi gidiyosun sonra bozuyosun. Gerekirse akşam öğününü çok daha geç saate çek. ne bileyim günde 4 öğün yap gerekirse gece açlıkların ortadan kalksın diye. Çözüm odaklı ol hep dert odaklısın canım. Kendine ediyorsun böyle..alın bakın işte tartıldım
cuma 72
bugün 74,1 gelde çıldırmaa
hahhahahahaah hahahahah ahahahahben de ayni profil fotomdaki gibi gorunmek istiyorum. boyle kodum mu oturturum gibi
kız 100 klo bassan belki olursun öyle nerdeeeeYok öyle değil şöyle gorunmek istemiyorum
bidaha de bakayım bidaha deBen tartılmadım ama ben de artıyımdır kesin. Cumaya artı gelme ihtimaliniz varsa yormayın beni hep beraber battı balık yan gider diyip abur cubur haftası yapalım
aynen zortimBirçoğumuz artıdayız kızlar
Ama bugün daha pazartesi önümüzde kocaman birgün ve 4 gün var hızlı gelen iki günde gider maksimum kalan iki günde bol spor ve güzel beslenme ile cuma hedefleri uzak değil... hiçbirimiz yüzde 1 'in üstü için 1 kilo bile vermeyecez öyle düşünün haydi gazamiz mübarek olsun
neKızlar badem şekeri ve kahve hediye gelmişti
Sanırım birer kilo kutular da
Ben tek başıma bitirdim badem şekerini
Biraz önce otuz tane yedim galiba
Ama bitirdim merak etmeyin bir daha yemem
Eşim İnanamayacak bitirdiğime
Deli gibi yedim
ye kuzum çekirdek faydalı. Tuzsuz ye ama kesinlikle emi. Ben de hergün yiyorum çekirdek bir avuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?