hımm bursada buluşacaksınız ..şimdi oldu işte bursa-teyze 5816bursa bağlantısıSports kanalında sabah 9da spor yaptırıyorlar o..
benim öz teyzem var.. meğer o da buraya üyeymiş ve o senmişsin :))
Bursa da akrabam çok cnm.. almanyadan teyzem gelicek onun bursada evi var orda buluşucaz bişey çıkmazsa inş..
Hee dun 6 cocukla parti yapıyo dıye konuşuldu kız kafamı kaldı ki ne bileyim :) :) :)Kız gündemi takip etmiyorsun bari çaktırmagel gizlice bana sor ortim ben sana anlatırım. . Komşusu hastaymış ankanın çocuklarını ankaya bırakmış.. 6 çocuklu dün geceden beri.. şükür gelmiş almış bugün :))
Kız ruya tabırınden anlıyor musun :) :) bende anlatayımhımm bursada buluşacaksınız ..şimdi oldu işte bursa-teyze 5816bursa bağlantısı
bilmem ..bazen yorumluyorum işte ..anlat bi!! deneyeyimKız ruya tabırınden anlıyor musun :) :) bende anlatayım
Aynen ya girmeye çalışıyorum annemde yim ben ya tabi muhabbet filan geçiyor zaman sözümde duruyorum hiç kaçamak yapmadımOrticiğimmmmm nasıl gidiyor görüşemiyoruz
Aman canım ya evde kendin pizza benzeri birşey yap bir kaçamak yapıyoruz sonra vereceğiz diye çatlıyoruzcanım acaip pizza çekiyor ..
ama spor yapmaktan gına geliyor bir dilim için saatlerce yürümek ...offf zooor iş !
aynen canım..yok şimdi geçti..su içtim üstüneAman canım ya evde kendin pizza benzeri birşey yap bir kaçamak yapıyoruz sonra vereceğiz diye çatlıyoruz
Neyse hippo anlatmış... 6 çocuk gazisiyimKız niye guluyon anlamadım ki
yanıyorrr ..cehennem sıcağı..Bu nasıl sıcak ya
geçmiş olsun canım.ayağını sıcak tutarsan daha iyi olmaz mı ? ben çorap giyerim öyle durumlardaEşim yürüyüş bandını yaptı sonundaSancim var, karnıma yün yelek koydum yatıyorum. Akşama yürüyüş çok iyi gelecek.
eşin koşu bandından anlar mı?Eşim yürüyüş bandını yaptı sonundaSancim var, karnıma yün yelek koydum yatıyorum. Akşama yürüyüş çok iyi gelecek.
en iyisi leslie galibaLeslie 2 yaptım sonra 3 acıldı onuda yaptım harika oldu :) :)
Valla ya ben işyerinde anlamıyodum klimadan ama ev yanıyoryanıyorrr ..cehennem sıcağı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?