Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Dünkü menüm

Sabah 9.00 karatay kahv

Öğle 15.00
2 tuzlu kurabiye.1 bardak kefir.
5 tane şekerli leblebi .1 avuç antep fıstığı.
1 torku miniki çikolata

Akşam 19.00
1 kase domates çorbası
1 tabak bamya
1 türk kahvesi ve 1 bayram çikolatası.1 dilim karpuz

Çok kötü geçti dün bugün telafi ederim inşallah
Öğün araları da yakın oldu

Öğlen biraz bozmuşsun ama telafi edilir. .

Herkes erkenden kalkmış, ben de erken kalktım da anca geldim. Bir yandan da çamaşır katlıyorum. Adet oldum ben de. Günlerdir bekliyordum. İnşallah kiloda epey farkeder. Telefonun kendi internet kotası varmış engelleme yapıyormuş. Buldum sonunda ayarladım. Evde hala internet yok. Gelip yapacaklar inşallah.

5816bursa günaydın cnm.. dün gece rüyamda seni gördüm.. sen Teyzem çıktın benim :)) bu arada haftaya ben bursaya geliyorum..
Teyze mi :) kız daha 32 yım dur gerci teyzeyım yinede :) :) cnm bursaya gezmeye mi geliyorsun görüşürüz inşallah gezdiririm senı :) :)

slm kızlar ..ooo muhabbet koyu!!
hippoo teyze hasreti mi çekiyorsun kuzum .bir de bursa nın ablası olayından çok etkilendin galiba o yüzden bursayı teyzen olarak görmüşsün

Banada deyin ya neyki bu :) :)
Sports kanalında sabah 9da spor yaptırıyorlar o..
Teyze mi :) kız daha 32 yım dur gerci teyzeyım yinede :) :) cnm bursaya gezmeye mi geliyorsun görüşürüz inşallah gezdiririm senı :) :)
benim öz teyzem var.. meğer o da buraya üyeymiş ve o senmişsin :))
Bursa da akrabam çok cnm.. almanyadan teyzem gelicek onun bursada evi var orda buluşucaz bişey çıkmazsa inş..

Kız niye guluyon anlamadım ki
Kız gündemi takip etmiyorsun bari çaktırma gel gizlice bana sor ortim ben sana anlatırım. . Komşusu hastaymış ankanın çocuklarını ankaya bırakmış.. 6 çocuklu dün geceden beri.. şükür gelmiş almış bugün :))

O kanal yok bizde uydu da sanırım
Anladım cnm hangi semtte oturuyor teyzenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…