- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Oldu mu?3 fast Miles atacağım. Kilo vermeye yönelik. Korkma hemen
Evet ya en büyük derdim o benimAblana selam söyle ve de ki seni yoldan çıkarmasın.. sen onu yoldan çıkar beraber sağlıklı sağlıklı yaşayın :)) yok gecenin köründe cheese cake miş makarnaymış yapmasın
Kaslaron şişti karpuz tamamen o yüzden böyle. Perşembe kesinlikşe yürüyüşten başka spor yapma. Dinlendir vücudu ki cumaya doğru sonuç versin tartıkilo: 71.8-71.6-71.4-71.5-71.5
Öğlen biraz bozmuşsun ama telafi edilir. .Dünkü menüm
Sabah 9.00 karatay kahv
Öğle 15.00
2 tuzlu kurabiye.1 bardak kefir.
5 tane şekerli leblebi .1 avuç antep fıstığı.
1 torku miniki çikolata
Akşam 19.00
1 kase domates çorbası
1 tabak bamya
1 türk kahvesi ve 1 bayram çikolatası.1 dilim karpuz
Çok kötü geçti dün bugün telafi ederim inşallah
Öğün araları da yakın oldu
Tamam kolay gelsin..hippotalamus google drive yüklüyorum. Çocukları annesi aldı bebek de uyuyor balkonları yıkayacağım. İşim bitince link atarım
Banada deyin ya neyki bu :) :)Kızlar 10 dk uaptım.. su gibiyim. .. kanalı zor buldum :))
Teyze mi :) kız daha 32 yım dur gerci teyzeyım yinede :) :) cnm bursaya gezmeye mi geliyorsun görüşürüz inşallah gezdiririm senı :) :)5816bursa günaydın cnm.. dün gece rüyamda seni gördüm.. sen Teyzem çıktın benim :)) bu arada haftaya ben bursaya geliyorum..
Kimin annesi aldıhippotalamus google drive yüklüyorum. Çocukları annesi aldı bebek de uyuyor balkonları yıkayacağım. İşim bitince link atarım
Çocukların annesi... Benim değiller aslındaKimin annesi aldı
Kız niye guluyon anlamadım kiÇocukların annesi... Benim değiller aslında
Sports kanalında sabah 9da spor yaptırıyorlar o..Banada deyin ya neyki bu :) :)
benim öz teyzem var.. meğer o da buraya üyeymiş ve o senmişsin :))Teyze mi :) kız daha 32 yım dur gerci teyzeyım yinede :) :) cnm bursaya gezmeye mi geliyorsun görüşürüz inşallah gezdiririm senı :) :)
Kız gündemi takip etmiyorsun bari çaktırmaKız niye guluyon anlamadım ki
O kanal yok bizde uydu da sanırımSports kanalında sabah 9da spor yaptırıyorlar o..
benim öz teyzem var.. meğer o da buraya üyeymiş ve o senmişsin :))
Bursa da akrabam çok cnm.. almanyadan teyzem gelicek onun bursada evi var orda buluşucaz bişey çıkmazsa inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?