HarikaaaaLeslie 2 yaptım sonra 3 acıldı onuda yaptım harika oldu :) :)
Sevindirici haber oh bol bol yürürsün artık. Geömiş olsun flo o ağrı ne kötü bir şey yaEşim yürüyüş bandını yaptı sonundaSancim var, karnıma yün yelek koydum yatıyorum. Akşama yürüyüş çok iyi gelecek.
İki ve 3 arka arkaya yaparsan super ter atıyor yağmurlu hava camlar acık ona rağmen ter attım bundan sonra boyle yapıcam İnş akşam da mercimek salatası yapıcam yarın tekrar 67 gormek istiyorumen iyisi leslie galiba
bir sporcu olarak
Hem 2 hem 3 mü yaptın? ?Leslie 2 yaptım sonra 3 acıldı onuda yaptım harika oldu :) :)
Hani video? ?Gece ablamla otururken en çok güldügumuz şey bu video oldubastaki cırlama
Ay çıkmamış dur arıyorumHani video? ?
Sily kimki sorusuna cevabı bulduk sonundaaaaaa
Sily sabah gelmişsin, bir alıntı, bir dürtme yapsaydın. Bakarken gördüm. Gitti mi misafirler? Gelecek misin artık düzenli?
ok canım bi denicemİki ve 3 arka arkaya yaparsan super ter atıyor yağmurlu hava camlar acık ona rağmen ter attım bundan sonra boyle yapıcam İnş akşam da mercimek salatası yapıcam yarın tekrar 67 gormek istiyorum
Evet cnm niyetim 2 ydı hemen sonra 3 baslayınca yaptım :)Hem 2 hem 3 mü yaptın? ?
Vayy maşallah. .. az sık dişini eksi görelim inş.. ben şimdilik 300 gr eksideyimEvet cnm niyetim 2 ydı hemen sonra 3 baslayınca yaptım :)
İnş cnm ben de bazen gec yiyorum kızımın uyku saati degısıyo bazen ama bugun dikkat edıcem en gec 8 de yıycem ınş kızım masaya beraber oturup yemezsek yemiyor yemek oruc zamanı İftara kadar bısey yediremedim su içiyordu sadece :) :) :)Vayy maşallah. .. az sık dişini eksi görelim inş.. ben şimdilik 300 gr eksideyim
Aslında yediklerime dikkat ediyorum ama saatler düzensiz
ya damak çikolata kesinlikle çikolataların şahı ayyyyy içim gittibgünkü menüm
sabah 8:00
1 şeftali
kk peynir
5 zeytin
domates ,salatalık
çay
öğle 12:00
güveç türlü (mağlesef az yağlıydı ;dışardan yediğim için )
ayran bir bardak
ara kahve yanında bir kare damak çikolata ( Allah ım bu kadar mı güzeldi çikolata!!!!
tadı damağımda kaldı;aklım başımdan gitti..
unutmuşum çikolatanın tadını
akşam yoğurtlu semiz otu salatası yemeyi planlıyorum
su:2 litre
Çorap giydim zaten. 35 derece evde ben ve çoraplarım :)geçmiş olsun canım.ayağını sıcak tutarsan daha iyi olmaz mı ? ben çorap giyerim öyle durumlarda
Teşekkür ederim. Ağrı kesici icsem kesiyor, Parol icsem arttırıyor. Hiç bir şey almadım, sıcak tutup uyudum geçti şükürSevindirici haber oh bol bol yürürsün artık. Geömiş olsun flo o ağrı ne kötü bir şey ya
süper menü umut.. bu aralar menülerin güzelleşti.. spor??bgünkü menüm
sabah 8:00
1 şeftali
kk peynir
5 zeytin
domates ,salatalık
çay
öğle 12:00
güveç türlü (mağlesef az yağlıydı ;dışardan yediğim için )
ayran bir bardak
ara kahve yanında bir kare damak çikolata ( Allah ım bu kadar mı güzeldi çikolata!!!!
tadı damağımda kaldı;aklım başımdan gitti..
unutmuşum çikolatanın tadını
akşam yoğurtlu semiz otu salatası yemeyi planlıyorum
su:2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?