- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Canım ortim gelmiş nasılsınBen de
Nerdesin sen bakim. .. tartın geldi mi??Ben de
Felaket yoruldum. Yarın kayınvalidem gelecek erkenden çıkacağım. Hastaneye gidip kan vereceğim sonra dişçide randevum var oraya gideceğim. Temizlik yaptım bu saate kadar şimdi de bebek uyandı çıldırmış gibi nasıl ağlıyor. Zor sakinleşti. Öyle işte. Sen nasılsınCanım ortim gelmiş nasılsın
Kız sen hep yoğunsun ya rabbim yardımcın olsun uyuma modundayım :)Felaket yoruldum. Yarın kayınvalidem gelecek erkenden çıkacağım. Hastaneye gidip kan vereceğim sonra dişçide randevum var oraya gideceğim. Temizlik yaptım bu saate kadar şimdi de bebek uyandı çıldırmış gibi nasıl ağlıyor. Zor sakinleşti. Öyle işte. Sen nasılsın
Yok canım yaa yurtiçi kargo hep böyle yapıyor. Akşam aradım vakit yetişmemişmişmiş. Yarın dağıtıma çıkarmayın ben gelip alacağım dedim. Her kargoda böyle ya. Hep geç getiriyorlar. Eve 10 dk yürüme mesafesinde. Gerizekalılar hep günaha sokuyorlar beniNerdesin sen bakim. .. tartın geldi mi??
Evet yaa bazen böyle üst üste geliyor. Kendimi çok yorgun hissediyorum kan değerlerime baktıracağım yarın.Kız sen hep yoğunsun ya rabbim yardımcın olsun uyuma modundayım :)
Eksimi tadi ayy su an ole acim ki bilmedigim seyi bile canim cekti :))pek kimse sevmez. disi kamastirir, tatli degildir. ama ben cok severim. halam koyden toplayip getirmis bana
Eksimi tadi ayy su an ole acim ki bilmedigim seyi bile canim cekti :))pek kimse sevmez. disi kamastirir, tatli degildir. ama ben cok severim. halam koyden toplayip getirmis bana
Aoc ninkini aliyorim ben gayet guzelOrijinal keçi sütü icemedim. Hazır aliyosan alakası yok gerçeğiyle
İyi karpuzcum şükür halsiz sadece havadan sanırımmiu gorunmedi bugun. kedisine bisi olmamistir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?