- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Eşimin köyünden satın alıyoruz. Yapıp bidonlara basiyorlar.Afiyet olsun canim menun guzel keci peunirini nerdwn hangi marka aloyosun ben de bi denemek istiyorum
Sag ol ortisim cumaya kadar gidecek bu aldigim kilolat mecburen. Az evvel oglusu uyutuo cay icmeye indik eaimle cardaga o piskuviler cekirdwklwr goturdu ayy nasil canim cekti nasillll kokladim bi piskuviyi :)) amaaa yimedimmmEylül canim ortim ne guzel menu olmuş afiyet olsun
Ayy oncr su aldigim kilolari vermem lazim cumaya kadar eksi cikmaya cabaloyorum insallahvay vay vay.. yine mi yüksek yüzde geliyo?? Bu arada sporunu flo nun msjının üstüne ekle.. yanlış alıntılamışsıngözden kaçmasın..
Kecinin sutunu sevdim dondurmasida guzel oluyo sutunden peyniridw mwrak ediyorim.Eşimin köyünden satın alıyoruz. Yapıp bidonlara basiyorlar.
Orijinal keçi sütü icemedim. Hazır aliyosan alakası yok gerçeğiyleKecinin sutunu sevdim dondurmasida guzel oluyo sutunden peyniridw mwrak ediyorim.
Anne sutune en yakin kecisutuymis laktoz dusuk. Ben kedilerime veriyorum sutunu
Evet cnm5816bursa sen yeşil mercimek salatası mı yedin? ?
pek kimse sevmez. disi kamastirir, tatli degildir. ama ben cok severim. halam koyden toplayip getirmis banaTuh bulgurlu olaymis iyiymis. Merak ettim tadini
Ben yohum diyemi sıkıldın miummmmmSıkıldım
Asıl ben sıkıldım!!Ben yohum diyemi sıkıldın miummmmm
Yavrum ben yokum diyemi sıkıldın ya kiyamam.. ama ben uzun bir süre artik olamıcam.. ailevi bazi nedenlerden dolayı.. hepiniz umarim istediginiz kiloya ulaşırsınız bende tabi .. opuldunuz..Asıl ben sıkıldım!!
Kötü bir şey yoktur inşallah?Yavrum ben yokum diyemi sıkıldın ya kiyamam.. ama ben uzun bir süre artik olamıcam.. ailevi bazi nedenlerden dolayı.. hepiniz umarim istediginiz kiloya ulaşırsınız bende tabi .. opuldunuz..
Ortim beni çok bosladi, şimdi de terkettiHayırdır kızlar niye sıkıldınız
Esimle tartisiyoruz fazla telefonu elimde gormemden rahatsiz oluyor artik.. onun disinda bir sorun yokKötü bir şey yoktur inşallah?
Kız kıza takildigimizi bilmiyor mu ki? Neyse, hedefine ulastin en azından. Darısı bizlere.Esimle tartisiyoruz fazla telefonu elimde gormemden rahatsiz oluyor artik.. onun disinda bir sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?