- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kız bende günlük tartılıyorum ama sen sanki fazla takıyorsun :)) bu arada biz genelde cuma günleri 11 12 gibi tartılıyoruz.. 100 gr 100 grdır :)) bide perşembe akşam yemeğini erken yapıyoruz :))kilo: 71.8-71.6-71.4-71.5-71.5-71.3
O zmn bugün bol su iç flo :))prensesmat 7.30da kalktım, çocukları sıyırıp camiye gönderdim, sonra 30 dk hafif ve orta tempoda yürüdüm. Sonra kahvaltı yaptım. Yumurta, domates salatalık, lor ve çarliston biber yedim. Süt içtim. Aferin bana :) Dünkü kek tartıya yansımadı şükür.
Akşam da içtim, hatta bugün detoks suyu yapacaktım ama adetliyken iyice tansiyon düşürür diye yapmadım. İnternetten bir araştırma buldum onun linkini yollayim da okuyuverin.O zmn bugün bol su iç flo :))
Kız bende günlük tartılıyorum ama sen sanki fazla takıyorsun :)) bu arada biz genelde cuma günleri 11 12 gibi tartılıyoruz.. 100 gr 100 grdır :)) bide perşembe akşam yemeğini erken yapıyoruz :))
kiz sen yanlis anlamissin. bu benim bir haftalik kilomKız bende günlük tartılıyorum ama sen sanki fazla takıyorsun :)) bu arada biz genelde cuma günleri 11 12 gibi tartılıyoruz.. 100 gr 100 grdır :)) bide perşembe akşam yemeğini erken yapıyoruz :))
Ooo süperprensesmat 7.30da kalktım, çocukları doyurup camiye gönderdim, sonra 30 dk hafif ve orta tempoda yürüdüm. Sonra kahvaltı yaptım. Yumurta, domates salatalık, lor ve çarliston biber yedim. Süt içtim. Aferin bana :) Dünkü kek tartıya yansımadı şükür.
Evet evet öğrendimmnn meşhur tır yazılarının mucidide senmişsin duyduğuma göreeeflorence_N kuzum geçmiş olsun hasta olduğunu duydum hemen koştum yetiştim nasilsin bakiyim iyi misin..
Kiz jaleJalapeno ??? Benim kim oldugumu öğrendin mi artik süpürgeli tırcı
Senin kız kaç yaşında? Tek çocuk mu?Ooo süper
Ben de kızı uyuttum
Kahvaltımı yaptım(iki yumurta peynir yeşilsoğan bir bardak süt )
Şimdi de spor yapcam
Benim dün yediklerimm baya yansıdı
Evet canım tek çocuk 7 aylıkSenin kız kaç yaşında? Tek çocuk mu?
Ben de diyorum bu nick tanıdık geliyor. Senin bebi çok küçükmus, burası biraz sert emziren annelere göre, kurallar katı. Emziriyorsun değil mi?Evet canım tek çocuk 7 aylık
Senin peki?
Bu arada emziren annelerde beraberdik sanki
Yoo anladım cnm. . Ama sabit kaldığın gün üzülüyorsun ya ondan dedim...kiz sen yanlis anlamissin. bu benim bir haftalik kilom
Bende emziriyorum cnm. . 1 yaşında şu anda benimki. . 6 ay hiç dikkat etmedim ikinci altı aydır diyetteyim. . 20 kilo verdim şükür. .Evet canım tek çocuk 7 aylık
Senin peki?
Bu arada emziren annelerde beraberdik sanki
Miunun beğeneceği menüler ona ağır gelir demek istedim. Biz kotardik bebikleri. O hala ek gıdaya geçiş sürecinde ve bebisin ana besini anne sütü. Sabah ve öğlen öğünlerinde mutlaka karbonhidrat al, 2 dilim tam buğday ekmeği olabilir. Kızartma dan uzak olsan yeter. Mesela biz 4-5 saat leptin için yemiyoruz, bu sana uygun değil. Kilonu yazdığın yere bebeğinin ayını da yaz ki gözden kaçmasın yorumlanirken.Bende emziriyorum cnm. . 1 yaşında şu anda benimki. . 6 ay hiç dikkat etmedim ikinci altı aydır diyetteyim. . 20 kilo verdim şükür. .
Maşallah canım çok iyi vermişsin darısı başımaBende emziriyorum cnm. . 1 yaşında şu anda benimki. . 6 ay hiç dikkat etmedim ikinci altı aydır diyetteyim. . 20 kilo verdim şükür. .
Emziriyorum ama üç aydır ek gıda alıyorBen de diyorum bu nick tanıdık geliyor. Senin bebi çok küçükmus, burası biraz sert emziren annelere göre, kurallar katı. Emziriyorsun değil mi?
Tamam canım yazayımMiunun beğeneceği menüler ona ağır gelir demek istedim. Biz kotardik bebikleri. O hala ek gıdaya geçiş sürecinde ve bebisin ana besini anne sütü. Sabah ve öğlen öğünlerinde mutlaka karbonhidrat al, 2 dilim tam buğday ekmeği olabilir. Kızartma dan uzak olsan yeter. Mesela biz 4-5 saat leptin için yemiyoruz, bu sana uygun değil. Kilonu yazdığın yere bebeğinin ayını da yaz ki gözden kaçmasın yorumlanirken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?